Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין לקנות טויוטה קורולה שנת 2008 בגלל התקציב.

הבנתי שגיר רובוטי עדיף לא להתקרב אליו אבל בשנה הזאת יש המון אוטומט של דגם sun

מה ההבדל בין דגם sun ל gli והאם כל כך גדול ההבדל שעדיין עדיף לחפש דגם gli אוטומט?

תודה רבה

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ב 2008, כאשר נכנסה הצורה החדשה, כל הקורולות באו עם גיר רובוטי חד מצמדי ( חוץ מידני ). ב 2009 היו גם רובוטיות וגם אוטומטיות.

זה שבלוח יד 2 כותבים אוטומטי לא הופך גיר רובוטי לאוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קורולה 2008 , אלא אם כן מדובר בדגם הקודם היא אוטומטית רובוטית בלבד, וכך נשארה עד 2010.

הGLI נמכרה בעיקר לפרטיים והציעה שליטה מההגה, 4 חלונות חשמל, ציפוי עור לידית הילוכים ולהגה ובקרת אקלים.

פורסם

הייתה לי קורולה 2008 בעבודה,ליסינג. הנסיעה לא כול כך נעימה בעיקר ליושבים לידך ,אישתי כול הזמן התלוננה שלא נוח לה.

ובהחלט כדאי לעשות סיבוב כמו שכבר המליצו כאן. רכב מאוד חסכוני בנסיעה בין עירונית

בנוסף הרכב הזה נתקע לי כמה פעמים באמצע הנסיעה והייתי צריך להזמין גרר. המנוע פשוט ננעל או שזה גיר, אין לי מושג.

אחרי פעם שלישית שזה נתקע לי באמצע איילון החליפו לי לפורד פוקוס ומאז הייתי מאוד מרוצה!

פורסם (נערך)

יש לנו (לאשתי) קורולה 2009 רובוטית (יד ראשונה) GLI.

הרכב עם 95,000 ק"מ.

נכון להיום, פרט לטיפולים שוטפים לא היו שום תקלות או תיקונים מיוחדים.

אפילו את הקלאץ' לא החלפנו עדיין והוא לא מראה סימנים של סוף חיים.

60% מהנהיגה שלנו היא בין עירונית, 40% עירונית עם פקקים.

צריכת הדלק הממוצעת היא 1:13 באזור ירושלים (עם הרים)

התיאור של yoav911gt2לגבי האבזור של הGLI נכונות. בקרת האקלים מוצלחת מאוד לטעמי. יש גם ידיות להחלפת הילוכים מאחורי ההגה, לנהיגה במצב ידני (אני משתמש בזה די הרבה, לא יודע אם זה ייחודי לGLI או לכל הרובוטיות).

כמו שכתבו לפני ויכתבו אחרי, חייבים להתרגל לנהוג על הגיר הרובוטי.

ניתן ללמוד לעדן את החלפת ההילוכים עם הגז, אבל לא להעלים אותם.

החלפת ההילוכים מורגשת מאוד בין ראשון לשני. שאר ההעברות יחסית חלקות וככול שמעבירים להילוך גבוה יותר כך מרגישים את ההעברה פחות. לרוב בכלל לא מרגישים את ההעברה להילוך חמישי. אבל כן מרגישים את העברות ההילוכים.

בפקקים, זחילה יכולה להציק, תלוי במהירות ובמצב.

יתרונות:

* אמינות גובה מאוד (לפחות אצלנו)

* הרכב כבר בן 8 ועדיין נראה ונוסע כמו חדש

* חזקה יחסית למשפחתית 1600(אין בעיה לעלות את העליות לירושלים עם רכב עמוס, הילוך 5 ב 120 קמ"ש)

* מזגן מעולה!!! מקפיא רכב רותח תוך דקות

* חסכונית ביחס לקטגוריה

* כיף לשחק עם האוטו עם הגיר במצב ידני ולהעלות סל"ד (נותן תחושה ספורטיבית למרות שהרכב רחוק מאוד מלהיות ספורטיבי)

* מערכות בטיחות טובות לשנתון (4 כריות אוויר, ABS ומערכת למניעת החלקה)

פושר:

* נוחות נסיעה. צמיגים טובים ושקטים משפרים מאוד את נוחות הנסיעה, ממליץ לא לזלזל.

* בידוד רעשים במהירות שיוט (110 קמ"ש), לא מוצלח למרות שלא הכי גרוע (בהשוואה לסיטרואן C4 שהייתה לנו)

חסרונות:

* מאיץ לאט יחסית (למרות שלא מרגיש שחסר כח)

* צמיגים לא טובים, ישנים או לא איכותיים יגררו חוויית נסיעה גרוע (מניסיון)

* צפוף מידי למשפחה בת 5 נפשות. יש לנו 3 ילדים קטנים עם כיסאות בטיחות. (2 כיסאות ובוסטר). מלחמה בכל פעם שצריך לחגור אותם.

* במהירות שיוט, המנוע בסל"ד גבוה יחסית (לא זוכר בדיוק אבל מעל 3,000 ב 110 קמ"ש). משפיע בעיקר מבחינת רעש. מדהים אותי בכל פעם מחדש, למרות שהמנוע עובד בסל"ד גבוה, הרכב חסכוני. (אני מניח שיכול היה להיות הרבה יותר חסכוני עם היו מוסיפים הילוך שישי)

בשורה התחתונה, אתה חייב לנהוג על הרכב בכדי להחליט אם אתה מסתדר עם הרובוטי.

רכב שתוחזק טוב ייתן לך הרבה נחת

עריכה אחרונה על ידי fastcars
פורסם

לחמי יש קורולה 2008 כבר בערך 6 שנים, עם אמינות מצוינת אבל הגיר מאוד לא נעים. אולי המצמד כבר עשה את שלו אבל שמוסיף לרעידות והתנודות אבל בעיר הגיר פשוט דביל.

מושך הילוכים,לא מעביר מתי שצריך שזה אגב תופעה של הרובוט בחד מצמדי גם כשהוא חדש.

מה שכן הרכב נוח,חיסכוני ואמין,לדעתי? עדיף ללכת על אוטומט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדעות על הקורולה הרובוטית נחלקות לשניים - אלה שנוסעים הרבה בבינעירוני ומבכים את זה שלא מביאים אותה יותר כי היא מאד חסכונית, וכל השאר (הרוב).

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי קיבלתי תמונה כללית על ההבדל בין gli לדגם sun ובכללי על גיר רובוטי.

בניגוד אליו אך בשנה הזאת דגם של מאזדה 6 איך היא? איזה דגם מומלץ ואיך צריכת הדלק?

תודה רבה!!

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...