Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתווך מומלץ באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שגוגל איכזב, החלטתי לפנות לפורום היודע כל...

החלטנו לתת צ'אנס גם לאשדוד בחיפושי הדירה, אך נראה שבעיר הזו המתווכים השתלטו כמעט לחלוטין על השוק.

מישהו יכול להמליץ על מתווך טוב בעיר הזו?

מה זה טוב? אני מניח שאחד ישר, עם היצע דירות סביר (למרות שהבנתי שהם די משתפים פעולה אחד עם השני שם), ורצוי גם אחד שלא מצפה לעמלה של 2% מעסקה שמתקרבת לשני מיליון.

פורסם

לא מכיר את אשדוד, אבל מניסיוני בחיפה לפני 5 שנים:

צור קשר עם כמה שיותר מתווכים.

יש מתווכים שיקחו עמלה בת 2.34%, יש כאלה שיסתפקו ב-2% במזומן.

יש למתווכים אתר פנימי שבו הםמשתפים זה את זה בדירות, ואחר כך מתחלקים בעמלה. מה שמסביר את הנוקשות שלהם בעמלות.

מתווך ישר הוא מצרך נדיר. יש כאלה, אבל מעטים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני מאשדוד ויש מתווך שאני כבר פעם שלישית עובד איתו כי בכל פעם עד עכשיו הוא היה הכי ישר ומהיר שנתקלתי בו.

אני שולח לך את הפרטים שלו בפרטי ומקווה שיוכל לעזור לך (הוא מתמחה באזורים מסוימים בעיר).

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...