Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

מדובר ברכב מסוג vw transporter t5 2013

לפני שבוע ביצעתי עקיפה של משאית באזור התעשיה שנסעה מאוד לאט והסתירה לי את שדה הראיה.

בזמן העקיפה לא הייתי בטוח אם אני צמוד מדי כי כנראה המשאית הייתה רחבה, אז העדפתי לרדת קצת לשוליים השמאליות ולא להיצמד למשאית (מדובר בכביש חד סטרי כמובן).

להפתעתי השוליים היו עם מדרגה (אולי חלקכם יודעים למה אני מתכון), הרכב ירד לשוליים עם צד שמאל שלו,

ואחרי ששמעתי את המכה של הירידה לשוליים, מהר החזרתי את ההגה ימינה תוך כדי שאני מסיים את העקיפה והמשאית מאחורי.

אני חושש שהמכה שהרכב קיבל תוך כדי הירידה לשולים בזמן העקיפה

עשתה לו משהו, אולי לגלגלים, או להגה או לכיון / לאיזון - אני פשוט לא כ"כ מבין ברכבים

אז אני לא יודע למה זה עוד יכול לגרום.

בדקתי את מצב הצמיגים, לא שמתי לב למשהו מוזר כ"כ.

מלבד קצת קילופים קטנים (לא כ"כ רציני) באותו צד שמאל של הרכב (צמיג שמאל קדמי ואחורי).

ככל הנראה אולי מהחיכוך עם אותה מדרגה.

לפעמים בפניות וסיבובים בכיכרות בעיקר, אני שומע אולי חריקה/שריקה של גומי. אבל אולי זה גם בגלל

שהצמיגים כבר ישנים (2012).

החשש העיקרי שלי שאני פתאום מרגיש משיכה קלה/בינונית קלה של ההגה ימינה.

התייעצתי עם חבר הכנופיה מהפורום והוא המליץ לי לגשת למכון פרונט.

הייתי שמח לפני שאני ניגש, לשאול מספר שאלות בבקשה בשביל לבוא מוכן:

במשפט אחד אם אפשר, מה זה כיוון פרונט, ואיך זה מתבצע? זה לוקח הרבה זמן? (צריך להשאיר את הרכב והמפתחות?)

האם העלות היא קבועה, או מה טווח המחירים, כמה משלמים לכיון פרונט? (הרכב שלנו מוגדר כמסחרי, בדר"כ כל דבר עולה קצת יותר מרכב רגיל).

יכולות להיות תוספות כל שהן, כמו במוסכים, או אני פשוט מגיע אומר שאני חושב שצריך כיון פרונט, וזהו?

תודה רבה!

אם יש לכם המלצה למכון פרונט באזור הדרום, אני אשמח.

קרית גת, קרית מלאכי, אשקלון.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה חברים!

מקס, הבחור שהמלצת מקרית גת - זה מצוין לי.

פלג, תודה, יש לי המלצה שנייה אם לא יסתדר עם הבחור הראשון.

עוד לא יצא לי לעשות כיוון פרונט, וגם שמים לב מהשאלות שאני לא יודע כ"כ מה זה.

אבל, בגלל שהרבה זמן שלא ענו לי, עשיתי גוגל (חבל שלא עשיתי לפני, מתנצל, ככה הייתי מעמיס פחות על עמוס)

והבנתי שזה ממש לא מסובך, גם חבר מהפורום הסביר לי בכלליות, את רוב הכיוון עושה המחשב/המכשור.

זה לא כמו שחשבתי עבודה של מוסכניק או מכונאי עם החלקים ברכב, יותר עבודה עם הידיים הכוונה.

בינתיים אני נוסע ככה, כי לא שמתי לב למשהו קיצוני מדי.

אמרתי לעצמי, מקסימום נמשוך עם זה עד לטסט (יולי), שם בטוח יגידו לי אם צריך כיון פרונט או שלא.

אבל עכשיו כשיש לי המלצות - המון תודה.

• תוכן חדש...