Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התחלתי לעבוד באלבר רחובות במכירה ואני מחפש להחליף את הריו שלי בקורולה הצורה הזו ומצאו לי עמיתים למשרד אותה נמצאת בחיפה שמתי מקדמה ואמורה להגיע בימים הקרובים לסניף רחובות. האוטו עשה 97000 קילומטר

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה המטרה בהחפלת ריו צעירה יחסית (שאני מניח שלא עושה צרות) בקורולה כזו, שנמצאת יותר שנים על הכביש?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה אומר שבעיקר אלבר הזמינו את הבדיקה ולכן היא לא שווה כלום, תיקח לבדיקה משלך,

לא הייתי לוקח רכב יוצא ליסינג בטח אם אכפת לך מהרכב ואתה אוהב אותו - סיכוי סביר שב97 הנהג שהיה עליו נהג עליו לא בעדינות ועדיף לך לדעתי לחפש פרטית שמורה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי לוקח לבדיקה שלי,ניראה נקי מידי לרכב בן 6 עם 100 אלף קמ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיקה בלי אף כסת"ח לרכב בן 6 עם 100K?

לא "הזעות", לא "רעש מ...", נראה מוזר.

מצד שני, טויוטה... סביר להניח שמצבה לא רע.

שווה להשקיע בבדיקה מטעמך

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה אנשים ממה שהבנתי יד ראשונה ליסינג,יד שניה פרטית

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כמובן ברגע שהרכב יגיע לסניף אקח לבדיקה מטעמי ואם אחליט שזה לא זה אקבל חזרה את ה500 שקל שהפקדתי..

פורסם

חסרות קורולה GLI פרטיות עם פחות קילומטרז? שצריך לקחת רכב ליסינג עם קילומטרז אסטרונומי? להחליף רכב בן שנתיים עם קילומטרז נמוך ברכב יד שניה עם יד בליסינג וכמעט 100K מאחוריה.

נשמע לי קצת טירוף בשביל "לשדרג" לקורולה - הייתי יורד מהעסקה במקומך.

פורסם

אחת לכמה ימים מישהו פותח אשכול ייעוץ עם בדיקה פיקטיבית כזאת. מכוניות מליסינג והשכרה שעברו עשרות אלפי ק"מ אבל ה"בדיקה" שלהן נראת כאילו הן הוצאו אתמול מהסוכנות.

בחיי שזה מפתיע אותי זה איך זה שאין שום פיקוח או אכיפה מצד המדינה על שיתוף הפעולה הזה בין חברות לבין מכונים שנועד פשוטו כמשמעו לרמות לקוחות. לתת להם מצג שווא. הרי יש אנשים שלא חברים בפורום ולא יודעים הרבה על קניית רכב, אז מציגים להם "בדיקה" כזאת, והם שמחים ומאושרים כי הרכב ממש חדש מהסוכנות.

V5

פורסם

החלטתי שאני יורד מהעסקה הזו , במקביל מצאתי באתר של טויוטה סלקט קורולה 2011 GLI גם כסופה עם 70000 ק''מ פרטית שמורה כנראה שאני יעשה אצלם טרייד אדבר איתם מחר.

פורסם

מעניין שכל הבדיקות האלו של החברות האלו יוצאות ללא רבב ועושים קצת ליקויים פשוטים כאילו שזה ייראה אמין... נו באמת.

בכל מקרה, בהצלחה, ואשמח שתיתן חוות דעת על הדגם הזה במידה ותרכוש (ביצועים, נוחות, דלק וכו').

פורסם
החלטתי שאני יורד מהעסקה הזו , במקביל מצאתי באתר של טויוטה סלקט קורולה 2011 GLI גם כסופה עם 70000 ק''מ פרטית שמורה כנראה שאני יעשה אצלם טרייד אדבר איתם מחר.

אל תשכח לקחת לבדיקה משלך! אפילו שזה טרייד של היבואן.

פורסם (נערך)

לא מופתע מהבדיקה המושלמת הזאת (למעט המרכב).

לא מזמן עזרתי לחבר לקנות רכב מליסינג. היינו בלובינסקי טרייד וAvis. כל הבדיקות היו copy paste אחת של השנייה למעט פגיעות מרכב משתנות.

הייתכן שכל הרכבים שלהם כ"כ טובים? אני בספק (אבל לך תדע). ולכן כמו שנאמר בדיקה משלך היא must וטוב שאתה מסכים עם זה :)

לפחות בלובינסקי, התחייבו לתקן רג'קטים (סוג של), אבל בAvis ממש לא.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...