Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשתף אותכם בדבר שקרה לי.

לפני חודשיים הלכתי לקנות רכב ממגרש "ראשון לוי" בראשון לציון, שנמצא בדיוק ליד הקומפיוטסט במזרח העיר.

לקחתי את הרכב לבדיקה שבה נאמר לי שהכל תקין, וקניתי את האוטו.

היום, אחרי חודשיים סה"כ, ניגשתי לעשות טסט שבו הוחלט כי הצמיגים הקדמיים לקויים.

הלכתי למנהל ורבתי איתו המון. היחס שם היה ממש גרוע ושירות מזלזל לחלוטין! הוא דיבר בצורה בוטה ולא קיבל שום דבר שאמרתי. מבחינתם חודשיים זה די והותר כדי שהצמיגים יהרסו (נסעתי בחודשיים האלה 2,000 קילומטר ותאמינו לי שלא שחקתי אותם בשום צורה).

האם לדעתכם אני צודק? יש לי מה לעשות בעניין? להתלונן למישהו? אני כרגע רותח מעצבים וצריך ללכת להחליף את 2 הצמיגים הקדמיים.

פורסם

יכול להיות שבבדיקת קומפיוטסט הם היו גבוליים ועכשו בטסט מישהו אחר פסל אותם.

אין רכב משומש ללא ישור קו כלשהו ואם זה מסתכם ב 2 צמיגים , לא נורא

בקנייה ממגרש החשש הוא של תאונה , זיוף ק"מ וכו' . משני צמיגים לא הייתי מתרגש

פורסם

מבין את התסכול שלך, עם זאת,

אתה לא הולך למכון בדיקה בשביל לבדוק צמיגים. אתה מתכופף, בודק תאריך ייצור, מסתכל על הדופן, מסתכל על הסוליה ואז מחליט אם הצמיג תקין או לא.

עוד דבר שיכול להיות, ואני לא אומר שקרה, אבל זה אפשרי, שבין הרגע שהחזרת את האוטו מהמכון למגרש לצורך תיקון ליקויים, החליפו לך את הצמיגים שלא בידיעתך. כשבאת לקחת את האוטו הוא היה עם צמיגים אחרים מאלו שאתה ראית.

ועוד אנקדוטה קטנה, אני מאמין לך שאתה נוהג בעדינות, אבל באחד מהימים, כמה חברי קארספורום, חיסלו סט צמיגים בבוקר אחד של ג'ימקאנה עם רכב של יבואן, בעידודו של היבואן ובהשגחתו יש לאמר.

בקיצור - המכון הוא לא הכתובת, ובמקרה הזה אני לא חושב שיש לך כתובת מעבר לפנצ'ריה טובה. ובלי צמיגים סיניים עלומים. תקנה צמיגים איכותיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, לחלק הראשון לא מסכים איתך.

כמו שכותבים סריטות ומכות שכל אחד רואה כך גם עם צמיגים. היא לא אמור לדעת מה זה צמיג גמור ובגלל זה הוא הולך לבדיקה.

ולעניין הצמיגים, צמיג יכול להיגמר גם ב 5 קילומטר אם קיבל למשל מכה מהמדרכה וכמובן ישנה האפשרות שהם הוחלפו במגרש.

בכל מקרה גם אם היו מכירים בטעות היית מקבל צמיג משומש תקין ולא בטוח שמהסוג האיכותי אז תחליף צמיבים ותהנה מהם השלוש שמים הקרובות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל, אפשר לגמור צמיגים גם בשבת אחת עצבנית של נס הרים או מלכישוע אז בטח ש-2,000 קילומטר יכולים לשנות את המצב של הצמיגים, גם אם נוהגים רגיל. שנית, כלל ברזל בבדיקת רכב ממגרש או חברה זה לא להיכנס למכון שלידם או כזה שהם ממליצים עליו. המכון מתפרנס מהמגרש או מצי הרכב ששולח לו כל יום מכוניות לבדיקה ככה שהנאמנות שלו היא לטובתם. צר לי ידידי אבל כל התנאים כאן הם נגדך. וכמו שנכתב כבר, לא צריך להיות בוחן כדי לראות מה מצב הצמיגים.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

ידידי הסיפור כאן בעייתי.

מכוני טסטים/בדיקה (שקר) מטיבעם חיים על כסתח ונאמנות ללקוחות הגדולים קרי מגרשים ליסינג או סתם כאלה שמשמנים אותם.

במקרה שלך 2000קמ ולמען ההגינות יכולים ליצור בלאי שבגינו אכן הצמיגים יראו בלאי שלא יעבור טסט.

מצד שני במכוני הטסטים ניתן להעביר גם עגלת סופר של רמי לוי כל עוד הלוחית חדשה ונעשתה אצלהם.

עבור הלאה צמיג בסוף מציל חיים קנה זוג צמיגים טובים. ופשוט אל תיכנס אליהם יותר .גם לי עשו בעיות בטסט האחרון. כל 20 שח מכל בדיקה נוספת זה כסף קל ונקי .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...