Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס'ד

לפני כמה ימים עשיתי בדיקה לרכב מסוג יונדאי ולוסטר שנת 2011 אוט. מי שמבין את הבדיקה שיפרש לי אותה כי לא יצאת שבע רצון ממנה. ובמיוחד מהסבר של הבודק לאחר הבדיקה עצמה, ידוע לי שאמור לצאת כמה בעיות, לא ציפיתי שהוא יצא נקי, אבל הרכב יצא תקין באופן סביר.

ho0yiirzgztn.jpg

פורסם

מבחינת מערכת היגוי מתלים - נראה כי הרכב זקוק לכוון פרונט, מוסך מתמחה ידע גם לבדוק את המתלים יותר לעומק.

מבחינת מרכב- אמנם לא עולה כי הרכב ספג פגיעת שלדה אבל המרכב חטף יפה מכל הכיוונים וכנראה שהיה מעורב בתאונה כלשהי. עולה גם כי הטמבון הוחלף וכנראה שהורכב בצורה לא מקצועית כי זה הדבר היחיד שיכול להסביר לי למה הפנסים יושבים לא טוב. יש אפשרות שתושבות הפנסים שבורות או סודרו בצורה חאפרית.

מבחינת בלמים- לא נראה כמו משהו קריטי, הרכב כנראה זקוק לטיפול בלמים.

גם המצבר כנראה יהיה זקוק להחלפה בקרוב.

סה"כ בדיקה לא משהו בלשון המעטה, נראה שהרכב חטף מכל הכיוונים ותוקן. השאלה איך תוקן מבחינת איכות צביעה וכו'.

מקווה לפחות שהמוכר היה ישר מספיק כדי לספר מראש על פגיעות המרכב שהרכב עבר. סה"כ לא מדובר כאן על רכב נדיר, אישית הייתי עובר לרכב הבא.

פורסם

הרושם שמתקבל אצלי מהבדיקה שהרכב היה מעורב בתאונה מאוד משמעותית, אפילו אם קורות השלדה (כנראה) שלא נפגעו.

יתכן גם שכריות האוויר נפתחו ולך תדע איך תיקנו אותן - אם בכלל.

כל שאר הליקויים (בלמים, תיקון וכיוון ציר קדמי, מצבר, מתג שלא עובד) הם נסבלים ליישור קו ראשוני.

סיכום - אני הייתי מוותר על הרכב אלא אם המוכר היה עושה הנחה ראויה ביותר, בכפוף לכך שהתאונה אכן הסתכמה בחלקי פח חיצוניים, ללא פתיחת כריות אוויר וללא פגיעת שילדה ושהתיקון נעשה ברמה טובה.

פורסם

כמו שנאמר למעלה, הבדיקה מראה שהרכב לא 'מציאה', תלוי כמה מבקשים עליו ועל מה אתה מוכן להתפשר ועל מה לא

מה שבטוח שללא ספק הרכב עבר תאונה כלשהי (ואולי לא אחת)

יישור קו תצטרך לעשות וזה כמובן יעלה לך...

אני אישית אם המחיר של הרכב לא 20 אחוז מתחת למחירון לא הייתי לוקח ...

פורסם

הבחור צריך להתחיל ללמוד מה מצב השוק דהיום.

יתכן גם שחלק מהאשמה עליך בכך ששידרת להיטות לקנות.

השוק היום קשה מאוד למכוניות שמורות וראויות וקשה עד בלתי אפשרי למכוניות כאלו.

תעבור הלאה, שכח מהרכב הזה.

• תוכן חדש...