Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי לא היתה בעיה בניו יורק עם התוכנית תיירים של t-mobile. קניתי את הכרטיס סים בחנות שלהם בטיימס סקוור.

אני לא אומר שלא קרה מידי פעם שלא היתה קליטה, אבל לא איזה משהו נורא. בסך הכל הייתי מאוד מרוצה

פורסם

פריסה זה עניין מאוד משתנה לפי איזור.

בניו יורק - ATT וVerizon (שלא עובד עם רוב הפלאפונים הישראלים!) הם המובילים (וזה נכון על רוב ארה״ב ד״א)

סים אמריקאי אפשר לקנות אכן או את זה של Tmobile בתוכנית תיירים או שאפשר פשוט לקנות סים בתוכנית Prepaid בצורה פשוטה בכל חנות של מפעילה (לדוגמא בAT&T פשוט צריך לבקש סים של AT&T Go). אלו תוכניות קצת יותר ארוכות.

אל תכנסו לכל עניין המכשיר , תוכנית PostPaid וכו - 2 השאלות הראשונות יהיו כתובת אמריקאית וSocial security number בשביל בדיקת אשראי אז ...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יתרון אחד קטן של סים ישראלי עם תוכנית מהארץ-

אפשר לנחות וישר להזמין מונית אובר בלי לבזבז זמן על אקטיבציה וקודים וכל מיני שטויות.

אני טסתי לחודש והצטיידתי עם סים מקומי + סים ישראלי עם תכנית חו"ל, מצד שני הלכתי עם הכל כפול 2 למקרה שמשהו ישתבש (ועדיין מצאתי את עצמי כמעט בלי בטריה בנסיעה של כמה שעות, כשיש לי פאואר בנק מלא אבלמשני כבלי usb תקולים, מה הסיכוי לכזה דבר :shock:)

זה אפילו עוד יותר קל- אפשר להזמין מונית ישירות מהאפליקציה של GETT.. הם פעילים גם בניו יורק.

פורסם
זה אפילו עוד יותר קל- אפשר להזמין מונית ישירות מהאפליקציה של GETT.. הם פעילים גם בניו יורק.

Jfk אחד משדות התעופה המיושנים ביותר שיש היום ואין של שום wifi אז באמת בעיה שנוחתים שם והטלפון לא עובד.

אני הסתובבתי עם power bank של10000 והוא לא החזיק כל היום שכול היום צילמתי והעלתי לאינטרנט

אייל

פורסם

אם צריכים את המספר הישראלי עם סים בחו"ל אפשר להשתמש בRomer,העלות אפסית והוא יודע לעשות call forwarding בקלות לכל מספר שיהיה לך בחו"ל.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

מה הבעיה לקחת מונית צהובה רגילה מהתור הרשמי של המוניות ביציאה מהטרמינל?

מה כלכך דחוף מלהתחבר לאינטרנט מיד בירידה מהמטוס?

אני פעם לקחתי מונית צהובה ופעם שניה בכלל נסעתי למלון במנהטן ברכבת התחתית.

ב jfk יש בטרמינל wifi חינמי למשך שעה ובטרמינל של ג'טבלו יש לכמה זמן שרוצים. (דרך אגב אזור הטיסות הנכנסות שלהם הוא המקום המועדף עלי להמתנה בלי לעבור את הבידוק הבטחוני של הטיסות היוצאות)

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
מה הבעיה לקחת מונית צהובה רגילה מהתור הרשמי של המוניות ביציאה מהטרמינל?

מה כלכך דחוף מלהתחבר לאינטרנט מיד בירידה מהמטוס?

אני פעם לקחתי מונית צהובה ופעם שניה בכלל נסעתי למלון במנהטן ברכבת התחתית.

ב jfk יש בטרמינל wifi חינמי למשך שעה ובטרמינל של ג'טבלו יש לכמה זמן שרוצים. (דרך אגב אזור הטיסות הנכנסות שלהם הוא המקום המועדף עלי להמתנה בלי לעבור את הבידוק הבטחוני של הטיסות היוצאות)

אובר לרוב משמעותית יותר זול (+20$)

פורסם

אני במקומך:

1. רוכש סים מקומי בארה"ב כמו שהציעו לך.

2. בכדי לקבל שיחות נכנסות במספר הישראלי, הייתי עושה הפניית שיחות נכנסות מהמכשיר שלי הישראלי - למספר וירטואלי שאקבל מחברה שתפנה את השיחות למספר האמריקאי. (לדוגמה: https://www.local03.com).

3. שיחות יוצאות מחו"ל לארץ יזוהו לפי המספר האמריקאי.

4. את הסים הישראלי לא הייתי מפעיל בחו"ל, בכדי שלא יחייבו על הפניית שיחה בתעריף חו"ל, והיו דברים מעולם.

עריכה:

ראיתי ש noknok כבר הציע את זה.

פורסם

תודה לכל העונים

עזרתם לי להתמקד

המספר הישראלי לא מאוד חשוב לי, אבל כן חשובות לי שיחות לארץ ומהארץ.

בהנחה וארכוש סים מקומי:

א. איך זה הולך עם הווצאפ? [ הודעה שתישלח מהארץ למספר הישראלי שלי, אקבל אותה גם אם יש לי כרגע סים אמריקאי במכשיר]?

ב. האם השיחות באמצעות הווצאפ "נורמליות" [מבחינת דיליי וניתוקים]?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
תודה לכל העונים

בהנחה וארכוש סים מקומי:

א. איך זה הולך עם הווצאפ? [ הודעה שתישלח מהארץ למספר הישראלי שלי, אקבל אותה גם אם יש לי כרגע סים אמריקאי במכשיר]?

ב. האם השיחות באמצעות הווצאפ "נורמליות" [מבחינת דיליי וניתוקים]?

אתה מחליף סים ווצאפ מאשר את זה, אין בעיה.

שיחות של ווצאפ עובדות יפה, יש גם שיחות דרך פייסבוק ויש את סקייפ.

אייל

פורסם (נערך)

כמו שכתבו מעלי, אם ווטסאפ כבר מותקן על המכשיר שלך, אז אין שום בעיה, פשוט מחליפים את הסים והא ממשיך לעבוד כרגיל.

האיכות הכי טובה לדעתי של הסאונד היא דרך המסנג'ר של פייסבוק, היא איכות פשוט מדהימה ברמת הצלילות שלה יותר טובה גם מהטלפון.

ווטסאפ בסדר, אבל פחות טוב לדעתי, היתרון של וואטסאפ הוא שיש אותו לכולם ולא צריך להתחיל לתאם כל מיני דברים.

אתה יכול לעשות נסיון בארץ ולדבר עם איזה חבר ולראות ממה אתה הכי מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

ניסיוני עם ווטסאפ טיפה שונה - לפעמים הוא מושלם, לפעמים עם דיליי ואפלו שקט מוחלט שמצריך חיוג מחדש.

ועדיין הןא תוכנת הבחירה שלי לשימוש בחו"ל, כיון שיחסית לתוכנות אחרות (למשל וויבר הזוועתי) הוא לא מרוקן את הסוללה כל כך מהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...