Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 08 טיימינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה אלפים בודדים אמור להגיע הטיימינג ...

אני רוצה ליישר קו בכל , הכוונה החלפת כל הרצועות , הנוזלים , והפילטרים

מה הדברים שאני צריך?

פורסם

קיט טיימינג [לא סגור על כמות המותחנים שיש לך אבל אם אתה קונה קיט שלם אז יהיה לך שם הכל]

על הדרך מחליפים גם משאבת מים ונוזל קירור.

אם התרמוסטט שלך מזייף זה הזמן להחליף גם אותו, אם לא..לא הייתי ממליץ לגעת בו.

פורסם

בהמשך לרועי, אלה המחירים לסט טיימינג חליפי (מגיע כמותחן, גלגלת סרק והרצועה עצמה כמובן), משאבת מים חליפית, רצועות, נוזל קירור, שמן יורול 5W40 ופילטר שמן מקורי:

ORELAS.jpg

בנוסף לפי היסטוריית ההודעות שלך, נראה שאתה מטפל ברכב בעצמך - טיפולים בסיסיים. תראה אם אתה יכול להגיע לשלב הבא ולעשות טיימינג בעצמך לפי המדריך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?606672

Stay Dirty

פורסם

תקנה מתאם ELM 327 (נדמה לי שהיום כבר אפשר לקנות אותם בארץ ב 40 ש"ח במקום להמתין חודש - חודשיים עד שיגיע מח"ל בחצי מחיר ותנטר את טמפ' העבודה, אמור לנוע בין 82-95 מעלות בערך. אם זה תקין, אל תגע.

פה יש הסבר (לא מאוד מפורט) להחלפת פלאנץ' מים וטרמוסטט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=610970

פורסם

שים לב שלא ניתן לחבר לאייפון מתאם OBDII שמתחבר אליו באמצעות BLUETOOTH (כי אפל לא מאפשרים לחבר התקנים מסוג זה).

אתה צריך לרכוש אחד שמתחבר באמצעות WIFI לאייפון.

פורסם

זה דלקן פעיל? או משהו שהיה פעם?

דלקן מתחבר לשקע OBD כדי לקחת משם את ספירת הקילומטרים, ואז רואים בתדפיסים באיזה קילומטרז' בוצע כל תקלוק. זה מאפשר לציי רכב מעקב על צריכת דלק ועל טיפולים.

אם אין צורך ברישום ק"מ בכל תדלוק, דלקן לא צריך להתחבר לשקע OBD.

פורסם

כן, קיים דלקן בלי מעקב. כולל רק טבעת מסביב לפתח תדלוק שמחוברת לצ'יפ עם פרטי הרכב.

לא מתחבר לשום דבר מעבר לזה.

לא יודע האם הדלקן שלך יעבוד אם תנתק אותו ששקע OBD.

• תוכן חדש...