Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

רוב הפרוייקטים שלו הם בפריפריה - נהריה, עכו, דימונה, נשר.

הם בנו גם "פרויקט בוטיק" בקרית טבעון במחירים מופרכים, ומכרו הכל.

פורסם

קריית טבעון זה ממש לא הרצליה. אני לא מכיר את אותו פרוייקט, אבל המונח "בוטיק" מוצמד לכל פרוייקט שאינו מוגדר "יוקרה" או משהו דומה. כל קבלן רוצה למתג עצמו כייחודי גם אם מדובר בדירות קטנות עם שני שקעי חשמל בכל חדר וברזי חמת. מזמן הפסקתי להתרגש מההגדרות האלה.

דרך אגב, לפני הרבה שנים חשבתי לעבור לטבעון, לפחות הפרוייקט שהיה על הפרק באותו זמן היה הופך אותי לנהג הובלות במשרה מלאה. ויתרתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

איזה סוגי דירות אתה משווה?  את הרצליה איני מכיר כלל, בטבעון חיפשתי בעבר והמחירים היו נוחים (כלומר, בהשוואה לשכונות טובות בחיפה, יותר דירה באותו מחיר), מה ששבר אותי אז היו הניתוק התחבורתי, זיהום האויר (טבעון היתה היישוב המזוהם ביותר באיזור חיפה) והקרבה למתקני דלק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה בסדר מה שהרצליה לא מקבלת מהארובות היא מקבלת מהאגזוזים. אז זה אותה רמת זיהום. טבעון בממוצע, יותר ברמת מחירים של שכונת עמל בהרצליה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

קריית טבעון זה ממש לא הרצליה. אני לא מכיר את אותו פרוייקט, אבל המונח "בוטיק" מוצמד לכל פרוייקט שאינו מוגדר "יוקרה" או משהו דומה. כל קבלן רוצה למתג עצמו כייחודי גם אם מדובר בדירות קטנות עם שני שקעי חשמל בכל חדר וברזי חמת. מזמן הפסקתי להתרגש מההגדרות האלה.

דרך אגב, לפני הרבה שנים חשבתי לעבור לטבעון, לפחות הפרוייקט שהיה על הפרק באותו זמן היה הופך אותי לנהג הובלות במשרה מלאה. ויתרתי.

זה לא משנה כל ההתפלספויות.
גם "גשם" עשו ארגזים מהדירות שמכרו.
בוטיק לא בוטיק את האזרח הממוצע זה לא אמור לעניין. שיתמודדו.

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

המחירים היום בקרית טבעון הם כמו בהרצליה, אולי אפילו טיפה יותר גבוהים.

איפה ראית את זה? סיקרן אותי כי זכרתי שראיתי כמה דירות די יקרות בהרצליה לאחרונה. לפי מדלן המחירים בהרצליה, בטח לדירות חדשות, הם לכיוון ה35-40 או יותר אלף למטר. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האינפלציה בישראל עלתה ב0.2%, נראה שהעלאות הריבית לא מזיזות כלום.

גם הארהב היתה עלייה גבוהה מהצפוי.

בארהב הריבחת תעלה בוודאות ב0.75% בוודאות, וכבר יש הערכות של אחוז שלם.

לכן לדעתי, ריבית בנק ישראל של 4.5-5% די ודאית לדעתי עוד כשלושה חודשים.

בנק' הזו כל הסבתות שקנו דירה  למימון מחייה, יעדיפו את הבנק בוודאות גבוהה.

האם זה ישפיע על מחירי הדיור? לא בטוח.. אני יודע שיש הרבה מזומן זמין לאנשים שמחכים לקנות, כמו לא מעט מהיוזרים בפורום.

מה שבטוח יהיה מעניין.

פורסם
לפני 14 דקות, vxlan כתב:

בנק' הזו כל הסבתות שקנו דירה  למימון מחייה, יעדיפו את הבנק בוודאות גבוהה.

הן לא מהסיבות שכבר פורטו כאן.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

העלאה של 1% תלחיץ יותר את המשק, אני חושב שלא יעברו את ה0.75% בגלל מניעים פסיכולוגיים, אולי אפילו יסתפקו ב 0.5%.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

יעשו מה שעושים באמריקה.

אין פה הרבה ברירה.

חייבים לשמור על מרווחי הריבית איתם או שהשקל יקרוס והאינפלציה תהיה פה 20%

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

הן לא מהסיבות שכבר פורטו כאן

הסבתות (משקיעים)? לא מסכים איתך.
משקיעים כל הזמן בודקים כמה שווה הנכס שלהם, וכמה שכירות הם מקבלים. ככה מחשבים תשואה.
לא מחשבים תשואה על נכס לפי המחיר שקנית אותו לפני 10 שנים כי אתה תמיד יכול להמיר אותו לכסף ולקבל ריבית מהבנק על השווי שלו היום.

אם משקיע רואה שהנכס שלו עושה 2% תשואה, ורובו כבר מזומן (אז אין משמעות למינוף) ובבנק פתאום מציעים לו פקדון של 4% שהוא גם ריבית דריבית ברור שהוא ישקול למכור את הבית ולסגור את הכסף לכמה שנים.
אם הוא לא שוקל את זה הוא לא משקיע, הוא משקיע טיפש.

ככל שהריבית תעלה יותר אנשים שיושבים על דירות ששוות מזומן ולא משכנתא (או לפחות רוב המשכנתא נסגרה) ישקלו לעבור לפקדון בבנק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כן, אני יודע, דיברתי על ארה"ב.
אם אני לא טועה האינפלציה שם גבוהה מאצלנו, אבל גם נמדדת אחרת.

אינטל, לדוגמא, יוצאת למסע פיטורים וזה עוד היום.

אחוז יגרום לבהלה לדעתי.

פורסם
לפני 2 דקות, Lior_Django כתב:

האינפלציה שם גבוהה מאצלנו

שקר מוחלט. אין לזה שום היתכנות.
מבחינת נדל"ן זה לא יותר גרוע מפה.
מבחינת אנרגיה זה לא יותר גרוע מפה.
מבחינת מזון זה בטוח לא יותר גרוע מפה.
מבחינת שער מטבע לייבוא זה בוודאות לא יותר גרוע מפה כי המטבע שלהם קובע בכל העולם.

בקיצור לדעתי המצב שם יותר טוב מפה, פשוט פה משקרים יותר (גם שם משקרים).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...