Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב ידיעתי אין בעיות אמינות ידועות ב-2008, אבל אין לי אחת כזו אז אני לא באמת יודע. אם זה ממש מטריד אותך אתה יכול לנסות לשאול את אחד המוסכים המומלצים פה בפורום (גבע, אורן, שאפט).

זה בוודאי לא אומר ששום דבר לא יתקלקל ב-15 השנים הבאות. זה נראה לי כמעט בלתי אפשרי, ולא כל כך ריאלי ברמת הציפיות. אתה באמת הולך להחזיק את הרכב ל-15 שנה? זה טווח כל כך רחוק, לך תדע מה יקרה עד אז.

סוזוקי ישנות היו הרבה פחות מורכבות מרכבים מודרניים, אני ממש לא חושב שסוזוקי חדשה שתקנה היום תחזיק 15 שנה בלי שום תקלה. יש רכיבים שפשוט יש להם בלאי טבעי, כמו תושבות, בולמי זעזועים, ממיר קטליטי וכאלו. הם לא מתוכננים לשרוד לנצח, אבל אין להם תאריך תפוגה אז הם מוחלפים כשהם מתקלקלים.

ברור. אני כן מתכנן אבל להחזיק את הרכב 5 או 6 שנים לפחות.

גם אם לאורך 5 או 6 שנים היא תראה מוסך פעם או פעמיים בוודאי שזה סביר. רק לא מעבר לזה עם תקלות חוזרות שכאלה.

הכוונה הייתה שלאורך יותר מ 15 שנה אנחנו נוסעים על סוזוקי, לא שכל רכב החזיק אצלנו 15 שנה. הבאלנו הייתה אצלנו 8 שנים והסוויפט עכשיו מתחילה שנה שמינית. אשתי עם האיגניס שלה קצת מעל לעשור. וכאמור הרכבים הללו אמינים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת עלות/תועלת - הרכב שמתאים כמו כפפה ליד הוא הקרוסאובר החדש. גם מבחינת כל הקריטריונים שציינת וגם מבחינת שמירת הערך בעת המכירה. המנוע החדש 1.4 אוכל את כל המתחרים למעט הסקודה ראפיד/סיאט טולדו.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
יונדאי אלנטרה 0 קמ כ 113k

קיה סיד סטיישן 0 קמ כ 104k

יונדאי i25 גם אופציה טובה לדעתי

הסיד אופציה בכלל לא רעה עבורם (מכונית נוחה, מגיעה עם 7 שנות אחריות ועם בגאז' די מרווח), למרות שלפי התיאור של הצרכים גרסאת הסטיישן לא תתאים - פחות מתאימה לנסיעה עירונית.

פורסם

לרכבי קיה מליסינג 0 קילומטרים אין 7 שנות אחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...