Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה בעסה. AK עוזב את GMG.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונאי התותח אהרון קאופמן עוזב:

http://www.gasmonkeygarage.com/yes-aaron-the-bearded-wonder-is-leaving-gas-monkey-garage/

מעניין למה. הוא לא הראשון שעוזב. כבר היו כמה לפניו. חשבתי שאולי עוזבים דווקא בגלל AK, כנראה שלא. והרי יש להם סיבה טובה להישאר - הם סלבס. אז אם הם עוזבים, כנראה שלא הכל ורוד שם...

פורסם

בהרבה מהתוכניות האלה אנשים עוזבים כדי לפתוח עסק מתחרה, שב-מ-ק-ר-ה, גם עליו מפיקים אחר כך תוכנית. היה את פול ג'וניור באמריקאן צ'ופר, והדבילים של גאז מאנקי שיש עליהם עכשיו את מיספיט גראג' או משהו כזה. יכול מאוד להיות שארון קיבל הצעה לתוכנית משלו, ואחרי שהוא ראה מה קרה למשפחת טאטל מאותו אמריקן צ'ופר (הפכו מסדנה משפחתית קטנה לשם עולמי עם מחזור עסקאות במיליונים), לשלישיית הטמבלים מ-Pawn Stars, דני מ-Count's Kustoms או לריצ'ארד חברו הטוב (שפתח פאקינג מועדון הופעות חיות והביא לעצמו ליום הולדת 40 את לא זוכר מי), הוא התפתה לזה. האמת? לא אופתע אם גם הוא יהפוך לשם עולמי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סה"כ כצופה בסדרה הוא נראה כמכונאי בחסד, עם ראש יוצא דופן, אז אני מאחל ומקווה בשבילו שמה ש Spire כתב יקרה,

אולי הוא קיבל הצעה מטורפת בלי קשר לטלוויזיה, ואולי לא, אבל הוא היה נכס לתוכנית ולמוסך.

פורסם
סה"כ כצופה בסדרה הוא נראה כמכונאי בחסד, עם ראש יוצא דופן, אז אני מאחל ומקווה בשבילו שמה ש Spire כתב יקרה,

אולי הוא קיבל הצעה מטורפת בלי קשר לטלוויזיה, ואולי לא, אבל הוא היה נכס לתוכנית ולמוסך.

מסכים איתך שהוא היה נכס לחברה, בניגוד לתוכניות רכב אחרות יש לו ראש טוב של הנהגה ורעיונות מעניינים שהוסיפו קסם רב לתוכנית. (דבר שחסר מבחינה מנהיגותית והובלה בתוכניות כגון Misfit Garage )

אבל אהרון הוא לא מה שיגרום ל GMG לרדת, כיוון שהרבה תורמים שם ובמיוחד

העסק עם ההנהגה של ריצ'רד הוא העיקרי.

אבדן בטוח, געגועים אליו בטוח.

חבל - כן וכן

ושיהיו לנו עוד תוכניות נהדרות :)

קובי

:-)

פורסם (נערך)

תמיד תהיתי. הוא יהודי? אהרון קאופמן. נשמע כמו יהודי כבד עם ציציות. הוא גם נראה כמו בוגר מעמד הר סיני.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הוא איבד את הקסם שלו באותו רגע שהוא הפסיק לעבוד והתחיל לנבוח הוראות.

הבעיה התחילה כשהם עברו למוסך החדש, הם התפזרו יותר מידיי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

מה שכן, ריצ'רד הוא האליל שלי, מלמטה הוא זינק, ועכשיו יש לו גם מוסך וגם מסעדה.

תותח.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
תמיד תהיתי. הוא יהודי? אהרון קאופמן. נשמע כמו יהודי כבד עם ציציות. הוא גם נראה כמו בוגר מעמד הר סיני.

שאלה שרצה בהרבה אתרים אמריקאים.

אין תשובה.

ההודעה היא מדצמבר, מאז התחילו עוד עונה

אייל

פורסם

חיפשתי בגוגל וקריסטי עברה ניתוח להורדת גידולים סרטניים ואיבדה את הקול לחודשים הקרובים.

בפייסבוק הרישמי שלה היא עונה לכולם, בעיקר לאנשים ששואלים אותה בעיקר על אהרון.

היא אומרת שהוא באמת עוזב אחרי העונה שמשודרת עכשיו.

https://www.facebook.com/GMGChristie/

אייל

פורסם

ארון יהודי ועד כמה שאני זוכר אמא שלו גרה בארץ, הנגר שעשה לי את המטבח מכיר טוב את אמא שלו

הוא היה אמור להגיע אגב לביקור בקיץ האחרון, אין לי מושג אם זה קרה באמת.

• תוכן חדש...