Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אם ראיתי אוטו, סיכמתי מחיר, חתמתי על זיכרון דברים ונתתי מקדמה כדי לשריין את הרכב. קרה וחזרתי הביתה, חשבתי לעומק ולא בא לי על האוטו בסוף, האם אני בבעיה וצריך לשלם למוכר בעקבות ביטול הקנייה או שאני אקבל בחזרב את המקדמה ללא בעיה?

Enviado desde mi HTC 10 mediante Tapatalk

פורסם

חתמת על זיכרון דברים? מה כתובשם בנוגע לביטול עסקה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חתמתי על זכרון דברים. יש סעיף שרשום בו "הקונה מתחייב לשלם למוכר x סכום" שהוא בעצם הסכום שסוכם. ובסעיף אחר רשום "במקרה וצד מן הצצדים יפר תנאי מתנאי הסכם זה הרי שהצד המפר מתחייב לשלם לצד כשנגד פיצויים מוסכמים וקבועים מראש בסך........"

פורסם

כלומר לפי החוזה, הסוחר עלול לחייב אותך לשלם. ניסית לדבר איתו, אולי יסכים לסגור את הנושא ללא תשלום מצידך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, הם רוצים להביא לי רכב אחר. זאת אומרת אני שבוי של המגרש, אבל אני רוצה לחפש במקומות אחרים ואצל אנשים פרטיים, לא רוצה שהם יהיו האופציה היחידה שלי. בכל זאת אני אנסה לסדר איתם את הנושא ולהגיע להסכם.

• תוכן חדש...