Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה בשמשה מאבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום פגעה לי אבן שעפה ממשאית לעבר השמשה הקדמית שלי, הנזק הוא שריטה ממש ממש קטנה.

השאלה היא האם צריך להחליף את השמשה או להשאר עם זה. שיקול הוא שלא בא לי להחליף את השמשה הקדמית לשמשה שאיננה מקורית.

תודה לעוזרים.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אם השריטה ממש קטנה ולא מפריעה לך לא הייתי מחליף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עושים במקרה כזה, שאני נוסע מאחורי משאית או רכב, והוא מעיף עלי אבן, ונהיה סדק בשמשה, אני יכול לעקוף אותו לסמן לו לעצור ולקחת ממנו פרטים, או שהוא לא אשם?

ונגיד שיש לי מצלמת רכב ושומעים בום קטן.

פורסם
שלום.

היום פגעה לי אבן שעפה ממשאית לעבר השמשה הקדמית שלי, הנזק הוא שריטה ממש ממש קטנה.

השאלה היא האם צריך להחליף את השמשה או להשאר עם זה. שיקול הוא שלא בא לי להחליף את השמשה הקדמית לשמשה שאיננה מקורית.

תודה לעוזרים.

אם השריטה/פגיעה היא לא מול שטח הצפייה הישיר של הנהג, אז ניתן לבצע תיקון.

אם יש לך ביטוח שמשות אז התיקון הזה יכוסה.

פורסם
שלום.

תודה לעוזרים.

כל עוד השריטה ממש קטנה, ולא מתחילה להתפתח ולגדול בגלל שינוי טמפרטורות קור/חום, אפשר לחיות עם זה.

אם היא תתחיל לגדול ולהפרס על פני ס"מ רבים... אין מנוס מלהחליף שמשה.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

כמעט כל פגיעה בשמשה הולכת ומתפתחת, בגלל שינוי טמפרטורה ורעידות.

אם רוצים לטפל בזה אז יש לבצע תיקון כמה שיותר מוקדם.

פורסם

האם התיקון גם מכוסה או שהם רק מחליפים שמשה? מהשיחה שלי איתם הם אומרים שהם רק מחליפים שמשה. ההשתתפות עצמית היא 250 ש"ח (גומיות שלא כלולות) ולא בא לי לשלם את זה. הפגיעה תועדה במצלמת הרכב.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

שריטה קטנה כמו שתיארת, תתעקש על תיקון.

אפשר לתקן לבד, או לחפש זגג שעושה גם את התיקונים הללו, ולא עוסק רק בהחלפת שמשות.

בשלב ראשון הזגג ינסה לשכנע להחליף שמשה בגלל שהעניין הכלכלי חשוב לו יותר. ורק בתור המוצא האחרון הוא יסכים לעשות את התיקון.

מניסיון.

פורסם
האם התיקון גם מכוסה או שהם רק מחליפים שמשה? מהשיחה שלי איתם הם אומרים שהם רק מחליפים שמשה. ההשתתפות עצמית היא 250 ש"ח (גומיות שלא כלולות) ולא בא לי לשלם את זה. הפגיעה תועדה במצלמת הרכב.

תיקון יעלה משהו דומה ואם לא בא לך לשלם אז תשאר עם זהו וזהו.

פורסם
שריטה קטנה כמו שתיארת, תתעקש על תיקון.

אפשר לתקן לבד, או לחפש זגג שעושה גם את התיקונים הללו, ולא עוסק רק בהחלפת שמשות.

בשלב ראשון הזגג ינסה לשכנע להחליף שמשה בגלל שהעניין הכלכלי חשוב לו יותר. ורק בתור המוצא האחרון הוא יסכים לעשות את התיקון.

מניסיון.

.

אהבתי מאוד את הסרטון של התיקון ! מדהים

• תוכן חדש...