Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנאים בסדר, רכב גרוע.

לא ידוע כמה מתוך השנה הזאת של ההתחייבות, הרכב יבלה במוסך בנסיונות נואשים להכשיר את הגיר לנסיעה.

חברות ליסינג מנסים הכל כדי להתפטר מהפוקוסים שעומדים במגרשים שלהם ללא ביקוש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההתחייבות בפוקוס בדיל זה היא ל3 חודשים,שים לב שצריך להודיע 60 יום מראש לגבי סיום החוזה

אני גם ביצעתי את העסקה הזאת,הרכב מגיע אחרי טיפול בגיר וכולל הכל חוץ מדלק,מדובר בליסינג תפעולי שכולל רכב חילופי בתוך 6 שעות במקרה של תאונה וכו

במקרה שלי מדובר בעסקה מצויינת כיוון שזה נותן לי זמן להחליט לגבי רכב שני בלי לחץ והאפשרות החזרה הגמישה והמחיר לדעתי סביר

פורסם

כתוב במודעה שזה למינימום שנה..אם הרכב הוא לא "מבצעי" מבחינתך(ז"א לא ביג דיל שפעם בחודשיים-שלוש לא יניע בבוקר או לא ישלב הילוך ויבלה במוסך עם מצב שאתה מחכה לרכב חלופי).

מדובר בעסקה טובה בשביל רכב גישור לשנה.

יש את האופל אסטרה סטיישן באותו מבצע אך עולה 2,100 לדעתי..רכב שכזה יהיה פחות בעייתי מבחינת אמינות - אך יקר יותר ופחות משתלם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ביטוח חובה ומקיף - 4000₪ בערך?

טסט - 1300₪ בערך?

נגיד תעשה טיפול אחד בשנה - 1000₪ בערך?

יוצא לך 1,100₪ בחודש ״ירידת ערך״.

לרכב חדיש ללא מקדמה זה בסדר.

פורסם

יש לכם זיכרון קצר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה בערך 13,000 ירידת ערך בשנה.

מצד אחד, זה באמת די הרבה. מצד שני, אתה חוסך עלויות קניה ומכירה, הפתעות בצורת טיפולים לא צפויים, ובאופן כללי יודע בדיוק כמה אתה משלם.

הייתי מציע לעשות נסיעת מבחן על פוקוס כזו מראש לראות שאתה מתחבר לחוויה. רצוי על הפוקוס הספציפית שתקבל, שלא ידחפו לך איזה רכב שחוט עם 200,000 ק"מ.

עוד נקודה לשים אליה לב היא תשלום על פגיעות פח. יש פה פוטנציאל לחברת הליסינג לדחוף לך תשלום נוסף בסוף החוזה.

בסה"כ זו אופציה סבירה למי שמעדיף לשלם כמה אלפים בשנה תמורת חוסר הצורך להתעסק בקניה ומכירה והוודאות הכלכלית של תשלום חודשי קבוע. אם הרכב עצמו מתאים לך, ואתה מוכן לכמה תקלות אפילו שמדובר ברכב חדש, זו לא עסקה נוראית.

מבחינת חברות הליסינג, זו כנראה הדרך היחידה לעשות כסף מערימות הפוקוסים שמחכים לקונה בלי להכיר בהפסד עצום. יכול להיות שבסוף מדובר בסוג של win-win.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
1100 בחודש לרכב משנת 2013 זה רחוק מ"בסדר".

אני לא בטוח שאני מסכים איתך.

רכב משנת 2013 נגיד יירד כמה בשנה?

8?

10?

כאן יש לך ירידה של 12 בערך.

העניין הוא שאתה מקבל נוחות שאין תשלום מקדמה ואין התעסקות קנייה/מכירה.

זה שווה כסף. לכן אני חושב שיחסית לעסקאות כאלו - זה די הגיוני.

לקנייה בשוק ה״חופשי״ זה באמת גבוה.

פורסם

יש פה משהו אחד שאתם לא לוקחים בחשבון והוא לא כתוב כאן בכוונה.

תקלות שאינן תקלות גיר (שנמצא באחריות) הןעל חשבון הלקוח - אין אחריות על מנוע וגיר. לשכן שלי היתה פלואנס בליסינג יד שניה - הלך לו ראש מנוע והוא קיבל את כל האלמנט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה בטוח בזה? במודעה כתוב תחזוקה מלאה.

אם זה נכון, אני חוזר בי ממה שאמרתי - זו עסקה גרועה. חלק מהיתרונות של העסקה הזו לדעתי היו שאתה אמנם משלם קצת יותר כל חודש, אבל אין לך בלת"מים (לפחות לא כלכליים). אם גם זה לא כלול, עדיף לקנות רכב יד2, אפילו במימון. ככה לפחות ירידת הערך קטנה עם הזמן, אתה יכול להשקיע באוטו (דיבורית, צמיגים טובים) ואתה לא חייב שזה יהיה פוקוס...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה הם לא מציעים כדי לדחוף את כל הפוקוסים הללו עם האינספור תקלות....293487293847 פוקוסים כאלו יושבים אצלהם במגרשים.

אין צורך בחתימה....

פורסם
יש פה משהו אחד שאתם לא לוקחים בחשבון והוא לא כתוב כאן בכוונה.

תקלות שאינן תקלות גיר (שנמצא באחריות) הןעל חשבון הלקוח - אין אחריות על מנוע וגיר. לשכן שלי היתה פלואנס בליסינג יד שניה - הלך לו ראש מנוע והוא קיבל את כל האלמנט.

זה לא נכון. הרכב מגיע בליסינג תפעולי מלא, מנציג באמצע הלילה כדי להחליף את המגב שחורק ועד בלמים וצמיגים (סט) בחינם!

ואם נפלת על רכב לימון גם יחליפו לך אותו לאקזמפלר אחר

הרכבים הגיעו עם כ80,000 ק"מ.

בכל אופן נכון לרגע זה אין כבר כזאת עסקה יותר, מה שכן יש זה רק לרכבים בין 120K ל150K על כל המשמעות...

לקל אוטו אכן יש מסלול מפחיד שנקרא חצי- חצי ששם אתה מקבל רכב 2013 וכביכול משלם חצי, רק שגם התקלות עליך, למעט תקופת האחריות החלקית.

פורסם

השכן שלי היה בדיוק בתכנית "תפעולית" כזאת של שלמה - כדאי שתבדוק היטב את האותיות הקטנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...