Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, לא נמאס מאקשן.

טוב, לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב כרגיל (ווינדוס 7) ואחרי שהוא מעלה את הWELCOME ומגיע לאייקונים בשולחן העבודה, המחשב מפסיק להגיב וכל דבר שלוחצים עליו תוקע את המחשב עוד יותר ובסוף כותב סייר ווינדוס 7 הפסיק לעבוד או ווינדוס הפסיק את התהליך. אין שום אופציה לעשות ריסט או משהו דרך המחשב אלא דרך הכפתור, רק תנחשו כמה ריסטים וכיבויים כבר עשיתי ככה בימים האחרונים.

אתמול בטיפשותי חשבתי שעדכונים קטנים נוספים של הווינדוס יכולים לתקן את זה, אני מפעיל ופתאום המחשב ה*** לא מצליח לעדכן והוא נתקע לי לפני העלה של הווינדוס עם הודעה שהוא לא מצליח לעדכן. באותם סיטואציות כל הזמן הSAFE MODE פועל רגיל. לצערי, גם את הSAFE MODE דפקתי היום כשעשיתי שחזורי מערכת וכל מיני דברים שגם הם לא צלחו אך לשמחתי הSAFE MODE חזר לעבוד ואיתו אני כותב פה כרגע.

יש לי הרבה גיבויים אבל לא הכל, למען האמת , אין לי כח לפרמט ואין לי איך להשיג ווינדוס חדש כרגע עד להודעה אחת, אין לי שמץ לפרמט לבד, אני יודע ידע בסיסי אבל זה לא שאני יודע להחליף מנוע ברכב ואני לא יודע איך הוא פועל. אותו עיקרון. מפחיד להתעסק פעם ראשונה.

בקיצור, מה ניתן לעשות כרגע? ווינדוס לא עולה במצב רגיל.

אני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב.

יש לי אופציה בF8 לעשות תיקון למחשב, אך הבנתי שזה סוג של שחזור מערכת שגם ככה לא צלח אז מיותר?

תודה רבה לעוזרים ולמקשיבים!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אם יש לך את הדיסק של הווינדוס, מציע לך לעשות התקנת תיקון שתשמור לך על הנתונים.

תתחיל מזה לפי הסדר:

1. קודם כל תנסה לתקן את הווינדוס כך שהוא יוכל להעלות:

https://www.sevenforums.com/tutorials/681-startup-repair.html

2. אם הוא עובד לך, תריץ את הפקודה הנ"ל בתוך ה- WINDOWS

https://www.sevenforums.com/tutorials/1538-sfc-scannow-command-system-file-checker.html

3. לא מצליח, נסה את הקישור הבא:

http://www.pcgamer.com/how-to-repair-a-faulty-windows-installation-without-reformatting/

יש לך אפשרות להכין דיסק אתחול כגון Hirenboot כך שתוכל להעלות מערכת הפעלה ב- LIVE ומשם לגבות את מה שאתה צריך.

פורסם

ניסיתי, לא עוזר.

עשיתי עכשיו את הREPIAR YOUR COUMPUTER דרך הF8 על מצב בטוח,

הוא לא מצליח לשחזר ולתקן: הוא כותב לי שזה נכשל בשחזור קובץ של AVAST ROUTER משהו מהנקודה של השחזור...

בקיצור, לדעתי גרמתי נזק הרבה יותר עם הנסיון לעדכן את הווינדוס בעדכונים האוטומטיים :\.

כרגע אני רק על מצב בטוח...

פורסם

תראה, זה קצת כמו לנסות לתחזק רכב יוקרה ישן. הכל אפשרי, אבל למה לך?

זה נשמע כאילו תצטרך להשקיע המון עבודה בשביל להגיע למשהו מקרטע. לדעתי, יהיה הרבה יותר מהיר לפרמט. בטח יש מישהו שיכול לעזור לך בזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עדיין, לא נוח לי כרגע לפרמט ולהתעסק בלתכנת את המחשב שוב מההתחלה.

וגם אני לא יכול לפרמט מעכשיו לעכשיו , אנשים לא גרים אצלי וגם להם יש עיסוקים :\.

אתה צודק באיזשהי נקודה, אבל בינתיים אני מעדיף את הווינדוס ככה...

עוד עצות ?

פורסם

תיכנס דרך ה SAFE MODE ותתחיל למחוק את כל התוכנות שהתקנת, אח"כ תעשה סריקת וירוסים ורוגלות עם אנטי וירוס טוב. ותנסה לאתחל את המחשב שוב

פורסם

אולי תנסה לעדכן לWIN10 עם שידרוג ככה שישמור את כל הקבצים שלך? הבנתי שעידכון דרך אשף יצירת קובץ ההתקנה שנותן לך להכין דיסק התקנה על כנון םלאש USB עדיין נותן לעדכן חינם ל10, ככה הוא אולי גם יתקן את הוינדוס וגם תרוויח שידרוג חינמי ל10?

http://www.guru3d.com/news-story/you-can-still-update-to-windows-10-for-free-with-media-creation-tool,4.html

לגבי איך מעדכנים- יש אינסוף סירטוני הדרכה ביוטוב שידריכו אותך שלא תיצטרך עזרה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

פשוט לא. להתקין ווינדוס על ווינדוס זה מתכון לתקלות.

אני בעד לפרמט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...