Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במהלך נסיעה הנורה נדלקה, כשבשורת התקלות אשתי הספיקה לראות משהו בסגנון "electric fault". הנורה בינתיים כבתה (תוך כדי נסיעה), אבל יש לי תחושה שעדיף לי לברר למה זה קרה מאשר להגיע למצב שבו הפעם הבאה תהיה כואבת יותר.

אני די חושש לרוץ עם זה למוסך כי שם מאד ייתכן ש"ימצאו" דברים שלא קשורים לאירוע הזה, וסיפורים כאן בפורום לא מרגיעים את החשש הזה.

אולי יש מישהו מאיזור חיפה/טבעון עם סורק תקלות מתאים שאוכל לעבור אצלו לבירור קצר?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בc4 מאיזו שנה מדובר? נורת service נדלקת מכל מיני סיבות, לפעמים מדובר על דברים יחסית זניחים, תלוי אילו חיישנים קיימים ברכב שלך.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יש לי סורק תקלות אוניברסלי סיני OBD2 אם התקלה לא נשמרה במחשב אז יש סיכוי שלא נמצא אותה בסורק.

אני מחיפה, מוזמן לתאם איתי, ששלחתי לך הודעה פרטית.

פורסם

תודה על התגובות!

הרכב משנת ייצור 2009 וזו הפעם היחידה שראיתי את הנורה דולקת בארבע וחצי שנים שהוא אצלי, מה ששולל אפשרות של נורה שרופה.

פורסם
תודה על התגובות!

הרכב משנת ייצור 2009 וזו הפעם היחידה שראיתי את הנורה דולקת בארבע וחצי שנים שהוא אצלי, מה ששולל אפשרות של נורה שרופה.

אם אינך רוצך לשרוף זמן סתם ממליץ לך על מוסך יסמין בכפר אבטין 0505425166 חאתם

אני מטפל שם כבר כמה שנים בסיטרואן סי 4 מקום אמין ברמה מאוד גבוהה ומחירים נורמליים

פורסם

אם התקלה לא חזרה זה כנראה נורה ראשית בעייתית קרה לי מספר פעמים. לפעמים נורה מפסיקה לעבוד ואז מכה על הפנס והוא חוזר לחיים

פורסם

לרוע המזל נדלקו לי נורות ה-abs/esp. נזכרתי שהן נדלקו לי לא מזמן עם הנעת הרכב, אבל חשבתי שפגעתי עם הברך במתג ( משמאל להגה למטה) בכניסה לרכב. כנראה שלא...הפעם נדלקו תוך כדי נסיעה.

יש מצב שזה קשור לנורת service? תקלה חשמלית? חיישן abs? איך אדע שלא יעשו עלי סיבוב ויחליפו לי את המחשב?

פורסם

נורת esp ונורת abs דולקות יחד?

נורת esp בלבד יכולה להעיד על תקלה במתג אור בלם, בדוק שאורות הבלימה דולקים כאשר אתה לוחץ על הדוושה.

במקרה של שתי הנורות דולקות יחדיו, כנראה שבאמת מדובר בחיישן.

פורסם

דולקות יחד. יש מוסך באיזור שיכול להוציא אותי עם חיישן בלבד או שעל הדרך יוציאו אותי עם כל החבילה? הרכב מטופל עד היום במוסך חברה.

פורסם

למה סתם להפחיד, יכולות להיות מספר סיבות.אחת מהם, יש לחצן מאחורי דוושת הבלם שעם הזמן הפלסטיק מאבד מכוחו, ולא מחזיק במרחק הנכון אלה נסגר טיפה, אצלי זאת היתה הבעיה ופשוט שמתי בנד שמנע מהלחצן לסגת וזה פתר את הבעיה אצלי. לחצן עולה עד 80 ש"ח בהתאם לאיכות בEBAY, בארץ כנראה יעלה יותר וכמובן יקחו הרבה כסף על כלום.

יש מצב שזאת לא הבעיה אבל אני אופטימי :-P

פורסם

מתג אור בלם לא עולה הרבה יותר מהמחיר שציינת גם בארץ .

ה"פתרון" שלך עם הבנד נשמע מאוד מפוקפק, במידה והמתג לא יפעל, אתה עלול למצוא את עצמך במצב מסוכן, במיוחד ברכב עם בקרת שיוט, המחיר של החלק הזה ממש לא שווה את הסיכון.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

אני מבין את הפקפוק שלך בנושא, אבל המתג הוא ממש לא האמצעי היחיד לבטל את הבקרת שיוט, בנוסף יש לוגיקה מסויימת שמבטלת את מצב השיוט כאשר המתג לא תקין.

• תוכן חדש...