Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי איזה סורק.

OBD סטייל אנג'י יתן לך קוד תקלה כללי, סורק ייעודי כנראה שיתן לך מידע מפורט יותר.

לדוגמא, לפני שבועיים היה לאחי תקלה באוטו שלו , מתאם OBD של אנג'י הוציא לי קוד P0303 , הבנתי שזו תקלה במערכת ההצתה.

פורסם

מה מחיר העבודה עבור החלפה כזו? הסכום נשמע מעט גבוה עבור חלק כזה.

בכל מקרה אני שם לב שהחלק הזה שובק חיים בלא מעט רכבים עם esp, במקרה שלך, אם הוא מעולם לא הוחלף, אז הוא החזיק לא מעט זמן .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

על החלק לקחו 60 ש"ח. היתר (240) עבודה והשאר מע"מ לתפארת מדינת ישראל. אין לי מושג אם זה הרבה מאד, אבל מדובר במוסך יבואן. אף אחד לא הכריח אותי ללכת לשם. למעשה לא הלכתי לשם...התקשרתי בבוקר, הם באו לקחת את הרכב והחזירו אחרי הצהריים. בסופו של דבר אני משלם גם על הפינוק הזה ולא צריך לבזבז שעות.

בסך הכל כשנורה נדלקת אני מצפה לגרוע מכל. במקרה הזה כנראה שהיה לי גם מזל וגם מוסך אמין (תכל'ס נורת ABS יכולה להיות קן צרעות לא קטן).

פורסם
במוסך גבע הוחלף לי היוניט הזה בשליש המחיר.

שמעתי רבות וטובות על מוסך גבע. לא רלוונטי עבורי עד שיפתחו סניף בחיפה.

פורסם
שמעתי רבות וטובות על מוסך גבע. לא רלוונטי עבורי עד שיפתחו סניף בחיפה.

המלצתי לך במהלך הדיון על מוסך יסמין באיבטין, אם היית מקשיב גם היית מקבל שירות ומחיר כמו בגבע פה בצפון:)

לפעם הבאה תרים טלפון ותראה כמה תחסוך כספים מיותרים ותקבל שירות לעניין 0505425166, תבדוק ולא תתאכזב:)

פורסם
המלצתי לך במהלך הדיון על מוסך יסמין באיבטין, אם היית מקשיב גם היית מקבל שירות ומחיר כמו בגבע פה בצפון:)

לפעם הבאה תרים טלפון ותראה כמה תחסוך כספים מיותרים ותקבל שירות לעניין 0505425166, תבדוק ולא תתאכזב:)

רשמתי!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תנסה.

כמה זה כבר יכול להזיק?

מה מצב המצבר באוטו? בן כמה הוא?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הנורה ממשיכה בשלה. היא כבית לפני שאני מספיק ללכת למוסך אז אין לי עם מה.

החידוש הוא שהגיע הקיץ ומתברר שכאשר היא נדלקת (עם הודעת electric failure) המזגן מפסיק לקרר. כבית, ושוב קירור מקפיא. האם זה אומר שהבעיה בחשמל של המיזוג או שייתכן שבעיה במקום אחר גורמת גם להפסקת הקירור?

• תוכן חדש...