Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008

turbo2000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בודק גם את הסיאט אטקה סטייל פלוס.

נכון, יחסית ל-3008 אפשר להגיד שהעיצוב בפנים ובחוץ אנמי ותא הנוסעים מרגיש מעט פשוט.

אבל גם הוא יספק צריכת דלק טובה, ביצועים טובים וניתן להניח בזהירות שישמור על ערכו ויזכה לביקוש כמשומש.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם שוקלים מנוע בנזין, גם אני מציע לבדוק גם את הסיאט אטקה.

היא אמנם לא יפה ויזואלית כמו ה-3008, אבל יכולה בהחלט לתת פייט לכל גי'פון.

בקרוב מאוד צפוייה להגיע הטיגואן. כרגע לא ידוע המחיר אבל ככל נראה תהייה יקרה יותר.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם (נערך)

אני חושב שבתחושה הקרבית, ה3008 דיזל הצרפתי נותן יותר "עוצמה" מהאטקה הספרדית. 50% יותר מומנט (30 קגמ) ו 50% יותר לוק. אז הלוק מוסיף 12 קג"מ וירטואליים והגענו כבר ל 42 קג"מ. בינגו ! (עקף גם את הטיגואן 2.0 שמביא 30 קג"מ)

לישראלי הלוק חשוב לפעמים יותר ממערכת מולטימדיה. וביננו , על המולטימדיה מחליטים אם לעשות הזמנת רכב ;)

אחרת אין סיבה לא לקנות את הקורולה החדשה . מאובזרת בכל טוב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

sava, למה לערבב בין מושגים?

מומנט, חזות/נראות ...וכו'

למה לא ציינת שהאטקה מגיעה ל-100 קמ"ש ב-8.6 שניות?

עניין של יפה/ לא יפה הוא מאוד סובייקטיבי.

אין ויכוח, ה-3008 נראת יותר מעודכנת לעומת האטקה וטיגואן.

השאלה שכל אחד צריך לברר עם עצמו, האם זה מספיק כדי לרכוש את הרכב.

אגב, המומנט של טיגואן 2.0 ליטר הוא 32.6 קג"מ.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם (נערך)

אז זהו, שזה נהיר לכולם שמראה טוב מוסיף הרבה יותר מעוד שנייה ברמזור.

הפוסט הקודם קצת סרקסטי....

הטיגואן TDI אחלה רכב אך אבוי המחיר...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
אני הייתי בודק גם את הסיאט אטקה סטייל פלוס.

נכון, יחסית ל-3008 אפשר להגיד שהעיצוב בפנים ובחוץ אנמי ותא הנוסעים מרגיש מעט פשוט.

אבל גם הוא יספק צריכת דלק טובה, ביצועים טובים וניתן להניח בזהירות שישמור על ערכו ויזכה לביקוש כמשומש.

מתחיל עם גילוי נאות , בעלים מרוצה של אטקה סטייל + (קיבלתי את הרכב לפני שבוע)

עשיתי נסיעת מבחן על 3008 דיזל ו 1.6 , והאטקה עם ה 1.4 ו25.5 קג"מ מרגישה הרבה יותר דינאמית קלילה וזריזה.

מבחינת העיצוב , לא יודע למה אבל ה עיצוב הצעקני של פז'ו פחות עושה לי את זה מאשר אטקה , בפנים (במושב האחורי) פז'ו מרגישה צרה יותר (אולי כי באטקה החלונות האחוריים גדולים יותר).

החלון האחורי של פז'ו זה סוג של צוער , לא רואים כלום (לא שבאטקה זאת ויטרינה אבל עדיין)

האיבזור והדש בורד , נכון שזה לא "ואוו" של 3008 , אבל הכל במום , חומרים איכותיים וההרגשה של רכב מאד אלגנטי.

IMG_20170125_112239.jpg

עריכה אחרונה על ידי igal.ep
פורסם
מתחיל עם גילוי נאות , בעלים מרוצה של אטקה סטייל + (קיבלתי את הרכב לפני שבוע)

עשיתי נסיעת מבחן על 3008 דיזל ו 1.6 , והאטקה עם ה 1.4 ו25.5 קג"מ מרגישה הרבה יותר דינאמית קלילה וזריזה.

מבחינת העיצוב , לא יודע למה אבל ה עיצוב הצעקני של פז'ו פחות עושה לי את זה מאשר אטקה , בפנים (במושב האחורי) פז'ו מרגישה צרה יותר (אולי כי באטקה החלונות האחוריים גדולים יותר).

החלון האחורי של פז'ו זה סוג של צוער , לא רואים כלום (לא שבאטקה זאת ויטרינה אבל עדיין)

האיבזור והדש בורד , נכון שזה לא "ואוו" של 3008 , אבל הכל במום , חומרים איכותיים וההרגשה של רכב מאד אלגנטי.

[ATTACH=CONFIG]480745[/ATTACH]

גם אני לא יודע למה אבל שתי שנות אחריות וגיר DSG גם פחות עושה לי את זה. והגם ש"צוער" זו טעות נהדרת הכיתוב הנכון הוא צוהר.

פורסם
גם אני לא יודע למה אבל שתי שנות אחריות וגיר DSG גם פחות עושה לי את זה. והגם ש"צוער" זו טעות נהדרת הכיתוב הנכון הוא צוהר.

צודק

צוהר

פורסם

לאשתי הייתה פז'ו 206, אחרי שלוש שנים היה צריך להחליף רבע אוטו... ולא היה לה dsg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

בקרוב מאוד צפוייה להגיע הטיגואן. כרגע לא ידוע המחיר אבל ככל נראה תהייה יקרה יותר.

טיגואן החדש הגיע בימים אלה, מחיר בסיס 165000 למנוע 1.4 כמו שמוצע באטקה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לאשתי הייתה פז'ו 206, אחרי שלוש שנים היה צריך להחליף רבע אוטו... ולא היה לה dsg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ברשותך ולטעמי ההתנצחות מיותרת ולכן אפסיק. רק לצורך ההבהרה הטענות שלי הן גם בגלל שאני באמת חושב שהגיר הזה הוא מחורבן ( עזוב אמינות היא טובה מנסיון אישי, מדבר על אופן הפעולה ), גם בגלל שאני חושב ששתי שנות אחריות הן זילזול בלקוח, לא בגלל שפעם היה לי סיאט שלא הפסיק להתפרק, לא היה, יותר מכך עד עצם היום הזה אני נהג מרוצה של אחות בכורה מפולקסוואגן שהיא כבר אוטוטו בת שבע עשרה ועברה יותר מ 200K ק"מ, כולם אצלי, מבחינה זו יש מוצרים של היצרן הזה שאני בהחלט מעריך ויותר מכך, אין מכך כדי להסיק שכולם כאלו. בכל מקרה אני מאחל לך המשך נסיעה נעימה ומשוכנע שאתה עשית את הבחירה הנכונה מבחינתך וזה מה שחשוב.

פורסם
ברשותך ולטעמי ההתנצחות מיותרת ולכן אפסיק. רק לצורך ההבהרה הטענות שלי הן גם בגלל שאני באמת חושב שהגיר הזה הוא מחורבן ( עזוב אמינות היא טובה מנסיון אישי, מדבר על אופן הפעולה ), גם בגלל שאני חושב ששתי שנות אחריות הן זילזול בלקוח, לא בגלל שפעם היה לי סיאט שלא הפסיק להתפרק, לא היה, יותר מכך עד עצם היום הזה אני נהג מרוצה של אחות בכורה מפולקסוואגן שהיא כבר אוטוטו בת שבע עשרה ועברה יותר מ 200K ק"מ, כולם אצלי, מבחינה זו יש מוצרים של היצרן הזה שאני בהחלט מעריך ויותר מכך, אין מכך כדי להסיק שכולם כאלו. בכל מקרה אני מאחל לך המשך נסיעה נעימה ומשוכנע שאתה עשית את הבחירה הנכונה מבחינתך וזה מה שחשוב.

לא התנצחות☺️

אבל לסיום, הייתה לי לפני כן סקודה פאביה 1.2 (ידנית), זה נכון שהאחריות שנתיים, אבל במשך שש שנים הרכב לא ראה מוסך...

בכל אופן שכל אחד יעשה את הבחירה והשיקולים שלו, פז'ו טובה, לדעתי אטקה טובה יותר

פורסם (נערך)

הרכב עצמו מעולה: אמנם מראה זה עניין של טעם אך לדעתי הוא נאה מאוד מבחוץ וגם מבפנים. הנוחות והשקט בתא הנוסעים ברמה גבוהה. המנוע בעל מומנט בריא וכמצופה ממנוע דיזל הוא חסכוני כאשר בזכות הבידוד כמעט ולא שומעים אותו בתוך תא הנוסעים, וגם מבחוץ רמות הרעש סבירות; בכל זאת מדובר על מנוע דיזל מודרני. תיבת ההילוכים פועלת בצורה חלקה ולא מורגשת.

בנוגע לשוק, מצד אחד, לצרפתיות אין מוניטין טוב. מצד שני, הביקוש ל-3008 גבוה. ימים יגידו, אבל אני מנחש שהסחירות של פיג'ו תשתפר.

עריכה: מבחינת אמינות, הגיר יפני, מנועי הדיזל בעלי אמינות מוכחת ומנוע הבנזין אמור להיות משופר (מבחינת אמינות צפויה).

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...