Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייסבוק - בואו נדבר על זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז זה בדיוק נוגע בנקודה רגישה אצלי.

קודם כל, זה באמת עצוב שמסתכלים עליך לפי לייקים ודברים "חשובים" שם.

בכל מקרה,

בפעם האחרונה שהיה לי פייסבוק יחסית פעיל זה היה בשנת 2010, סגרתי אותו ישר לאחר ששמתי לב שבאותה תקופה לא בדיוק שמחתי שהכל ציבורי, אולי זה האופי שלי ומאז עד היום יש לי סתם פייסבוקים שבהם אני מסתכל על דברים שמעניינים אותי בעיקר בתחום הרכבים ולפעמים סתם בדברים שחברים מעלים ואני מסתכל.

אבל מה שהכי מציק לי, זה שלוחצים עליי לפתוח פייסבוק נורמלי כדי להכיר בחורות "וזה רמת הצלחה גבוהה".

לשנוא פייסבוק ולא להרגיש טוב עם זה כשיש לך בזמן שאנשים ממשיכים להגיד שזה גם דרך להכיר בנות רק גורמת לי לשנוא את העולם הוירטואלי המגוחך הזה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לפני כמעט שנה מחקתי את האפליקציה של פייסבוק ושכחתי ממנו לגמרי, מאז נכנס לפייסבוק פעם בחודשיים וגם זה קורה כשממש משעמם.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

מתכתב עם טייס התובלה שהוציא ספר צילומים מרתק - Christiaan Van Heijst. (הספר CARGOPILOT - מומלץ מאוד לחובבי תעופה).

- עוקב אחרי עדכונים של flightradar24.

- מסתכל על כוסיות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא היה לי פייסבוק וגם לא מרגיש בחסרונו. מה שהכי מפתיע אותי זו התגובה של אנשים ששומעים שאין לי פייסבוק, ומתייחסים לזה כאילו משהו לא תקין איתי. לא מרגיש צורך לשתף את חיי בתמונות עם מישהו, ואם כן זה ייעשה באופן אישי יותר. לשמור על קשר אני מעדיף טלפונית, ולא דרך הודעות בלוח. מי שיש לו ונהנה שיהיה לו לבריאות.

פורסם

לפני כמה שנים מחקתי את הפייסבוק. כל הסטטוסים, ולהיות מעניין, ולהיות מצחיק, או מעודכן, או לשתף תמונות, לקבל לייקים, למשוך תשומת לב. כל זה עניין לי את התחת. עשיתי את זה במשך תקופה (ארוכה מדי) כי זה הנורמה ואז הגעתי למסקנה שחלאס כי זה פשוט מעניין לי את התחת.

התגובות של החברים שלי (וגם של כמה אנשים שאני בקושי מכיר אבל משום מה החליטו לצור קשר אחרי ששמו לב שמחקתי את הפייסבוק) היו מודאגות למדי.

החל מתגובות נורמליות יחסית של "מה אתה דפוק מה אתה מוחק את הפייסבוק" ועד תגובות עם דאגה משמעותית שמא שקעתי בדיפרסיה עמוקה ואני מתכוון לנתק כל קשר עם בני אדם ולשים קץ לחיי (אני לא צוחק)

אחרי לחץ חברתי מסוים פתחתי שוב פייסבוק. סטטוסים ותמונות הייתי מעלה לעיתים מאוד נדירות, ואח"כ פשוט הפסקתי לעשות את זה בכלל כי זה פשוט לא מעניין אותי. הפעם האחרונה שהעלתי משהו היתה בערך ב2014 והפעם האחרונה שנכנסתי בכלל הייתה לפני שנה +- אני מעריך.

האמת זה לא מפריע לי בכלל לחיות בלי הפייסבוק. היה לי פייסבוק עם 600+ "חברים" שרובם המכריע מעניינים לי את התחת. אז יש אנשים שמעניינים אותי בחיים ואיתם אני יכול לשמור על קשר בוואטספ\טלפון וכו', ויש אנשים שלא מעניינים אותי בחיים אז הם גם לא מעניינים אותי בפייסבוק.

V5

פורסם (נערך)
לא היה לי פייסבוק וגם לא מרגיש בחסרונו. מה שהכי מפתיע אותי זו התגובה של אנשים ששומעים שאין לי פייסבוק, ומתייחסים לזה כאילו משהו לא תקין איתי. לא מרגיש צורך לשתף את חיי בתמונות עם מישהו, ואם כן זה ייעשה באופן אישי יותר. לשמור על קשר אני מעדיף טלפונית, ולא דרך הודעות בלוח. מי שיש לו ונהנה שיהיה לו לבריאות.

+1

הפרטיות שלי מאד חשובה.

לפני כמה שנים פתחתי חשבון עם הפרטים הבסיסיים ביותר כדי להשאיר את החשבון פעיל. כל זה רק כדי שאוכל לצפות בתמונות, כתבות או סירטונים מעניינים שלפעמים שולחים לי ואני מוצא בהם עניין.

חוץ מזה אני לא השקעתי אפילו דקה אחת בעדכון הפרופיל. אפילו תמונה אין לי שם.

הורי המבוגרים מוצאים בזה עניין רב וזה ממלא את עולמם, זה מתאים להם בול כי יש להם זמן פנוי כדי להשקיע בזה.

נראה לי שהפייס תפס מאוד חזק אצל פנסיונרים, לפי דעתי מדובר באבולוציה חיובית של הפלטפורמה.

בשלב שאני נמצא בו בחיים נראה לי כמו דבר מיותר ואת זמני הפנוי אני משקיע בתחביבים אחרים ומספקים יותר.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• חברי המעגל הראשון
פורסם
להזכירך - פתחת את השרשור בכך שחיסלת את פייסבוק לגמרי. זו תמונת המראה ה"קיצונית" של המכורים לגמרי (למרות שאני מסכים שהיא פחות קיצונית, ברמת ההשפעה על הפרט).

לחסל את פייסבוק זה קיצוני? ואם אין לי בכלל פייסבוק, זה הופך אותי לסופר-אנארכיסט אם ככה?

:roflmao:

פורסם

התמונות והסטטוסים שאנשים מעלים אכן מעניינים עם התחת, אני נכנס לפייסבוק רק בגלל הקבוצות - בעיקר קבוצות קנייה/מכירה של ציוד לאופניים והתארגנויות לרכיבות.

פורסם
מה זה טיים לורד?

אנשים שמבזבזים את זמנם, מרצם וכספם על שעונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

timelord קבוצת מכירה וקניה של שעונים יד2 בפייסבוק\ישראל. אני לא גר בישראל ועדיין חבר בקבוצה כי מעניין לראות מה צץ שם.

אחד הדברים שאני אוהב בפייסבוק זה שלא משנה איפה בעולם אני נוחת תמיד יש לי חבר מהעבר שגר שם וכך יוצא לי לבלות עם מקומי.

חוק האצבע שלי הוא שאם יש לי חבר בפייסבוק שהייתי טס לאפריקה עכשיו והוא גר שם כמקומי ולא הייתי טורח לדבר איתו בפייסבוק\להפגש איתו כנראה שאין טעם שיהיה חבר שלי ואני מוחק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)
לחסל את פייסבוק זה קיצוני? ואם אין לי בכלל פייסבוק, זה הופך אותי לסופר-אנארכיסט אם ככה?

[emoji23]

עברית קשה שפה?

נסה לקרוא שוב את ההודעה, אולי לאט יותר. רבאק - מספיק שתקרא את הציטוט החלקי ששמת בשביל להבין... /:

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...