Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייסבוק - בואו נדבר על זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אם פעם לא נרשמתי מטעמי פרטיות, בשנים האחרונות לא נרשמתי פשוט כי די מגעיל מה שהולך שם.

כל אחד מלךךךךך, כל אחד נשוי מעולה, לכל אחד יש ילדים מאממים, כל אחד קורע מצחוק וכל אחד חייב להגיד כל מה שיש לו בגרון.

אותי זה דוחה. נמאס לי לשמוע דעות, נמאס מהקיצוניות (כי אם לא תהיה קיצוני, מי ישמע אותך), נמאס מהעדריות.

אז כן, מעולם לא היה לי חשבון ונראה שגם לא יהיה, כולל לעסק שלי. זו מראה מביכה מאוד למה שקורה בחברה שלנו ואני לא רוצה חלק בזה.

פייסבוק כסימפטום, כן? לא אינסטוש, לא וואטאבר.

עם הלא המון חברים (אמיתיים, לא חברים ללייק) שלי אני שומר על קשר בדרכים מסורתיות, כולל אלה מחו"ל.

אמנם אני בשכבת גיל שכנראה כבר יש לזה פחות משמעות ואף אחד לא תהה אם אני מחר קופץ מבניין גבוה,

אבל בהחלט יש את אלה שאומרים "טוב, לא חייבים להיות אקטיביים, תפתח סתם חשבון" - אז זהו, שאני לא צריך את זה.

לא אקטיבי ולא פאסיבי, לא חסר לי כלום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

עזבו פייסבוק ויש את אלו שמשלבים גם את הטוויטר ואינסטוש באותם שיתופים, יותר חשוב לדבר על הוואצפ, זה באמת הכי נורא שיש, ההתמכרות לקרא את כל 2000 ההודעות שנתקבלו בשעה האחרונה, ההתמכרות לבדוק כל שניה אם התקבלה הודעה, להתכתב שעות עם מכרים במקום לסגור את כל זה בשיחת טלפון קצרה או חס וחלילה לשבת על בירה/שוקו מו בלי תוספות סוכר.

כל ההתמכרות הזו גם באה בכל זמן וגם אם היא מסכנת חיים למשל בנהיגה.

כל ההתמכרות הזו הפרידה את הילדים מחיי החברה, אין להם חברה, החברה שלהם נמצאת בוואצפ, שם הם נפגשים, מי שאין לו וואצפ - אין מי שיפגש איתו כי הוא לא "שם" הוא לא מעורב במה שקורה מאחורי הכלאים בוואצפ

אני סגרתי את חשבון הוואצפ לפני כמעת שנתיים, לא מדבר בהודעות עם מי שיש לי/לו את הטלפון שלי/שלו, רק בשיחות או פנים מול פנים.

מקסימום שאני שולח הודעת sms מיושנת זה "למטה!"

גם גרוע מאוד שאנשים מסתמכים על הוואצפ כדי להזמין לארועים, אני פספסתי ככה כמה ארועים חשובים כי לא טרחתי בזמני הלא פנוי לקרא את כל העשרות שיחות מכל אחד שאולי שלח משהו חשוב ולא סתם בלבל ת'מח.

מאז החסימה התחלתי לקבל הזמנות במסירה ידנית, מודיעים לי טלפונית שיש מסיבת רווקים חשובה שלא אפספס ;) כשחבר מבקר מחול אני מקבל שיחה והוא הוא מוזמן ולא קורה שאני מגלה שהוא כבר טס בחזרה לפי התמונות בפייס

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא התעמקתי בתגובות, ראיתי פייסשטוט ולכן אתרום את 2 הסנטים שלי:

מחקתי את המשתמש שגם ככה ביקרתי בו מעט מאוד לפני תקופה ארוכה, לא מסתכל אחורה ANY DAY OF THE WEEK.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

משאיר אותו בחיים עם פרטים לא מדויקים כי מדי פעם צריך לבדוק מה התעדכן ב-API. יש לי יותר ביקורים בפועל ב-hq הישראלי של פייסבוק מאשר עדכוני סטאטוס :-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פייסבוק כמו וואטסאפ הוא אחלה כלי שאם משתמשים בו נכון יכול להיות יעיל ושימושי. ווטסאפ הוא אחלה פרטפורמה . ממש לא חייבים להיות ב 80 קבוצות עם מאה חברים כל אחת כדי לנצל את הפלטפורמה. אנשים מעלים תמונות מרגעים משמחים נו אז מה ? אם הם חברים שלי אני משתתף בשמחתם . אם אני לא מכיר אותם -אני לא רואה את זה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
טווח הגילאים שלי. רובם בשנות ה 25-30 לחייהם.

יותר חשוב לדבר על הוואצפ, זה באמת הכי נורא שיש, ההתמכרות לקרא את כל 2000 ההודעות שנתקבלו בשעה האחרונה, ההתמכרות לבדוק כל שניה אם התקבלה הודעה...

אני סגרתי את חשבון הוואצפ לפני כמעת שנתיים

הבעיה של הרבה אנשים היום היא הרגשת FOMO

(fear of missing out)

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%AA_%D7%94%D7%97%D7%9E%D7%A6%D7%94

ובמקום לנהל נכון את הזמן ולהחליט לאיזו קבוצה להיות קשוב ומאיזו קבוצה להתעלם או לקרוא חלקית פשוט מתנתקים לחלוטין, אני חושב שזה קיצוני מידי, אין מה לעשות צריך לדעת היום לסנן מידע ולהבין שלעולם היום כבר לא תצליח לדעת הכל ולהתעדכן בהכל, תלמד למצוא מה שחשוב לך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

^^

בדיוק

תשאל את עצמך שלושת המסננות של סוקרטס:

שלוש המסננות של סוקרטס

אחד מידידיו של סוקרטס בא לבקרו.

"שמעת מה שמספרים על ידידך?" שאל אותו.

"רגע", אמר סוקרטס, "לפני שאתה מספר לי - האם העברת את השמועה הזאת דרך שלוש המסננות?"

"אילו מסננות?"

"המסננת הראשונה היא המסננת של האמת. האם אתה בטוח שמה שאתה עומד לספר לי הוא אמת?"

האורח היסס קצת. "אני לא כל כך בטוח. שמעתי את זה ממישהו. ומה המסננת השנייה?"

"המסננת השנייה", אמר סוקרטס, "היא המסננת של הטוב. "האם מה שאתה עומד לספר לי על ידידי הוא דבר טוב?"

"להיפך, זה דבר איום ונורא. ומה היא המסננת השלישית?"

"המסננת השלישית היא המסננת של הנחוץ: האם באמת נחוץ שתספר לי את הדבר הנורא

ששמעת על ידידי ושאתה לא בטוח שהוא אמת?"

האורח חשב לרגע ואחר כך אמר "לא, זה לא כל כך נחוץ".

"אם כך, תשתוק!", אמר סוקרטס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בז מעומק לבי לאותם תוצרי אבולוציה משונה, אשר חייבים קבל עם ופייסבוק, להודיע על כל קרואסון שהם אכלו, מקום שבו ביקרו, וכמובן להצהיר הצהרת אהבה נרגשת ומשתפכת לבת זוגם, כאשר הנידונה יושבת על הספה מטר וחצי מהם..

אבל, אותם פרנואידים, אשר בטוחים כי אפליקציית הפייס או הוואטסאפ במכשירם תגרום להם ליהפך לזומבים חסרי כל מודעות לעולם האמתי, גם להם אני בז קלות. אבל רק קלות.:tongue:

כמובן שגם אותם אשר מניחים לכל מיני נלוזים לצרפם לאלפי קבוצות וואטסאפ משונות, גם הם בעיני נפולת של נמושות.

כשחברה של זוגתי צירפה אותי לקבוצה של יומהולדת למישהו או משהו כזה, מיד הכרזתי "זה נהדר ומרגש עד דמעות" ויצאתי מהקבוצה.

אני אישית משתמש בפייסבוק לראות חדשות, סרטוני חיות מפוקפקים, פוסטים משעשעים ומעניינים של מספר חברים מוכשרים, ולאחרונה גם את הסרטונים של בני ודורון ושל חצי קלאץ'. וכמובן קבוצות צילומים\טרמפים\משרות..

יש לי 118 חברים.

זמן פייסבוק יומי כשעה.

נראה לי אני די סביר..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אליה - אם אני אבוז למי שמסרב להצטרף לפייסבוק תהיה לי בעיה - אצטרך לבוז לאשתי.

היא כנראה חוששת כיון שאינה מבינה את המדיום, לכן היא מצאה פתרון: אני מייצג אותה, ואני "חבר" של החברים שלה. למזלי מדובר באנשים מבוגרים שממעטים לזבל.

זמן הפייסבוק שלי נטו אולי 10 דקות, אבל כאשר אני מוסיף את הקישורים (נניח נאסא, Scientific American וכמה איגודים מקצועיים) זה יכול לצמוח לחצי שעה ואף יותר. תלוי אם יש משהו מעניין באותו יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...