Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמנים של קסטרול מגיעים עם חותמת מקוריות בכל מקרה.

אבל גם בשמנים אחרים - אם האריזה היא האריזה המוכרת ואטומה, מה הסיכוי שמישהו זייף את זה?

פורסם

זיוף שמן לא משתלם.

אם כבר אתה מדבר על זיוף שמן אני לא הייתי סומך על כל מוסך לשים את הרכב לצורך החלפת שמן

לך תדע אולי יש לו בקבוקי קסטרול ריקים שהוא ממלא אותם בשמן של תחנת דלק ודוחף לך למנוע ?

הרי בסופו של דבר המוסכניק זה הוא ששם את השמן ואתה לא נמצא שם.

פורסם

לקנות במקומות האלה נותן לי שקט נפשי שמקבל מוצר מקורי.

האם אפשר להוסיף עוד יבואנים/מפיצים?

לא הבנתי את השאלה שלך לגבי הוספת עוד יבואנים, אתה שואל את חברי הפורום אם אפשר להוסיף יבואנים?

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

לא.

אני משתמש בשמן של קסטרול שנקנה מיבואן גדול וותיק. יותר מזה אין לי מה לעשות.

אבל כשראיתי לראושנה את שמני המנוע של קסטרול שמתי לב לשמהו מוזר.

על המיכלים של מי הרדיאטור התווית מקועקעת ואיכות הבקבוק גבוהה.

לאומת המיכלים של השמנים אשר מגיעים על מדבקה שניתן להסירה עם הציפורן ואיכות בקבוק שונה.

אבל זה לא כזה מעניין אותי כי אני לא משתמש בשמן הנ''ל.

פורסם

חבר שלי שעבד כמתדלק אחרי הצבא בתחנת הדלק במתחם שפיים סיפר לי על טריק שאותו עשן המתדלקים המבוגרים בתחנה: היו קונים שמן זול באייס במתחם, ממלאים מיכלים ריקים של קסטרול ומוכרים במחירי תחנת דלק שמן של אמריקן איגל.

תחשבו לבד כמה אחוזי רווח זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

שמן של אמיקן איגל עולה 60 ש"ח בממוצע כמתדלק לשעבר יחס המכירות של שמן מול מוצרים אחרים הוא די נמוך,יותר משתלם לזייף: מים מזוקקים,נוזל שמשות פחיות ריח ונוזלי קירור(גם פחות).

לפי הסדר הנ"ל.

שמעתי על קומבינות בתחנות דלק לא על זאת באופן ספציפי.

אבל כמה כבר תחנות דלק מוכרות קסטרול?

השמן הכי איכותי שראיתי בתחנות דלק בשנה האחרונה הסתכם בLM וAGIP.

לכן אתה כקונה יכול להתעקש על שמן סגור ואטום.

בנוסף אנחנו כחברי פורום לא קונים ככלל בתחנת דלק ואוטודיפו(אוליי כשיש מבצע) לכן הסיכוי שחבר פורום מדופלם יתקע בלי שמן ומי קירור בתקן הנכון הוא נמוך.

אנחנו(לפחות אני) יודעים שאם חסר מים אפשר לקנות מים מזוקקים ושמן מחתת לחצי על מנוע חם לא משקף כלום.

ואם נוצר מצב שצריך שמן (נדלקת נורה) יש תקן לכל רכב וכל מה שצריך זה מקסימום ליטר ודגש על שמן סגור ואטום.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

יש בתחנת דלק תפוז באשדוד, קרוב לאיזור התעשיה מכירת שמנים רשמית של קסטרול + אוקטן 98 וכו', בדיקות מעבדה מעולות ותחנה מנוהלת היטב על ידי בחור איכותי.

הם מופיעים גם בתור ספק ומוכר רשמי אצל קסטרול באתר.

והאמת? זה נחמד אם במקרה עושים טיפול וצריך שמן ויש את הכל אבל לא את השמן, התחנה עובדת 24/7 והמחירים הוגנים לחלוטין. במקום לרוץ למקום שנסגר ב 12:00 ביום שישי.

פורסם

ואם נוצר מצב שצריך שמן (נדלקת נורה) יש תקן לכל רכב וכל מה שצריך זה מקסימום ליטר ודגש על שמן סגור ואטום.

יכול להיות לך כמות שמן מנוע עד למקסימום וגם תידלק לך נורה. נורה לא מבשרת שחסר לך שמן אלא שלחץ השמן במנוע הוא נמוך. זה יכול לקרות בלי שום קשר לכמות השמן במנוע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...