Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

בזמן אחרון אני מתחיל לחשוב על שיפור המערכת שלי.

יש לי את המגבר של בוס (C350) 40X4, שמגביר 4 רמקולים בסבבה.

עכשיו מכיון שאני רוצה להוסיף סאב למערכת, אני חייב עוד מגבר אחד, וחשבתי על LOGIC שבדיוטיפרי, אחרי ששמעתי עליו הרבה המלצות.

עכשיו השאלה - איך אני מחבר את שנייהם ביחד? מה אני עושה עם כבל פלוס של המצבר? הקבל הוא של 8 גייג, זה יספיק? עם כן, איך אני מחבר אותו בידיוק??

מה אני עושה עם כבל של רימוט?

תודה לעוזרים! :-)

פורסם

עצה זולה וטובה, עובדת אצלי ואצל הרבה מאוד חברים שלי,

פשוט תפצל, ממגבר 1 לשני, אני יודע שחלק יציעו לך לפצל לפני ולא מהמגבר עצמו, אצלי זה מהמגבר עצמו...והכל בסדר.. ויש לי 2 מגברים 4 יציאות כ"א.

לכן קח + מהמגבר הקיים ותפצל אותו ותאריך עד למגבר החדש, כנל עם REMOTE וכנל עם -

זול ויעיל ועובד...כשיתקלקל אני אודיע לכולכם.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

לא הבנתי בידיוק, איך לפצל?

איך שהפלוס מחובר עכשיו למגבר אחד, רק להכניס עוד חוט אחד לאותה כניסה שאלייה הוא מחובר עכשיו ומשם הוא ילך בעצם למגבר השני..?

שאני לא אעשה טעות, עקב אי הבנה, תוכל בבקשה לצלם ולהראות לי איך זה מחובר אצלך?

(או שאתה עדיין מחכה לאישור מ מיקמיק? :wink: )

פורסם

חחחחחחחח

כן תעשה את זה בדיוק כמו שהסברת....רק דבר אחד !

חוק ברזל: לפני שאתה מתעסק עם זה נתק את הפיוז מליד המצבר!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אני חושב שדווקא כדאי שיהיה מינוס משוטף כי ככה לא יהיה הפרשי מינוסים, אבל יכול להיות שאני טועה :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...