Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתי הרכב לבדיקה סוזוקי סוויפט 2014, נמכרת ביבואן סוזוקי הרשמי בחיפה אחרי טרייד-אין.

הרכב במצב תקין לחלוטין , אך בגג יש סימני פגיעות ברד רבים - לא גדולים ועמוקים, אבל במבט שני קל לראותם.

מצורף דוח הבדיקה (ועל הדרך המלצה חמה למורדי ממכון מ.מ.מ חיפה - זה רכב שני שהוא בודק ואין על המקצוענות שלו!)

המוכר בסוכנות טוען שמדובר בנגיעות קלות, וכל עוד לא הוחלף גג אין ירידת ערך, אפילו לא של שקל. דורש מחירון ולא זז.טוען שאם אני אבוא אליו לטרייד אין בעוד מספר שנים אקבל מחירון.

מה דעתכם? לי נשמע שזה משהו שיוריד הרבה מהערך במכירה עתידית.

IMG_7357.jpg

פורסם

לדעתי ממש לא נבון לשלם מחירון לרכב עם בעייה כזו. זה לא רכב נדיר. ניתן למצוא אקזמפלרים שמורים בהרבה.

מעבר לכך לרכב מ - 2014 יש די הרבה ריג'קטים אחרים בבדיקה בהנחה שאלו לא כסת"חים חסרי ביסוס.

מתקבל רושם של רכב די מוזנח שהבעלים לא שמר עליו במיוחד החל מהערות המרכב - שילדה דרך בעייה לא ברורה במנוע - מה הבעייה בדו"ח הדחיסה המצורף שלא צירפת? מעבר לזה צמיגים ובלמים שחוקים, דרוש טיפול והחלפת שמן .

אני חושב ששוויו הריאלי של רכב כזה 15-20 אחוז מתחת למחירון.

פורסם

בין 15-6 אחוז לפחות,אבל היום אפשר לתקן חלק גדול בPDR,בשיטת הלחיצות...

בערך 150-300 שח לשקע אחד,אם יש כמה בודדים והתיקון עולה 1500 שח...

אפשר לתקן לבד ואין ירידת ערך כלל.

לשיקולך.

מחיר מחירון היום נדיר לקבל או לשלם,רק אם הרכב עשה 15 קמ בשנתיים

אלף ונראה מדוגם או כמו חדש ועבר טיפול או שניים במוסך מורשה.

יש רכבים שיוצאים דופן ושווה מחירון,אבל ממש יוצא דופן.

שמן מנוע שרוף,פגושים,רפידות (לא עשה טיפול) ,לא נראה יוצא דופן.

ועוד השקעים בגג וצמיגים שחוקים ופגועים.

נראה לי רכב שצריך להשקיע בו 4500 -4000 שח בשקט....איפה מחירון

ואיפה המוכר.

פורסם

הבעיה במנוע הכוונה לשמן שצריך החלפה, ואכן הרכב צריך טיפול 30K שיכוסה בעלות ע"י הסוכנות, ותיקון רפידות.

תודה לשניכם על העצה. מאוד מוזרה ההתעקשות שלו על מחירון.

מצד שני אני כבר מחפש לא מעט זמן ומאוד לא פשוט למצוא בצפון סוזוקי סוויפט 2011 ומעלה במצב טוב וק"מ נמוך.

פורסם

חכה עוד שבועיים בסבלנות אולי המחיר ירד.

מנסיוני אני יודע שבדרך כלל הסבלנות משתלמת.

או...שתבוא ותגיד אני מוכן במחיר...שטוב לך...כן כן,לא לא.

תשאיר את הכדור אצלם וחכה לתשובה.

מחירון פחות 3500 אלף ש"ח, לא יקרה להם כלום.

פורסם

המוכר בסוכנות טוען שמדובר בנגיעות קלות, וכל עוד לא הוחלף גג אין ירידת ערך, אפילו לא של שקל. דורש מחירון

אז שימכור למישהו אחר. לא לך.

ובענין המחיר - אין לו שום זכות לדרוש ממך משהו, הוא מקסימום יכול לבקש. ולך כדאי לסרב כי בהחלט יש לזה ירידת ערך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניתן בהחלט לתקן את פגיעות הברד בשיטת pdr (אני באופן אישי לפני כשנה וחצי חוויתי גם את נזקי הברד ולא רק על הגג).

מה שעשיתי הפעלתי ביטוח ובגלל שיטת ה pdr אין ירידת ערך למחיר הרכב...

מי שבחר לקנות (הסוכנות שמוכרת) את הרכב המדובר יחד עם הנזק המדובר פשוט פרייאר!!! אותו בעל רכב היה יכול לתקן את זה כמעט בחינם בהפעלת הביטוח שלו. עכשיו לאחר שהרכב התגלגל מיד ליד זה כבר ידרוש הוצאת כספית רצינית. (במקרה שלי זה עלה סביב ה 15K למזלי שאני רק נתתי עירבון עד שהביטוח יעביר את הסכום הדרוש)...

במקומך הייתי בוחר לחפש רכב אחר, או לדרוש מהסוכן שידאג לתיקון המדובר כך שלא תהיה ירידת מחיר (pdr) או לבשיטה אחר, אבל אז הייתי שוקל לקנות את הרכב, כי זה יכול ליצור בעיות במחירתו בעתיד...

• תוכן חדש...