Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחילה אני מודה לכל העונים!

אני כעת מבולבל יותר מלפני שפתחתי את השרשור. יש כל כך הרבה אופציות אבל השורה התחתונה היא למצא משהו טוב.

זה הבעיה הכי קשה.

קשה לי להתמקד בכמות כזו של רכבים. הפלואנס לא מספיק טובה?

להבנתי היא הכי אמינה פה, אני טועה?

פורסם

דעתי האישית בלבד:

שני ההבדלים העיקריים בין הפלואנס לc5 הם הגיר (לא בטוח מי עדיף) והמתלים ההידרו-פנאומטיים של הc5. מניסיוני האישי המערכת ההידרו-פנאומטית אמינה (בגבולות הסביר, כן? לא הייתי לוקח אותה לחצי מיליון ק"מ). לא רואה סיבה שאחת תהיה אמינה משמעותית מהשניה, בשנתון וק"מ דומים. גם עלויות הטיפול בc5 לא גבוהות כמו שרבים חושבים, בוודאי במוסכים מתמחים לא מורשים (גבע, אורן, שאפט וכו').

אני, אישית, הייתי מעדיף את הc5 על הפלואנס - נוחה יותר, ובכללי מרגישה (ומתוכננת) חצי קטגוריה למעלה. החיסרון המשמעותי לדעתי הוא שוק יד 2 מת לגמרי. אם זה פחות מטריד אותך, לא רואה סיבה להעדיף את הפלואנס (בגרסת בנזין 2 ליטר), שגם היא לא מציאה מטורפת בשוק היד 2. שוב, דעתי האישית והמשוחדת לגמרי בלבד.

לא מכיר את הסונטה והאופציות האחרות (מאליבו, אפיקה) - יכול להיות שהן יהיו אמינות וזולות יותר לתחזוקה מהc5.

מאזדה 6 מ-2009 גם תכנס לך בערך לתקציב. לא יודע כמה היא נוחה, אבל הדעה המקובלת אומרת שהיא אמינה (ושוב, לא מכיר אישית).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה רבה!

מה לגבי המונדאו?

ראית שהיא מאוד חביבה פה בפורום.

2009-10

הבנתי שהיא לא חסכונית בדלק אבל מבחינתי זה פחות רלוונטי.

פורסם

המונדיאו בהחלט אופציה ראויה קח בחשבון שהיא מ-מ-ש גדולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל שוב גם במונדיאו (גם בדגם המוגדש), הרכב צורך משמעותית יותר דלק, עלות תיקונים גבוה יותר, אתה באמת צריך את זה,

פיזית אני יותר גדול ממך נוהג בפלואנס (שגם היא חתיכת אוניה) והרכב של אבי - טידה 2009 לא פחות מרווחת לי ונוחה.

פורסם

המונדאו מאובזרת יותר. צריכת הדלק לא רלוונטית.

האם עלות הטיפול כזו גבוהה? להבנתי היא לא נוראית..

אשמח לשמוע

• תוכן חדש...