Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

אשכול התייעצות,

לפני שבועים הלך לי מנוע ברכב שלי לא אחשוף פרטים כרגע וגם לא אחשוף את שם המוסך כי נראה שהם כן הולכים לקחת אחריות על הנזק

לא אכביר במילים, שמתי רכב עם מנוע תקול, ושילמתי על מנוע חדש.

מלבד המנוע, הרכב במצב שמור ומלוקק,

לאחר שבוע שהרכב היה במוסך, קיבלתי אותו ופשוט הייתי בשוק, הנזקים שגיליתי לאחר הטיפול:

1. שרפו לי את המערכת סטריאו

2. שרפו לי את שני הנורות הראשיות (נורות יקרות של פיליפס)

3.גרמו נזק (מכות שטחיות מתחת לרכב)

עד פה אפשר למצוא תירוצים למה זה קרה ואפשר אפילו אולי לקבל ולהבין (טעויות ופאדיחות קורות לכולם)

אבל את הדברים הבאים, אני לא מקבל:

4.שמו לי מי ברז במקום מים ירוקים

5. לא החליפו לי מסנן מנוע והרכיבו מסנן גמור וחבוט

6. השמן מנוע מלוכלך!

7. לפני הכניסה לשם החלפתי טרמוסטט חדש (במוסך מרכזי ומורשה) ולפתע הוא בכלל לא פועל (חום מנוע יורד)

(לא יודע בכלל מה מצב המצתים ולא יודע לבדוק את זה 4 מצתים חדשים הורכבו על המנוע הישן וגם משאבת מים חדשה שגם אותה ביקשתי להעביר וגם את המצתים)

אני את האמון שלי במוסכניקים איבדתי לגמרי.

ציינתי את הדברים מול המוסך, ואגיד שנראה שהם כן לוקחים אחריות (מקווה שמלאה) ומחר אני מגיע אליהם ליישור קו.

רציתי לשאול אתכם, במידה והייתם נתקלים במצב כזה כיצד הייתם מגיבים ופועלים? מה הייתם מבקשים מבחינת חלפים\פיצוי

אחדד משהו. רכשתי את המנוע והתנהלתי מול חברה(מוסך מורשה) מקום שנחשב מאוד אמין ומנוהל על ידי משפחה מאוד טובה ומוערכת (שבמקרה אני מכיר) ומתעסקים בפרוייקטים הרבה יותר מורכבים ממה שאני עשיתי פה ופשוט המקרה הזה פוצץ אותי לגמרי.

אני ממש מקווה שהכל ייסתדר על הצורה הטובה ביותר מעכשיו

אעדכן.

עריכה אחרונה על ידי אדיר53
פורסם

ממש חוסר אחריות , אם המוסך מורשה ואמין כפי שציינת הם חייבים לקחת אחריות מלאה לנזק שנגרם.

במידה ולא אז תביעה על נזק שנגרם . (תביעות קטנות)

מקווה שתסדר .

פורסם

האמת אני מחכה לעידכון בנושא הזה.. אתה אומר שכרגע המוסך לוקח אחריות אבל מעניין אותי מה היה קורה למי שאין לו מושג בכל הנושא.

עדכן אותנו פה מה עלה בגורל הרכב.. כולל כל מה שציינת (מים, תרמוסטט, שמן מנוע וכ"ו)

בכל מקרה אני אישית במידה והם לא לוקחים אחריות הייתי מגישה תביעה.

כנופצונית מתלמדת :-D

פורסם

מה זה השטויות האלה לוקח אחריות ? אז הוא עשה עלייך שיטת מצליח, אם היית ניצולת שואה בת 98 הוא היה יוצא מזה.

זה עדיין פושע בהגדרת חוק, לא בן אדם.

לא "לוקחים אחריות" על לשים מים של ברז. זה כמו שרופא יקח אחריות על שימוש באולר של ARCOSTEEL לניתוח לב. אין פה אחריות, רק פשע.

תפרסם בבקשה את השם כדי שהפרדטור לא יפגע בנו גם

פורסם
מעניין אותי מה היה קורה למי שאין לו מושג בכל הנושא.

בדיוק מה שקרה למישהי מהעבודה שלי - עושים עליו/עליה סיבובים.

• תוכן חדש...