Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו עוברים לבית חדש .

בית עם בערך 8 ממירים של יס.

כרגע הברירת מחדל שלנו היא יס.

האם אפשר לקבל מידע על נושא הסטרימרים ?

מה תפקידם?

מה העלות?

מה הם נותנים בתמורה?

האם יש את שידורי יס?

מה יתרונותם?

ומה הייתרונות שיס מציגים מולם.

תודה רבה לכולם, וחג שמח!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תפקידם ,באמצעות אפליקציה ייעודית להציג סרטים ,סדרות ,טלויזיה חיה עם ובלי תרגום בכל שפה.שפע התוכניות תלוי בהרחבות שתתקין.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא יודע איך אתה אומר שזה חרא אם יש לי 2 כאלו בבית ואפילו הילדים מסתדרים איתם יפה (ואין לנו יס/הוט כבר שנים) וכל לקוח שלי מקבל אחד כזה ואין תלונות על תוכן או כל מה שרשמת חרא.

מדבר על המכשירים של ה45-70$ מבוססי אנדרואיד

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מחכה לSHIELD החדש שיצא של NVIDIA, אני מנגן תוכן מקומי, לא מסתמך על כל מיני שירותי הזרמה.

לדעתי זה אחד הדברים הטובים שקרו לעולם התוכן.

פורסם

יס:

* הרבה יותר תוכן לצפייה ישירה מבחינת ערוצים

* תמיד עובד וזמין

* ניווט ושימוש קל בין הערוצים

* יש תמיכה טכנית מטעם החברה

* תשלום חודשי של מאות שקלים

* סרטים ישנים

* לא כל הסדרות זמינות (חלקן משודרות רק בהוט למשל)

סטרימר:

* תשלום חד פעמי ללא עלות חודשית

* ניווט בין ערוצים\תפריטים יחסית ליס מסורבל

* שפע של סרטים וסדרות

* סרטים מופיעים שבועות לאחר הקרנתם בקולנוע

* כל הסדרות זמינות כולל שליפת תרגום

* תלותיות באינטרנט ובזמינות התוכן

* אפשרות לשימושים נוספים מעבר לצפייה כמו יוטוב, גלישה באינטרנט, אפליקציות למיניהם ואם תרכוש סטרימר חזק וטוב תוכל לקנות ג'וייסטיק מותאם ולשחק משחקים (לילדים למשל).

* מבחר נמוך של ערוצים לצפייה

בכל מקרה, יש לי הוט בבית אבל אני לא חובב צפייה בטלויזיה, לא צפיתי גם כשלא היה לי סטרימר. בעקבות היציאה והתפתחותה של הקודי החלטתי לקנות סטרימר וטלויזיה לחדר שלי ואני משתמש עד היום, סרטים בשפע וההכי חדשים, אבל יש גם בעיות למשל ההרחבה שאני משתמש בה שלפה סדרות מהאתר סדרות הישראלי שכרגע נפל בגלל צו משפטי, אז צריך לחפש תחלופה לסדרות הישראליות. לפעמים ערוצים לצפייה ישירה לא זמינים (נדיר אבל קיים) ולקח זמן עד שמצאו לזה פתרון (למשל ערוץ 2) אבל בגדול אני מאוד מבסוט וזה משמש אותי ביום יום.

ממליץ לך לפני שאתה עושה צעד קיצוני ומתנתק מיס, להתקין על המחשב הפרטי קודי ולהתנסות בו כמה חודשים ומשם להחליט.. מדריך קצר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?617644-%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A7%D7%A6%D7%A8-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94

פורסם
יס:

* תמיד עובד וזמין

על מה שכתבת איני רוצה להגיב כי הפסקתי לשלם על יס לפני 12 שנים אולי יותר (הייתי בין הלקוחות הראשונים שלה) וזה פחות רלוונטי עבורי.

רק הערה על הסעיף הנ"ל למען הדיוק.

1. בוודאי שיש ניתוקים בלי סוף שיש סופות.

2. זמין? אולי בעבר שהיא הייתה חברה קטנה ומתפתחת. (כמו למשל מכבי בעבר שהייתי מגיע בלי זימון תורים, ובלי תורים בכלל)

פורסם

בוקר טוב יוגב

האמת אין לי יס, לסבתא שלי יש יס.. לא משנה מתי נגיע הטלויזיה עובדת והשידור זמין, בקודי באופן יחסית התדירות של זה יותר נמוכה כי ודי עובדת על 20 מקודות שונים, לערוץ 10 מקור משלו, לערוץ 22 מקור משלו ולכל שאר הערוצים, גם מחו"ל. בכל מקרה גם לסרטים ולסדרות שזה אומר התקינות של קודי תלויה בכך שכל ההרחבות זמינות ותקינות ולפעמים יש נפילות

פורסם

אני עם יס כ10 שנים, לא זכור לי מתי הייתה לי תקלה וכשהייתה הם פעלו כראוי, אני אישית מאוד מרוצה גם מהתכנים וגם מאיכות הממירים.

• תוכן חדש...