Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ממאוכזבי בוש.

קנית זוג באמצע החורף הקודם לאחר שמגב פושטי התפרק לי תוך כדי יסיעה בגשם זלעפות.

חשבתי שהשקעתי 70 ש"ח בבוש אז יהיה לי שקט.

אבל גם אצלי הם התחילו למרוח ולחרוק.

פשוט מעצבן שאפילו מותג כמו בוש היום זה זבל שמיוצר בסין.

פורסם

עדכון לגבי האיירוטוין אצלי, החלון עבר פלסטלינה+ניקוי באלכוהול רפואי, פס הסיליקון עבר ניגוב עם APC מדולל, נראה שאין כלל מריחות(גם לא עדינות). חזרתי לראות UHD :lol:

פורסם

יוגב, אם תוכל לצלם את האריזה של המגבים זה יהיה מצויין!

אלו מגבים שהתקנתי לפני 3 שנים ואחד מהם מחזיק עד היום.

מצאתי את האריזה באחד הרכבים.

20161227_084418.jpg

את שם החברה שהתקנתי בימים האחרונים? אני צריך לבדוק על מה מדובר.

פורסם

יש לעיון אני לא יודע אם הוא כ"כ חכם(אולי מישהו ניסה אפילו)

כדי לשמור על הסיליקון/גומי לשים אופטיבונד/פירל אולי יכול לשפר את המצב?(התייבשות מהירה וצבירת ליכלוך)

פורסם

מגבים צוברים עליהם עם הזמן שכבת ג'יפה, ובחורף בעיקר ג'יפה שמקורה ב road grime שזה אותו רסס שחור-אפור שמותז על צידי הרכב והשמשה הקדמית בעת נסיעה בכביש רטוב. השכבה הזו נבנית עם הזמן ומתיישבת על הגומי, מה שמפחית מיעילות המגב ומייצר חריקות ומריחות.

הפתרון הוא ניקוי יסודי של להב המגב אחת לתקופה. צריך לנגב אותו עד שמפסיק לצאת השחור ממנו.

אני מאוד מרוצה מהאירוטווין שכאמור מקבלים טיפול תקופתי ברגע שהם מתחילים לזייף. המגב הזה שורד שנתיים בקלות עם התחזוקה המתבקשת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ננסה את הנקיונות האלו, לבנתיים ניקיתי רק עם מטלית נייר וקצת חומר וירד לא מעט שחור (לא הכל) ומנקה טוב יותר.

איתמר עם מה אתה מנקה? APC גם?

Opel Adam S 2017

פורסם

מים, סבון כלים, ספוג והרבה נייר מגבת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

מצטרף לאיתמר.

אני באופן אישי, עשיתי את זה גם במגבים של המכונית שלי. (BOSCH והם החזיקו ככה בסביבות השנה וחצי.)

וגם במגבים של המכונית של אמי.

לדעתי, סבון זה לא מספיק. אני לא יודע עד כמה הוא מסיר/ממיס שומנים טוב.

בכל מקרה, מה שמופיע פה בסרטון לא על אחריותי.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

קניתי מגבים לפני שבוע ביילו, 40 שקל הלכו לפח.

קפצתי למוסך שלי ורכשתי זוג מגבי silbak, נראית חברה רצינית, עלות 85 ש"ח.

גם לי היה נסיון לא טוב עם מגבי בוש ולכן החלטתי הפעם לא ללכת עליהם.

בנתיים מנגבים בסדר גמור וללא רעשים, נראה כמה זמן זה יחזיק.

זה מגב ספציפי לרכב ולא אוניברסלי, יש לו חיבור לרכב ספציפי, הוא לא מגיע עם מגוון מתאמים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...