Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הבעלים הקודם של רכב שאני שוקל לקנות עשה כמה "שיפורים" קוסמטיים שלא כולם לטעמי.

אפשר להסתכל בקישור לעיל.

דברים שהייתי רוצה לעשות:

1. ניקוי החישוקים מהנקודות הלבנות שיש עליהן (כנראה שזה מטיפול דיטיילינג לא מקצועי, אין לי מושג מאיזה חומר)

2. הסרת המדבקות של "DONT TOUCH MY CAR" וכן את המדבקות המזעזעות של הכנפיים על הסמל.

השאלה האם אפשר לנקות את הפלסטידיפ בלי שהוא יתחיל להתקלף?

או שאולי בכלל אי אפשר לנקות אותו ואני צריך לעשות עוד שכבה מעל הנקודות הלבנות?

לגבי המדבקות: אני מפחד שבהסרה של המדבקות של הכנפיים הצבע יתקלף מהפח...

את ה "DONT TOUCH MY CAR" אני מקווה שאני יכול להסיר בלי בעיה עם אצטון או משהו כזה

פורסם

GOO GONE לגבי המדבקות.

ואחרי זה לשטוף טוב טוב עם סבון שיש בו קרנובה - הגו גון מבוסס CITRUS רק שזה לא APC אלא נוסחא ייעודית להסרת דבקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2 שכבות פלסטידיפ זה מתכון לצרות בהסרה.

יש צורך במינימום 4 שכבות כדי להבטיח הסרה נוחה בעתיד.

הייתי ממליץ לך, במידה ורוכש את הרכב, לקנות את המסיר פלסטידיפ הייעודי מהאתר האמריקאי, ולייבא ארצה בעזרת חברת שילוח.

אולי ניתן למצוא באיביי, לא בטוח.

בכל מקרה תמיד ניתן ליישם שוב את המוצר בכלום מאמץ.

אני יודע שניתן להסיר פלסטידיפ גם בעזרת טינר, אך מעבר להתנסות אישית של החלקת קצוות של ״פציעה״ של הציפוי לצורך יישום שכבה מחדש, אין לי נסיון עם הנ"ל.

"יאללה בירי".

פורסם

צריך להיות ממש מסטול כדי לשים לכה על פלסטידיפ, זה בהחלט טיפשי.

תנסה לצלם מקרוב את הג'אנטים כדי שנבהל מהתוצאה.

אני אישית מוריד חלקים שלא ירדו אצלי עקב שכבות לא מספיקות עם טינר (לקח שנלמד), רק להזהר לא לגעת עם זה בצמיגים או בצבע / פלסטיקה שונה מסביב לג'אנט עצמו ובלבדו.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...