Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן ללכת מחר להסתכל על רכב שתפס לי העין ונמצא אצל מגרש בשם "אוטו ח.י יוסף" בתל אביב.

הרכב הוא שנת 2009 יד ראשונה עם 50 אלף קילומטר בלבד.

1) האם מישהו מכיר את המגרש ויכול להגיד מה דעתו על המקום?

2)מה צריך לבדוק בקנייה מול מגרש קטן? מה צריך לבקש או לשאול בדיוק?

3)המגרש מתחייב ל5 חודשי אחריות.. האם באמת האחריות מול מגרשים קטנים שווה משהו?

4)אני עובד בחברת ביטוח ומסתבר שהבנאדם שהרכב היה שלו היה מבוטח אצלנו כל השנים וחוץ מתאונה שהפעילו עליו ביטוח צד ג וגרר שלקח אותו בשנת 2015 אין כלום מעבר לזה.

האם אפשר להגיד למגרש שאני יודע פרטים על הבנאדם ושיתנו לי לדבר איתו?

5)איך אני יכול לדעת שלא החליפו מנוע כי מוזר לי שנת 2009 והרכב רק עם 50 אלף? וגם מה שעוד יותר מוזר הוא שהרכב צריך לעבור טסט שבוע הבא ולפני שנה הקילומטרז היה גם 50 אלף. האם יש מצב הרכב עמד שנה ולא זז? כי הבנאדם שהרכב היה אצלו הוא רק בן 41. ולמה לו לתת רכב עם קילומטרז נמוך לסוחר רכב?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מצב הקילומטרז׳ מוזר מאוד, במיוחד העובדה שהרכב לא זז שנה שלמה.

גם אם זה נכון (ואני בספק), רכב שלא זז בכלל בדרך כלל יסבול מכל מיני בעיות מכניות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני במחשבה שאם זה רכב פרטי - אין סיבה שבעולם שעם 50 אלף ק"מ הוא יימכר למגרש ולא לאדם פרטי.

עצם זה שאתה שואל את כל השאלות האלו בעצמך מעידות על חשש, אני אישית נמנע מללכת על דברים כאלו, אם זה באמת נראה לך מציאה תבדוק לעומק כל דבר.

Opel Adam S 2017

פורסם
מצב הקילומטרז׳ מוזר מאוד, במיוחד העובדה שהרכב לא זז שנה שלמה.

גם אם זה נכון (ואני בספק), רכב שלא זז בכלל בדרך כלל יסבול מכל מיני בעיות מכניות.

אני במחשבה שאם זה רכב פרטי - אין סיבה שבעולם שעם 50 אלף ק"מ הוא יימכר למגרש ולא לאדם פרטי.

עצם זה שאתה שואל את כל השאלות האלו בעצמך מעידות על חשש, אני אישית נמנע מללכת על דברים כאלו, אם זה באמת נראה לך מציאה תבדוק לעומק כל דבר.

קודם כל תודה רבה על העזרה.

אבל איך בודקים לעומק כל דבר?

הרכב היה מבוטח אצלי בחברת ביטוח ולא עבר משהו יוצא דופן אז תאונות אין לו.

האם אפשרי לבקש לדבר עם הבנאדם שהרכב היה אצלו? אמור להיות למגרש המספר פלאפון שלו?

ואיך אני יכול לדעת שלא החליפו מנוע? איך בודקים דבר כזה?

תודה

פורסם
הרגע הזה שאתה מוצא 10 תוצאות בחיפוש פסקי דין שמכילות, לכאורה, את שם העסק.

אם הכתובת של העסק שאליו התכוונת היא אותה כתובת של העסק שפרטיו מופיעים כאן אני, לכל הפחות, הייתי חושב פעמיים.

זה העסק לפי הכתובת למרות שהם עברו למקום חדש.

ו9 מהתביעות הם דווקא של העסק עצמו נגד אנשים ולא ההפך.

זה גם לא טוב חחחח? אין לי מושג בדברים האלה

פורסם

הכל יכול להיות. אם תבדוק את הרכב לעומק, דהיינו תיקח למכון לפי בחירתך שהוא רחוק מהמגרש, תיגש למוסך מורשה ותבדוק מתי הרכב עבר טיפול לאחרונה ואולי אפילו תוציא את ההיסטוריה - אז אתה תלמד קצת עליו.

יכול להיות שזה רכב שנסע מעט מאוד והוא באמת מציאה ונמכר ע"י מישהו שלא עמד בתשלומים. יכול להיות ששיחקו עם הק"מ.

אתה תדע רק אחרי שתחקור לעומק.

פורסם

ואם הלקוח עשה טרייד אין ? לא יכול להיות ?

יש מקרים בהם הסוחרים קונים רכבים ממכרזי הוצל"פ/כינוס נכסים אחרי שאנשים לא עמדו בתשלומים.

יכול בהחלט להיות,שהלקוח עשה עסקת טרייד אין,הרכב היה על 50,000 ק"מ,עשו לו טסט והוא עומד שנה במגרש המדובר ועדיין לא נמכר.זה מצד אחד לא נשמע טוב ומעורר תהיות כי רכב עם נתונים כאלו לא היה אמור לשכב שנה במגרש.

אבל,צריך לבדוק היטב שאין שיעבוד/עיקול כלשהו על הרכב ואם יש לך מידע על עברו הביטוחי של הרכב זו נק' פתיחה טובה.

מה שנשאר אח"כ זה לבדוק את הק"מ בשני הרשיונות האחרונים ולהצליב את הרשום על המד מול רישיונות הרכב.

אני אומר כבדהו וחשדהו ואם כל הבדיקות יצאו חיוביות אז פחות חשדהו..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב חברים היום הייתי במגרש והאוטו נסע 54 אלף קילומטר.. זאת אומרת 4 אלף מהטסט בשנה שעברה.

דיברתי גם עם הבחורה שהאוטו היה שלה והיא אמרה שהיא גרה בתל אביב ולכן אין לה לאן לנסוע הרבה ולכן הקילומטר הנמוך.

היא עשתה טרייד אין ולא היה לה כוח להתעסק עם מכירה פרטית.. (דרך אגב בדקנו בעבודה והגברת הביאה פורד אדג' חדשה)

הקטע זה שהייתי בתוך הרכב והכל נראה חדש יחסית חוץ מההגה שיש בו קילופים.

האם זה מחשיד לרכב שלא נסע הרבה? או שזה בלאי של השנתון?

תודה רבה לכולם על העזרה

פורסם

הקילומאטרז הנמוך הוא בסדר גמור, הרכב שלי שנת 2010 עם 47K והרכב נוסע כל יום פרט לסוף שבוע.

הסיבה, נסיעה מהבית לעבודה של 10 דקות וחזור ואין שום בעיות עם הרכב.

אם דיברתה עם המוכרת והיא נשמעה אמינה הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במקום ממש רחוק מהמגרש ובודק מישכון.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...