Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

טוב אז ככה יש לי מאזדה 121 שנת 94' , המתלים היו גמורים לגמרי בכל באמפר או בור קטן בכביש זה הרגיש כאילו האוטו עוד שניה מתפרק ואני נשאר רק עם ההגה ביד. אז החלטתי להחליף את המתלים בעצמי וכך עשיתי , החלפתי רק את כל ארבעת הבולמים עצמם (לא את הקפיץ , לא גומיות ולא שום דבר אחר). אפשר להגיד שחל שיפור קל אך ממש לא מה שציפתי. אני עדיין נוהג בפחד כאשר אני לא רואה את הכביש 100% שיהיה איזה בור קטן על הכביש.

מה עוד עליי לעשות בכדי לתקן את המצב ?

תודה רבה.

פורסם

יכול להיות שיש לך חופש בבושינגים במשולשים.

לא מבין משהו, לא קיבלת שום אבחון ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תבדוק את מוטות מייצב הקדמיים ואת התותבים של המוט באמצע.כמו כן תבדוק אם אין חופש בבוקסות משולשים.גש למוסך קרוב ותעשה אבחון מקצועי.תלמד כל אחד והמקצוע שלו.יכול להיות שהחלפת סתם את הבולמים.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

טוב האמת שעוד בעיות שיש לי שיכולות לעזור באיתור הבעיה הם 1) האוטו ממש נמוך 2) בעיקולים יחסית חדים בכביש (כמו ירידה במחלף ) הצמיג משפשף את החלק שנמצא מעליו. כמה בדיקה כזאתי אמורה לעלות ? ועלות התיקונים פחות או יותר אם מישהו יכול לעזור לי. אני פשוט לא הכי סגור על כמה אני רוצה באמת להשקיע על האוטו.

• תוכן חדש...