Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 שנים עם המיקרה - הסוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כותבת פה די הרבה יחסית, בבעלותי הייתה ניסאן מיקרה, שנת 2014 ידנית.

את הניסאן קניתי מהחברה, 61K על הכביש.

אני לא כזה יודעת איך עושים סקירה מקיפה אך אנסה להרחיב כמה שניתן.

הרכב כאמור נורא פשוט, זאת אומרת זול, פלסטיקה מאוד פשוטה, איכות הרכבה נמוכה, כל נגיעה בפלסטיקה של הרכב משאירה סימן \ שריטה, קרקושים ורעשים בכל הרכב, וכל זה כאמור ברכב בן שנה וחצי, שאז החלו הרעשים.

מבחינה מכנית הרכב מאוד אמין, חוץ ממיסבי גלגל לא החלפתי ולא נגעתי ברכב למעט טיפולים שוטפים. 3 שנים של אמינות מוחלטת.

יחד עם זאת, לאט לאט התחלתי להבין שבעלות של הרכב, זה מה שמקבלים, חסכון חסכון ושוב חסכון.

יגידו החברים שיש חלופות במחירים הללו, משום מה אני רציתי את המיקרה.

אציין לטובה את צריכת הדלק המדהימה של הרכב, בעיר הרכב צרך כ15 לכל ליטר. בשיוט הגיע גם ל20.

הרכב קטן ונוח בעיר, רדיוס הגה קטן מה שמסייע בפניות ובסיבובים.

האבזור די טוב ברכב, מערכת בלוטוס, חימום מושבים, יציאות למערכת.

הנסיעה לרוב הייתי בסדר גמור, המושב אומנם צר ולא נוח, אך זה לא מפריע אם מתרגלים.

טיפלתי ברכב כל חייו במורשה, הטיפולים נעו בסביבות 600-700 ש'ח.

האם אני ממילצה על הרכב?

למי שבראש דרישותיו זה לנוע ממקום למקום, בחסכון, באמינות אז כן.

מי שמחפש ערך מוסף, ממש לא.

אז זהו, נפרדתי מהניסאן.

מה קניתי? את ההפך הגמור.:lol:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלוש שנים ו60K באמינות גבוהה עד מושלמת, אינם משהו יוצא דופן, אפילו רחמנא ליצלן פז'ו או פיאט יכולים להתהדר בנתונים שכאלו, ולספק בשוליים גם נסיעה נוחה ואיכותית יותר. מה שמאוד מסקרן הוא ה"היפך הגמור" אצל פותחת השרשור וכל מה שעולה לי בראש בכדי להתאים להגדרה הוא משום מה מזראטי לבנטה.

פורסם
שלוש שנים ו60K

60 זה מה שהרכב עלה, לגבי ק"מ אני זוכר משירשורים הקודמים שהיא נסעה יותר מ 60 אלף.

רויטל תודה על הסקירה.

מהמר שקנית קליאו.

פורסם

סיטרואן c5 שנת 2001 עם גיר עמלק תקול? את האלפא סוד אספנות של דיסקו? תני איזה כיוון...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שמח שנפטרת מהרכב,אני זוכר שקירקושים די שיגעו אותך,מה קנית?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הניחוש שלי הוא ג'יפון אוטומטי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

השרשור נהפך להיות שרשור ניחושים.

מטרת השרשור היא בעיקר הסקירה על הרכב.

את הרכב קניתי כאמור ב61k, מכרתי אותו ב39k.

הרכב החדש הוא חדש גם כן.

• תוכן חדש...