Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תבין, אני בעד תחזוקה ברמה הכי גבוהה, שבוע שעבר לרכב שלי שעשה 130 אלף החלפתי את כל הפרונט (לא חלק 2, אלה בולג'וינטים משולשים תפוחים זרועות בולמים תושבות מייסבים גומיות עפייות בכל הרכב)

זה נדיר בארץ ומפגישות עם המון מוסכניקים קיבלתי תגובות של אני אדיוט שלא יודע איפה לבזבז כסף

החוק בחו"ל הוא כל 70-80 אלף מייל להחליף בולמים (נראה לי שבארצנו 130 אלף זה באמת הגבול)

פשוט לא ציפיתי שהרכב עשה כזה קילומטראז (זה בכל זאת מעל 20 אלף בשנה לרכב מיני), אם הרכב היה עושה 70-80 אלף כמו שחשבתי זה נראה לי דיי מוגזם להחליף את המכלולים הנ"ל

דווקא נראה לי שהמוסכניק היה בסדר גמור והעדיף להקדים תרופה למכה. אף אחד לא הכריח את פות"ש להחליף, הראו לו ונתנו לו להחליט.

מה עדיף? להגיע לתקלת שבר? להעמיס על מכלולים אחרים עומסים לא תקינים שגם יתבלו? אולי זה עלול לגרור בטווח הארוך החלפות של חלקי פרונט אחרים ויקרים.

מי אמר שלא מחליפים חלק שהגיע ל60% יכולת שלו? כל מי שעסק באחזקה מונעת במפעל או כל מקום אחר יודע שכבר ב 15% בלאי יש מכלולים שכדאי להחליף.

דווקא התנהלות חאפרית של עד שלא נשבר לא נוגעים זו הרעה החולה שיש למגר.

זו דעתי האישית וכך טיפלתי ברכבים שלי עד היום, ללא תקלות שבר או תקלות שרשרת, לא חייבים להסכים עם הגישה, כל אחד יפעל לפי ראות עיניו.

• תוכן חדש...