Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

זאת לא שריפת נורות בתדירות גבוהה, זה נורות שמפסיקות לעבוד וחוזרות לעבוד.

לפני כמה חודשים נשרפה לי מנורת H4 דמוי קסנון של פיליפס שהחזיקה המון שנים.

כשהזמנתי חדשה והרכבתי הפלא והפלא הפנס לא נדלק, פתחתי בעבר שרשור על זה.

הלחמות ושטויות מסביב לא עזרו, רק בסוף שהחשמלאי שיחק לבד במגעים המנורה חדשה פעלה עד היום, יותר מחצי שנה.

לפני כמה זמן נשרפה לי המנורה הראשית H4 זאת שבצד השני , כי ידוע שאחת נשרפת - השנייה בסמוך אליה. כמו שאמרתי, מקובל ומכובד, הרבה שנים. כרגע אני מחכה למנורה שתגיע, אבל היום כשאני חוזר מהעבודה מה אני קולט? האור בצד שמאל הפסיק לעבוד (מנורה חדשה יחסית, עוד לא שנה) ואילו המנורה השרופה הרבה זמן בפנס בצד ימין חזרה לעבוד!

עכשיו אני הזמנתי מנורה בודדת נוספת לפנס הימני, לא תכננתי שגם השמאל יעשה בעיות.

מישהו לעזאזל יכול להסביר מה קרה פה? ואיך אני אממש אחריות עכשיו עם POWERBULBS?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לפי דעתי מרוב המשחקים שלך חירבשת את הבית נורה.

או שתיגש לחנות ותרעוש 2 מחברים חדשים ותלחים אותם או שתיגש לפירוקייה ותבקש לקנות את הקונקטורים האלה מפירוק וגם תלחים אותם. הייתי הולך על חדש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הדבר הזה עובר במכס? אם כן, אשמח לתרגום באנגלית, אולי אזמין מיפן.

דבר שני, לא שיחקתי שום דבר. זה קרה ביום בהיר, מה שלא ברור לי איך יכול להיות שהמנורה החדשה הפסיקה לפעול והשניה שכבר נהרסה חזרה לעבוד במקום?!

מה גם שהנורות האלו הן מחו"ל, איזה באסה.

פורסם

קודם כל, במקום לקנות מפאוורבולבס ולחכות למשלוח ואחר כך כשמשהו קורה לדבר ללמפה (נשרפה לי מנורה שקניתי מהם אחרי שלושה חודשים והם התעלמו לגמרי ממיילים ששלחתי להם) תזמין מ-Auto365. גם מחירים קרובים מאוד לאיביי ושות' וגם אחלה שירות. אני הזמנתי מהם חלק, ואחרי שעתיים הוא היה אצלם במחסן אספו אותו בשבילי, גם המחיר היה מאוד הוגן.

דבר שני, כמו שמר נאמן סובארו, כנראה שיש בעיית מגעים יותר משיש בעיה עם הנורות.

אגב, הייתי קודם מסדר את בעיית המגעים ורק אחר כך מחליף נורות, יש לי אמונה תפלה שבעיות מגעים יכולות לגרום לשריפת נורות בטרם עת בגלל כל המשחק הזה של יש חשמל/אין חשמל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הדבר הזה עובר במכס? אם כן, אשמח לתרגום באנגלית, אולי אזמין מיפן.

דבר שני, לא שיחקתי שום דבר. זה קרה ביום בהיר, מה שלא ברור לי איך יכול להיות שהמנורה החדשה הפסיקה לפעול והשניה שכבר נהרסה חזרה לעבוד במקום?!

מה גם שהנורות האלו הן מחו"ל, איזה באסה.

בחנות לחלקי חילוף שאתה עובד אין מנורות סטנדרטיות תוצרת HELLA או OSRAM ? מנורות קונים בארץ במחיר של 20-30 שקל למנורת H7 מסוג LL תוצרת HELLA.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

יש לי חנורת דמוי קסנון של פיליפס שאני מרוצה מהן סך הכל כבר הרבה שנים. לא מוכרים אותה בארץ וכמו שזה נראה לא הנורות הן הבעיה.

אני פשוט לא מצליח להבין איך יכול לקרות דבר כזה שאור בפנס שלא עבד והוגדר כשרוף, פתאום עובד ואילו בפנס השני, הפסיק לפעול למרות שעבד תקין.

ספייר, אני מאוד מרוצה מהשירות שלהם ומהנורות שלהם שכן הפיליפס הללו החזיקו לי המון שנים ותמיד קיבלתי גם שירות מהר, כשחששתי שהמשלוח נתקע או משהו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

עדכון:

"רוח רפאים" היפנית ראתה את השרשור הזה ולכן המצב חזר לקדמותו, נורה שמאלית חזרה לתפקד והנורה הימנית חזרה להיות שרופה.:-P

נזכרתי שיש לי חשמלאי תותח שמומלץ פה בפורום קרוב אליי, לכן לא יהיה מנוס כשאקבל את המנורה החדשה לקפוץ אליו.

אבל אני עדיין לא מצליח להבין איך יכול להיות דבר כזה? אחת פועלת והשניה לא וההפך. הקונקטור הוא לא זהה לשתי הצדדים, לא כך?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה!

בדיקה פשוטה שלי שלא מצריכה ידע ולא מצריכה חשמלאי ולא מצריכה מכונאי עלתה ש...הפנס השמאלי הוא MADE IN JAPAN עם כל הנתונים עליו ואילו הפנס הימני הוא לא וכרגע רוב הבעיות במגעים הוא ממנו.

מכאן לאן להתקדם? קונקטורים או יותר מזה?

תודה מראש.

בלי להעליב אף אחד, לא ראיתי שום קורולה כזו עם בעיות חשמלאיות לכן אין ספק שמדובר על עוד חלק זבל סיני או טייוואני שהגיע בדרך לא דרך אל הרכב והרס משהו.

• תוכן חדש...