Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין לרכוש רכב חדש.

תמיד חלמתי על אלפא.

עכשיו כלכלית אני יכול להרשות לעצמי.

אבל אני כבר איש משפחה עם שני ילדים (4 ו 7) ומתכננים גם את השלישי/ת.

כמה זה יהיה נכון או לא נכון לקנות את הג'ולייטה מבחינת פרקטיות, אפילו מינמלית של נסיעות משפחתיות?

תודה!

פורסם

מנסיון של חבר טוב שלי שמחזיר רכב דומה וגם הוא איש משפחה אני יכול להגיד לך שכאשר ילדיו היו קטנים ונזקקו שניהם לכסאות התינוקות (בוסטרים?) במושב האחורי כבר לא נשאר יותר מידי מקום באמצע, מנגד כאשר גדלו ואחד הכסאות כבר לא היה הכרחי המושב "נפתח ומאפשר ישיבה של כסא תינוקות אחד ועוד 2 ילדים במצב ישיבה רגיל באופן מהנה ונוח.

בהצלחה ומזל טוב

פורסם (נערך)

לא יודע להגיד לך כרכב משפחה, אבל לדעתי ג'ולייטה כשלעצמה היא פשוט רכב חלום. אין לי מילה אחרת.

קח אותה לנסיעת מבחן ותנסה להרשם יחד עם האישה אם זה מספיק מרווח לכם.

עריכה אחרונה על ידי bnsagi

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

הג'ולייטה - בדומה למרבית ההאצ'ים וחלק לא מבוטל מהמשפחתיות - לא תהיה נוחה כאשר יש לך שני כסאות ילדים + נוסע שלישי.

אני לא בקיא ברזי הבטיחות, אז ממליץ לך לשאול את עצמך מתי הבינוני עובר לבוסטר. ברגע שזה קורה, you're in the clear.

עד אז - יהיה צפוף.

מלבד העניין הזה (שמשותף לעוד לא מעט רכבים אחרים), אין לך בעיה אמיתית. הגג של הג'ולייטה משתפל מטה ומציע מרווח ראש מעט מצומצם מהרגיל - אבל זה לא צריך לעניין אותך במיוחד (רלוונטי לנוסעים בגובה 1.78+).

תא המטען סטנדרטי כמו כל שאר ההאצ'ים.

אישית - אם היה לי עוד רכב פרקטי יותר בבית (סטיישן וכו') הייתי הולך על זה,

אחרת - הייתי קודם כל דואג שיהיה לי people carrier לטובת נסיעות בהרכב מלא...

בהצלחה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני הייתי ניגש לסוכנות,מגיע עם הבוסטרים וכיסא המפלט של הזאטוטים...

מביא גם את חמתי וכולם נדחסים לבפנים...בודק שואל אם צפוף ורואה בעצמי.

הכי טוב לבדוק בעצמך,עד כמה צפוף ועושה נסיעת מבחן עם כולם ברכב.

ברצינות לא בצחוק.

הכי טוב לבדוק בעצמך ולראות.

כל פעם שיש לי חששות,אני מגיע עם כולם לסוכנות...

פורסם

לשני ילדים לא תהיה בעיה - לשלושה זה כבר צפוף.

אבל עד שהשלישי יצטרך לשבת מאחור בכיסא יעבור כמעט שנתיים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מנסיון של חבר טוב שלי שמחזיר רכב דומה וגם הוא איש משפחה אני יכול להגיד לך שכאשר ילדיו היו קטנים ונזקקו שניהם לכסאות התינוקות (בוסטרים?) במושב האחורי כבר לא נשאר יותר מידי מקום באמצע, מנגד כאשר גדלו ואחד הכסאות כבר לא היה הכרחי המושב "נפתח ומאפשר ישיבה של כסא תינוקות אחד ועוד 2 ילדים במצב ישיבה רגיל באופן מהנה ונוח.

בהצלחה ומזל טוב

אני אמנם לא החבר המדובר, אבל עשיתי שימוש בג'ולייטה ("אבא אנחנו כבר בכביש המהיר?") עם שני ילדים בהתקנים, ועכשיו אחד כבר בלי. כיום יש מקום באמצע, לפני זה היה בקושי. אחיינית רזה נכנסה, אבל אני לא חושב שזה רכב לשלושה התקנים בכלל... מצד שני, הם בדיוק השיקו היום (בחו"ל) SUV :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...