Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ידני עד 200k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש כבר תקופה ארוכה להחליף את הgt86 שלי במשהו מעניין אחר, וידני.

העדפה להנעה אחורית וקופה, אך לגמרי פתוח להצעות.

לא מחפש להגיע הכי מהר מ0-100 או את הרכב עם הנוכחות הטובה ביותר בשוק, מחפש רכב שידע לתת לבן אדם שחולם על כבישים בלילה את המציאות הטובה ביותר, רוצה להנות נטו.

לא מעניין כל כך שימושיות , נוחות , גימור או אבזור.

נהיגה נטו.

כבר אבוד בין כל הפוסטים, הסרטונים והמודעות ביד 2.

אשמח לעצה טובה.

פורסם

כדי להמליץ על משהוא, צריך להבין מה חסר לך ברכב הנוכחי שלך?

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

הרכב הנוכחי שלי מדהים נהנה מכל רגע, לא חסר בו כלום.

הגיע הזמן להתחדש, הרכב אצלי כבר 4 שנים, ואין מה לעשות, בא לי פשוט משהו אחר.

בנוסף, הרכב שלי עם תיבה אוטומטית, ואני רוצה לחזור לתיבה ידנית.

לא ציינתי למעלה אך אין עדיפות לחדשה/משומשת.

רק מחפש פיור FUN.

פורסם

מיאטה כרגע בעדיפות ראשונה.

הדגם החדש nd פשוט יפה בעיניי.

הדבר היחיד שטיפה מפחיד אותי זה כמובן עניין המנוע והכוח. זו ההתלבטות היחידה שלי לגבי המיאטה החדש, שאומנם טיפה חורגת מהתקציב, אך בין הבודדות שכנראה קולעות לאופי שלי

פורסם

ה-MX-5 עשויה לאכזב אותך - אפילו דינמית - אחרי ה-GT86. במובנים מסוימים היא הרגישה לי מוצלחת פחות מה-NC. ואתה אמנם לא רוצה נוחות, איכות ושימושיות, אבל שוב - גם כאן היא כבר בקצה הנמוך של סקאלת השימושיות וזה בולט אפילו מול הטויוטה.

אני הייתי בדילמה שלך בדיוק (ND מול GT86 מול M135i), אחרי מבחן מקיף לשלושתן בחרתי בב.מ.וו - למרות הסלידה שלי ממותגי יוקרה. קודם כל, היא פחות מושכת תשומת לב משתי היפניות ודי שקופה לרוב הציבור. שנית, מכיוון שיש לה מנוע פנטסטי עם כמות כוח מרשימה וצליל פנטסטי, שני דברים שפשוט לא קיימים ב-ND.

השלדה שלה מצוינת - המון אחיזה כשרוצים, המון חוליגניות כשרוצים, איזון מצוין (גם אם ההיגוי מעט קל מהרצוי) ופשוט פנינה בכבישי נהיגה, אפילו צרים-איטיים שלכאורה מתאימים יותר ל-MX-5.

אני בחרתי בתיבה אוטומטית (מכונית ראשונה מתוך 14 בהיסטוריה שלי) פשוט כי היא מהירה ויעילה מהידנית בכל מצב אפשרי, אפילו בלי שימוש במנופים על ההגה. ב-200 אלף שקל תוכל לרכוש M135i בת שנתיים, כלומר אחרי מתיחת הפנים שהפכה אותה מזוועה עיצובית לניתנת לעיכול+.

פורסם

S2000, M235

בתקציב כמו שלך סביר להניח שהייתי מתפתה להחיות E30 קופה כלשהי עם כיול נכון ומנוע בשרני.

כיוון כזה יכול להוליד רעיונות יצירתיים ולא פחות בעלי נוכחות ופאן בלתי נגמר.

פורסם

הm135i הרבה פחות סקסית בעיניי, וזה קצת מבאס.

שקלתי m235i יד 2 , אך חושב שהיא גדולה עליי קצת נכון להיום.

לגבי הE30, קשה מאוד למצוא אחת במצב סביר ולא משוברת. גם זה עבר ברשימה שלי.

פורסם

ה-M235i בהחלט יותר יפה והייתה הכיוון המקורי שלי - עד שנהיגה בשתיהן (135/235) הבהירה לי שאשלם 50,000 שקל בערך על עיצוב טוב יותר ותו לא. וכ"בונוס" גם מפסידים את המתלים האדפטיביים שב-2 לא מגיעים כסטנדרט. מכאן ההחלטה הייתה קלה...

פורסם (נערך)

בהחלט חשבתי, אבל.. זה אותו דבר...

האם קיימת גרסאת 3 דל' בארץ לM135i ? אולי ככה תראה טוב יותר ? :)

עריכה אחרונה על ידי Hayuk
  • תוכן חדש...