Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז זהו, שבכל העימותים הילארי ניצחה את טראמפ בקלות - אם מסתכלים על מה שנאמר ומעמתים אותו מול המציאות וההגיון. טראמפ ניצח למרות העימותים, לא בזכותם.

וזה לא שהיא קיבלה את השאלות לעימותים מראש נכון ? אחרי רמת סירחון כזו אני לא אתפלא אם טראמפ צודק ואובמה באמת ניסה לצוטט לו

פורסם
אז זהו, שבכל העימותים הילארי ניצחה את טראמפ בקלות - אם מסתכלים על מה שנאמר ומעמתים אותו מול המציאות וההגיון. טראמפ ניצח למרות העימותים, לא בזכותם.

פאקט צ'קינג הוא לא רלבנטי בעולם הפוסט-טרות', העובדות האלטרנטיביות והרשתות החברתיות. אף אחד לא זוכר אם הילארי אמרה דברים לעניין, זוכרים את crooked hillary ואת בנגאזי. מי שיוכל לנצח את טראמפ הוא מישהו שיגיב לו באותה הלשון, לדמוקרטים היה כזה בדמות ברני סאנדרס והם קברו אותו בפריימריז.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אתם באמת חושבים שטראמפ היה יוצא בהצהרות (קודם הודעה, עכשיו בקשת חקירה מהקונגרס..) אם לא היה לו משהו קונקרטי בידיים?

כאילו, הוא ממש קם בבוקר ואמר "בוא נמציא שהאזינו לי לשיחות ונסיט את דעת הקהל מדברים אחרים" ? וזה מבלי שיש לו מידע בנושא ?!

כן.

אולי הוא אפילו לא חושב על זה בבוקר.

רוב הסיכויים שהרעיון עלה לו באמצע שהוא שתה מים ואז הוא פשוט בלע והוציא את הבולשיט הזה מהפה שלו.

זה מה שהכי מאפיין אותו.

פורסם

רק כדי לדיי׳ק - היא לא ״קיבלה״ את ה״שאלות״ ל״עימותים״, אלא כתבת של ה-CNN נחשדה בכך שהיא שלחה שאלה אחת למטה של קלינטון לפני העימות.

אין שום הוכחה לכך שקלינטון בכלל קראה את השאלה, וגם הכתבת - לפי הכתבה שאתה צירפת - מכחישה זאת עד עכשיו.

אבל אל תיתן לעובדות לעצור אותך.

פורסם
אתם באמת חושבים שטראמפ היה יוצא בהצהרות (קודם הודעה, עכשיו בקשת חקירה מהקונגרס..) אם לא היה לו משהו קונקרטי בידיים?

כאילו, הוא ממש קם בבוקר ואמר "בוא נמציא שהאזינו לי לשיחות ונסיט את דעת הקהל מדברים אחרים" ? וזה מבלי שיש לו מידע בנושא ?!

כן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תגיד, אתה פספסת את הקטע שהוא טען שקרה משהו נורא בשוודיה? וזו רק דוגמא אחת מני רבות.

הבנאדם צופה בטלוויזיה ומצייץ על זה בטוויטר. אין לך מושג עם מי יש לך עסק, אה?

ואגב, זה לא שראש הממשלה שלנו לא עושה דברים כאלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, והוא עבד קשה כדי להרוויח את זה.

פורסם

פעם לא היו מאשרים פה דיונים פוליטים. עכשיו אנחנו בעמוד 131 של דיון פוליטי.

עכשיו עדיין sronis חושב ששוודיה זאת מדינה ליברלית, גן עדן לשמאלנים.

חבל שאתם קוראים רק YNET והארץ, אם הייתם מתעניינים בעוד ערוצי תקשורת הייתם יודעים מה קורה מסביבם.

אז שוודיה.

משטרת שוודיה הפסיקה לעבוד ב 55 אזורים במדינה כי מסוכן שם מדי, אם רודפים אחרי פושע והוא נכנס לאחד האזורים האלה הם מפסיקים את המרדף.

ממשלת שוודיה הליברלית אוסרת על עיתונאים לפרסם מה קורה במדינה.

שוודיה זאת המדינה עם הכי הרבה מקרי אונס באירופה וכנראה במקומות הראשונים בעולם.

זמרים מסרבים להופיע בשוודיה כי יש מקרי אונס בכל אירוע.

https://www.rt.com/news/360561-sweden-no-go-zones/

https://www.facebook.com/OccupyDummycrats/videos/250221362092640/

מצורפת תמונה של משלחת ליברלית שוודית באיראן.

לפי האו"ם הליברלי עד 2030 שוודיה תהפוך למדינת עולם שלישי, מה שאומר שזה באמת עד 2020

אז מה שהוא אמר שהיה אתמול בלילה קורה כמה פעמים ביום בשוודיה.

המוסלמים שנכנסים למדינה מקבלים מגורים, לימודים וכסף.

מתוך מאות האלפים שנכנסו למדינה בזמן האחרון יש כמה מאות שעובדים, כל השאר חיים על חשבון המדינה.

עכשיו לעצרת הנשים נגד טראמפ שדיברו עליה פה בכל התקשורת כאילו זה הדבר הכי טוב שיכול להיות ורק פספסו את הנאום המרכזי אז הנה הנאום המרכזי. האישה תומכת חוקי השריעה בארה"ב.

היא אירגנה את העירוע.

(יש עוד פלסטינאית שישבה בכלא בישראל על שני מקרי רצח שגם היא מראשי הארגונים שמתנגדים לטראמפ, התעייפתי כבר מלחפש לכם עובדות)

חואן תומפסון שאיים על מרכזים יהודיים ובאתר YNET היה כתוב שזה בגלל שחברה שלו עזבה אותו.

לזה קוראים באנגלית FAKE NEWS

כמו כל האלימות מאז הבחירות גם הוא דמוקרטי, שונא טראמפ שהתאסלם לא מזמן

https://twitter.com/JuanMThompson

זה מה שקורה בארה"ב שרפובליקנים מנסים להפגין בעד הנשיא.

אנשים שם שכחו מה זה אומר דמוקרטי

https://www.youtube.com/watch?v=su64W3BigsI

sweden-feminist-govt.jpg

אייל

פורסם (נערך)
פעם לא היו מאשרים פה דיונים פוליטים. עכשיו אנחנו בעמוד 131 של דיון פוליטי.

מה בעצם אתה אומר? שאתה מתנגד לקיום הדיון הזה?

עכשיו עדיין sronis חושב ששוודיה זאת מדינה ליברלית, גן עדן לשמאלנים.

חבל שאתם קוראים רק YNET והארץ, אם הייתם מתעניינים בעוד ערוצי תקשורת הייתם יודעים מה קורה מסביבם.

אז שוודיה.

משטרת שוודיה הפסיקה לעבוד ב 55 אזורים במדינה כי מסוכן שם מדי, אם רודפים אחרי פושע והוא נכנס לאחד האזורים האלה הם מפסיקים את המרדף.

שוודיה זאת המדינה עם הכי הרבה מקרי אונס באירופה וכנראה במקומות הראשונים בעולם.

זמרים מסרבים להופיע בשוודיה כי יש מקרי אונס בכל אירוע.

https://www.rt.com/news/360561-sweden-no-go-zones/

https://www.facebook.com/OccupyDummycrats/videos/250221362092640/

מצורפת תמונה של משלחת ליברלית שוודית באיראן.

לפי האו"ם הליברלי עד 2030 שוודיה תהפוך למדינת עולם שלישי, מה שאומר שזה באמת עד 2020

אז מה שהוא אמר שהיה אתמול בלילה קורה כמה פעמים ביום בשוודיה.

המוסלמים שנכנסים למדינה מקבלים מגורים, לימודים וכסף.

מתוך מאות האלפים שנכנסו למדינה בזמן האחרון יש כמה מאות שעובדים, כל השאר חיים על חשבון המדינה.

נתעלם לרגע מהדברים שאתה קורא להם ״מקורות מידע״ (לא משנה כמה אטרקטיבית ההגשה בחלק מהמקרים).

הביקורת על טראמפ לא היתה קשורה למצב הכללי בשבדיה. ההתבטאות המדוברת היתה על מה שקרה בשבדיה ״אתמול בלילה״ לפי טראמפ, כאשר לא היה שום אירוע בשבדיה בלילה שלפני כן. הבעיה (לטעמי) היא הנטיה של טראמפ להמציא דברים מתוך מחשבה שאם הוא אומר משהו זה נכון, ואף אחד לא יבדוק את העובדות הממשיות. לא משנה מה קורה או לא קורה בשבדיה עכשיו, אתה מצפה מנשיא ארה״ב שיחשוב לפני שהוא מדבר ויציין רק עובדות נכונות ולא ימציא דברים סתם בגלל שהם מסתדרים לו באותו רגע בנאום.

ד״א, יש כאן חבר פורום שממש גר בשבדיה וכותב פה מדי פעם בשרשור הזה ממש. במקומך הייתי קורא את מה שהוא כותב במקום לחפש סרטונים הזויים ביוטיוב. יכול להיות שזה יתן לך איזושהי פרספקטיבה.

עכשיו לעצרת הנשים נגד טראמפ שדיברו עליה פה בכל התקשורת כאילו זה הדבר הכי טוב שיכול להיות ורק פספסו את הנאום המרכזי אז הנה הנאום המרכזי. האישה תומכת חוקי השריעה בארה"ב.

היא אירגנה את העירוע.

(יש עוד פלסטינאית שישבה בכלא בישראל על שני מקרי רצח שגם היא מראשי הארגונים שמתנגדים לטראמפ, התעייפתי כבר מלחפש לכם עובדות)

לגבי לינדה סרסור - נכון שמדובר בדמות שנויה במחלוקת, אבל ידעת למשל שהיא מכירה בזכותה של ישראל להתקיים? ושהיא בעד פתרון לא אלים לסכסוך הישראלי הפלשתיני? ושהיא ארגנה בזמנו קמפיין מימון המונים כדי לעזור לשפץ את בית הקברות היהודי בסנט לואיס אחרי שעבר השחתה? אבל אני מניח שעבורך כל אישה עם כיסוי ראש היא אוטומטית טרוריסטית.

ובלי קשר, מה זה משנה? לא הבנתי מה ניסית לומר פה. נניח שאחת התומכות במצעד היא דמות בעייתית, זה אומר שהמצעד או המחאה שמאחוריו לא לגיטימיים? כי זה בדיוק מה שטראמפיסטים אוהבים לעשות: דה-לגיטימציה למועמד/מפלגה/אידאל דרך הכפשה של מישהו שאיכשהו היה אולי מקושר אליו באיזושהי צורה. ראה מקרה דן גרילו לאחרונה.

חואן תומפסון שאיים על מרכזים יהודיים ובאתר YNET היה כתוב שזה בגלל שחברה שלו עזבה אותו.

לזה קוראים באנגלית FAKE NEWS

כמו כל האלימות מאז הבחירות גם הוא דמוקרטי, שונא טראמפ שהתאסלם לא מזמן

https://twitter.com/JuanMThompson

שוב, בלי להתייחס לאדם עצמו, אני לא מבין איך מה שהוא עשה או לא עשה משליך על המחנה הדמוקרטי או איזשהו דמוקרט או אדם אחר חוץ ממנו.

זה מה שקורה בארה"ב שרפובליקנים מנסים להפגין בעד הנשיא.

אנשים שם שכחו מה זה אומר דמוקרטי

https://www.youtube.com/watch?v=su64W3BigsI

זה מה שראית בסרטון? כי אני ראיתי רק הרבה אנשים צועקים וקצת מתנגשים. אה, אולי סתם קראת את הכותרת של הסרטון ולא ממש הסתכלת בו.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)
תגיד, אתה פספסת את הקטע שהוא טען שקרה משהו נורא בשוודיה? וזו רק דוגמא אחת מני רבות.

הבנאדם צופה בטלוויזיה ומצייץ על זה בטוויטר. אין לך מושג עם מי יש לך עסק, אה?

ואגב, זה לא שראש הממשלה שלנו לא עושה דברים כאלה...

נראה לי שאתה פיספסת את הקטע שמשהו נורא קרה בשוודיה. כדאי לך להתעדכן קצת לפני שאתה קופץ.

ISLAMIC INVASION OF SWEDEN HAS LED TO RAPE CRISIS.

Read more at https://www.liveleak.com/view?i=de1_1394099792#6iph7hUEWVmiJiL1.99

Sweden: Rape Capital of the West

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

^ נראה לי שאתה פספסת את נושא הדיון. הדיון הוא לא על מה המצב בשבדיה, אלא על כך שטראמפ ״המציא״ חדשות כאילו קרה משהו בשבדיה ערב לפני הנאום שלו כי זה באותו רגע השתלב לו בנאום ממש טוב.

ד״א, הוידאו כבר פורסם בתגובה של אייל, שתי תגובות מעליך.

פורסם (נערך)

שוודיה זאת המדינה עם הכי הרבה מקרי אונס באירופה וכנראה במקומות הראשונים בעולם.[...]

לפי האו"ם הליברלי עד 2030 שוודיה תהפוך למדינת עולם שלישי[...]המוסלמים שנכנסים למדינה מקבלים מגורים, לימודים וכסף.

Footnotes or it didn't happen.

ולא, לא למקורות עיתונאים. אני רוצה לראות מחקר סטטיסטי.

ובכל אופן, במקרה של אוכלוסית פליטים (נעזוב מהגרים אחרים) אתה צריך לשקול את מצוקתם של השוודים מול מצוקתם של הפליטים; ואני מצטער, זו של הפליטים עדיין יותר דוחקת. בהרבה. מאוד.

עכשיו לעצרת הנשים נגד טראמפ שדיברו עליה פה בכל התקשורת כאילו זה הדבר הכי טוב שיכול להיות[...]האישה [המארגנת] תומכת חוקי השריעה בארה"ב.

להגיד שמוסלמים מאמינה ״תומכת בחוקי השריעה״ זה כמו להגיד שיהודי מאמין תומך בתורה או שנוצרי תומך בברית החדשה. אז?

וכמו שמלכישוע אמר, זה עניין אד הומינם לגמרי. אין בזהותה של המארגנת ולא כלום כדי להוקיע את העצרת עצמה או את הרעיון שעומד מאחוריה.

זה גם עניין של אפקט ההילה: זה שאתה מנאץ חלק מהדעות או המעשים של המפגינה, לא אומר שבהקשר של נושא ההפגנה הזו אתה לא יכול להסכים איתה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...