Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה יש? היה מחסור בעבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה נראה לך דור זה בחינם? תביא כסף תביא (או שמפו).

IG - אתה עובר רק עם מרסס ומנגב עם הכפפה? אני יודע שיש לך ציפוי על הרכב אבל זה לא יתרום לך בסווירלים? אני עושה בדיוק אותו הדבר אבל עם 4 מטליות של הקוריאני בשיטת השיפופו

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לא... בדלי יש גם ONR בדילול לשטיפה (לא זוכר כמה.. 6-7 פקקים ל10 ליטר). הכפפה מרימה מספיק מים כדי לשטוף בצורה בטוחה. אני גם לא מפעיל לחץ עליה- רק מושך אותה בתנועת נחש.

זה מספיק כדי להוריד אבק וג'יפה בקטנה. אם אני רואה שיש חלקיקים גדולים או לכלוך אני מעיף אותם עם השפריצר לפני שמעביר את הכפפה.

בד"כ מספיק לי חצי דלי לשטיפה (ואני לא מתקמצן), ככה שבסוף נשאר לי חצי דלי עם מים. ובגלל שמדובר על לכלוך קל אז אני משתמש רק בדלי אחד ולא 2 (אני שוטף את הכפפה בחלק העליון של הדלי וסוחט חזרה. אני יודע שזה לא by the book אבל עד שאני חוזר לשטיפה הבאה רוב הלכלוך שוקע ואני מאוד משתדל לא לערבב אותו חזרה. בסוף השטיפה תמיד יש לי בוץ בתחתית של הדלי- מבחינתי זה אומר שמה שלא הספיק לשקוע וחזר לי לכפפה היה ממש עדין לא עושה יותר מידי נזק)

אגב, ניסיתי לשטוף עם המטליות. פחות אהבתי. בגלל שהן צפופות מאוד (GSM גבוה...) הן הופכות לג'ילדה במצב רטוב. מעדיף את הכפפת נודלס הישנה שלי (עכשו משתמש בפד של מיקרופייבר מדנס בשטיפות הרגילות)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מטליות פחות מתאימות להתמודד עם אבק במצב רטוב. כפפות תמיד יהיו עם סיבים הרבה יותר ארוכים ממטלית ולא בהכרח צפופים יותר. ובד"כ הסיבים יהיו עבים יותר כדי פחות להדבק אחד לשני.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...