Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני הולך לטייל כמה חודשים בחו"ל..ההבנה המכנית והכללית שלי ברכבים מאוד בסיסית..

אשמח אם מישהו פה יוכל לתת לי סקירה קצרה למה לשים שאני בא לקנות את הרכב..

המטרה העיקרית-שהוא יבלה כמה שפחות במוסך,יהיה במצב סביר למכור אותו לאחר כשלושה חודשים של שימוש..

ו-רכב שהולך לעבור במספר חודשים מאות ואף אלפי קילומטרים..

רוב הרכבים המוצעים למכירה הם טויוטה אסטימה..או בסגנון..יש גם כל מיני סטיישנים..

תודה!!(כמובן שהרכב יעבור בבדיקת מוסך לפני רכישה..אבל עדיין)

פורסם
תגדיר מה התקציב שלך וחפש רכב עם מיכל דלק מלא בקנייה.

אני שואל מבחינה מוטורית..מה לשים לב מבחינת נפח מנוע,קילומטרז',עוד דברים..

פורסם

אומנם ההיתי לפני הרבה זמן שם ,אך אני ההיתי בניו זילנד 3 חודשים בחרתי לשכור רכב ישן (ניתן לשכור רכב ישן ואז זה יותר זול) , לא עלה אז הרבה ולא היו בעיות , אין בעיה גם לרכוש רכב שם (אני אישית ההיתי אחר כך באוסטרליה כחצי שנה שם רכשתי רכב , פורד פלקון ענק). אין צורך לישן ברכב יש מלא אכסניות מעולות כדאי להוציא כרטיס של YHA.

אני שכרתי רכב כי לא רציתי לבזבז זמן על קנייה ומכירה יש הרבה מה לראות ו3 חודשים לא היה הרבה זמן.

בכל מקרה מדינה מדהימה

טבע טבע טבע.

אייל

פורסם (נערך)

כמו ש Eyalher00 כתב, 3 חודשים זה לא מספיק זמן.

אני הייתי 5 חודשים וגם זה לא הספיק בכדי לראות את כל היופי הזה.

אני טיילתי ב 2001 ויש לי 2 מסקנות מרכזיות:

1. עדיף להגיע מעט לפני תחילת הקיץ (שהיא שיא עונת הטיולים). אז יש מלא מכוניות משומשות למכירה. הרבה מאד מטיילים מגיעים וקונים שם רכבים, לכן אם תגיע באיחור (כמוני :-)) יהיו לך מעט מאוד אפשרויות אם בכלל.

2. עדיף לרכוש רכב שהיה שייך למקומי ולא ממטייל. הרכבים של המטיילים די טחונים, כי הם לא מטפלים בהם. בדקתי מספר די גדול של מכוניות שהיו במצב די גרוע. בסוף קניתי מסחרית (בת 20) מנגריה ובניתי לעצמי קמפר. נסעתי כמעט 20,000 ק"מ והכנסתי את הרכב ל 2 טיפולים בדרך. לא היו לי בעיות. אפילו הצלחתי למכור אותה בסוף ולקבל כל דולר שהשקעתי ברכב.

כשאתה רוכש רכב, שים לב שהרבה מקומיים קונים בסוף העונה את הרכבים בכלום כסף (אפילו בחינם) מהתיירים,שאין להם הרבה ברירות לפני שהם עוזבים (אפילו שמעתי על מקרים של אנשים שפשוט השאירו את הרכבים בשדה התעופה כי לא הצליחו למכור בסוף העונה). והמשמעות היא שהרכב נטחן כל הקיץ ואז עמד כמעט שנה בחניה עד שאתה באתה לקנות אותו.

לכן חשוב לוודא את היסטורית הרכב שהוא אכן היה בשימוש המקומי כרכבו הפרטי.

מבטיח לך הרבה מאד הנאה מהמדינה והאנשים המדהימים שם.

אם אתה רוצה ראש שקט, תשכיר רכב...

נ.ב. תעשה ביטוח צד ג'

אני הייתי עם החברה שלי והיא רצתה לחסוך כסף, לכן לא הסכימה לעשות ביטוח.

רבנו על זה, ואמרתי לה "מה יקרה אם נדפוק מרצדס? יעלה לנו הרבה יותר מהביטוח".

בסוף עשיתי ביטוח (למרות הפרצוף שקיבלתי ממנה).

אבל כמה ימים אחר כך, עדיין לא התרגלתי ממש לנהיגה ולרכב (בגלל הנסיעה בצד ההפוף, הילוכים ידניים מוזרים בדשבורד, וזה שהיה לי מגני בקר בולטים גם מקדימה וגם מאחורה שלא התרגלתי אליהם) עברתי ליד מרצדס S חדשה ברחוב צר והשארתי שריטה לכל האורך כולל ניתוק המראה.

אתם כבר יכולים לנחש מה אמרתי לה :-)

עריכה אחרונה על ידי fastcars
  • תוכן חדש...