Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 2010 מרעישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 3 2010 2 ליטר עם 140 אלף קילומטר.

הרכב ללא תאונות ומטופל לפי הספר במוסך מורשה.

לפני כשנתיים הוחלפו כל 3 התושבות למקוריות, צמיגים קדמיים הוחלפו לפני שנתיים ואחוריים הוחלפו לפני חצי שנה.

פרט לזה רק טיפולים תקופתיים

השבוע נסעתי מתל אביב למצפה רמון וחזרה והנסיעה לא חלקה כמו לפני 3-4 שנים :

1. תא הנוסעים לא שקט ובמהירות של מעל 125 קמש שומעים שריקות של רוח שאני לא מצליח להבין ממש מאיפה, אבל זה מרגיש מהחלק הקידמי של הרכב.

2. מעל 130 קמש ההגה קצת רועד ולא פלס כמו בעבר.

3. גם ההרגשה על הכביש (סיבובים ובמפרים) לא מרגיש כמו בעבר.

4. הרכב סוטה קצת ימינה במהירות של מעל 80 קמש אבל אני לא מצליח לקבוע האם זה בגלל הרוח.

אני מודע לזה שהרכב כבר בן 6 אבל האם זה גזירת גורל כאשר הרכב מזדקן?

מה אני יכול להחליף כדי לשפר את המצב?

פורסם
גויינטים גמורים...

אתה בפורום הנכון ?

עכשיו ברצינות לך פותח הנושא..

-רעידות בגלגלים במהירות גבוהה ללא משיכות- איזון גלגלים(ייתכן שלאחד הג'אנטים הקדמיים או יותר נפלה משקולת האיזון)

רעידות+משיכה - צריך לגשת למכון פרונט לבדיקת מתלה ,החלפת חלקי פרונט ככל שנדרשת וכיוון פרונט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם צריך לראות אם השריקות מגיעות מכיוון אחד הגלגלים. במידה וניראה שכן אז להרים כל גלגל באויר ולסובב עם היד לשמוע אם קיים רעש חריג. אני מחמיר בדרך כלל ומרים חלק קידמי באויר ומכניס למצב נסיעה כך שהבדיקה נעשית בכל טווחי המהירויות.

• תוכן חדש...