Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפן, אני רוצה רחפן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רחפן סיני זול לא ישקף לך את חוויות ההטסה שמקבלים מרחפנים מתקדמים יותר כמו פאנטום 2 וצפונה.

כמו שמישהו פה ציין, DJI הפכו את הרחפנים לפופולריים מאוד בזכות תפעול קל מאוד.

כמה קל?

ללא שום נסיון קודם בהטסה של טיסנים ומסוקים פתחתי את אריזת הפאנטום 2 שלי, הדלקתי אותו, המראתי לגובה 2 מטר כדי להבין שליטה ולאחר 2 דקות שלחתי אותו 300-400 מטר לתוך הים כדי לתצפת על יאכטות....

גם נושא ההכנה לטיסה וקיפול בגמר הטיסה פשוט מאוד- מזוודה שבה הרחפן מאוכסן מוכן לטיסה, מגיע לאיזור ההטסה, פותח מזוודה, מחבר את המסך לשלט, מדליק ותוך פחות מ- 2 דקות הרחפן כבר באויר.

המון כיף, פרט לעלות הרכישה אין עוד עלויות גבוהות בשוטף כי הכלים אמינים וכאמור קלים להטסה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי, בחבילות בהם נמכר הפנטום 3 ADVANCED (אני גם בעלים של אחד, אז משוחד :wink:) הוא הרחפן המושלם לחובבן.

ה 4 לטעמי לא מצדיק את הקפיצה במחיר. כמובן שיש את ה MAVIC החדש שמבחינת גודל הוא מדהים (מבחינת יכולות טיסה לא קפיצה ענקית, אומנם הטווח השתפר אבל זה לא נותן כלום כי זמן הסוללה עדיין 20-30 דקות) כמובן שכדגם חדש דנדש הוא גם היקר ביותר.

כן הייתי קונה רחפן סיני ב 100 שקל (HUBSAN X4 למשל) כדי לתרגל קצת את השליטה בבקרים, אחרי שתייצב HUBSAN כזה הפנטום הוא משחק ילדים להטסה.

ממה להיזהר ? מלחשוב שזה צעצוע של ילד - RTFM, ללמוד את יכולות הכלי לפני שלוקחים אותו רחוק. ראיתי הרבה ריסוקים כי אנשים פשוט לא משתמשים בשכל שלהם לפני שמטיסים - לא בודקים אזור הטסה לפני ונתקעים בכבלים, לא יודעים לכוון גובה של RETURN TO HOME ואז עקב ניתוק חיבור הרחפן חוזר הביתה לבד אבל בגובה נמוך מדי ונתקע בעץ, בקיצור לא חסרות דוגמאות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...