Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה קלה ממומחי הפוטושופ !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לבצע פחחות וצבע ברכבי,וגם להתקין מערכת אזעקה חדשה.

חשבתי אולי על הדרך לבצע החלקה של המנעול של תא המטען על מנת למנוע אפשרות פריצה\פתיחה חיצונית,ואז להוסיף למערכת האזעקה אופציית פתיחת תא מטען באחד הערוצים הפנויים.

אך אלייה וקוץ בה,אני מפחד שהחלקת מנעול תא המטען תותיר את תא המטען שומם וריק,וכאן עזרתכם דרושה !

אבקש מאחד ממומחי הפוטושופ "לעצב" מחדש את תא המטען שלי כמוחלק ללא מנעול תא המטען (שום שינוי מעבר לכך).

תודה מראש לעוזרים !

P1280018.JPG

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פששששש...........אחלה עבודה,אתה עושה את זה גם במציאות ?............:wink:

תודה רבה עזרת לי מאוד !!!

האמת שזה לא נורא בכלל בלי המנעול,רק נראה לי שם אני אעשה את זה אני אולי אצטרך לשים איזושהי ידית קטנה בשביל להקל על פתיחת תא המטען.

פורסם

עידן, יתכן ואני מעוניין לעשות בדיוק אותו הדבר.

עשו לי וונדליזם במנעול לא מזמן...

אודה לך מאוד אם תוכל לעדכן אותי לגבי עלות, מקומות וכו'.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם כבר אז לך על הכל! תוריד את כל הסמלים...

לפתיחת הדלת אתה יכול להישתמש בשני "טריקים" נפוצים, אחד לשים קפיץ (לדוגמא בנקודת המיפגש בין הדלת לבגאז', או בבולם עצמו, אולי יש כאילו מוכנים). כך, כל פעם שאתה משחרר את הנעילה הדלת תיפתח טיפה. יש כזה דבר במכוניות שהבאגאז' שלהן ניפתח מהשלט, כמו פוקוס (אם אני זוכר טוב)...

או להוריד חתיכה להדלת ואז יהיה לך איפה להכניס את היד (בנקודה שבין שפת הדלת לפגוש)

האופציה הראשונה יותר טובה לדעתי...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בכל מקרה בפחחות אני מוריד מאחורה את כל הסמלים על מנת שיעשו לכל הרכב פוליש ייסודי (מה גם שהסמלים הישנים נראים מכוערים ושחורים).

אבל......

יש לי סמלים חדשים כבר (יש לי "106",XSI", רק חסר לי הכיתוב PEUGOUT), אחרי הפוליש והכל אני אראה מה יותר יפה,עם או בלי סמלים ואז אחליט.

פורסם

תצבע טמבונים, ספויילר, פסי קישוט ומראות בצבע הרכב.

אם תראה פעם פ'גו עם השינוי הנ"ל אתה תיכנב....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
פששששש...........אחלה עבודה,אתה עושה את זה גם במציאות ?............:wink:

תודה רבה עזרת לי מאוד !!!

האמת שזה לא נורא בכלל בלי המנעול,רק נראה לי שם אני אעשה את זה אני אולי אצטרך לשים איזושהי ידית קטנה בשביל להקל על פתיחת תא המטען.

חחחח , כן אני עושה את זה גם במציאות , מה פוטושופ לא נחשב מציאות ?? :wink:

בכיף אחי מתי שתצטרך .

ים long time no

פורסם

בהמשך למה שאמר קודמי:

לא לצבוע פסי קישוט בצבע הרכב, אם אתה רוצה להיות מיוחד:

צבע את כל הפסים האלו בצבע כסוף, הייתה לשכן שלי פעם אקססאיי כחולה שצבעו לה את הפסי קישוט בצבע כסוף, היה מהממם...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראיתי כבר צביעות טמבונים של XSI עם הפסי קישוט, במילה אחת, מ-כ-ו-ע-ר.

תצבע את הרכב על הצבעים המקוריים שלו זה יהיה יפה ולא גוש אחד צבוע. אל תשכח להוסיף פס אדום בתוך הפסי קישוט זה עושה את כל היופי.

ועל הדרך, נדמה לי שיש לי את הסמל של הכיתוב פיג'ו באנגלית וגם 106. אם תרצה תודיע לי הם ירדו מ 106 GTI וצריך לשים להם דבק חדש ולהדביק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את הפסי קישוט והטמבונים אני לא מתכוון לצבוע אלא להשאיר שחורים כמו שהם (לטעמי אם הם יהיו צבועים בצבע הרכב הם סתם "ייבלעו" ולא יורגשו,אז הם יישארו שחורים ויתנו קונטרה).

לגבי פסים אדומים בתוך הפסי קישוט.......לא יודע,עדיין לא ראיתי XSI בצבע כחול כמו שלי עם הפסים האלה,ואני לא יודע אם זה ייראה יפה,או שעדיף להשאיר בשחור.

אגב,מאיפה בכלל אני מביא פסים כאלה חדשים ?

פורסם

הנה שילוב של כמה הצעות שעלו פה:

* צביעת הטמבון (אך לא בצבע הרכב, אלא בגוון דומה. בכל זאת, שלא ייראה גוש אחיד)

* חור בפח שיהווה מעין ידית

* החלקת סמלים

בבקשה :-D

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פג'ו.jpg

• תוכן חדש...