Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שילמתי את הרשיון רכב באינטרנט, ואני מחכה לרשיון המשולם שיגיע בחזרה בדואר, כדי לעשות את הטסט.

הבעיה שזה לא מגיע כבר הרבה זמן, ועוד כמה ימים יפוג תוקפו של הרשיון רכב שלי.

האם אני יכול להוציא את הרשיון המשולם בסופר פארם?

איזה פתרון יש למצב הזה?

תודה

פורסם

ברגע ששילמת על הרשיון אתה יכול ללכת לעשות טסט, הם רואים אצלם במערכת שזה משולם. את הרשיון המשולם אתה מקבל לאחר מכן בדואר בלי קשר, אתה לא אמור לחכות לו בשביל הטסט, זה גם מצוין שם.

פורסם

אופציה 1. אתה יכול לגשת עם הרישיון שקיבלת כמו שהוא.

תשלום מעודכן במישב, במכון טסטים יראו ששילמת כשיזינו את מספר הרכב.

אופציה 2. יכול להוציא כפל עם כיתוב "שולם" בעמדה אוטומטית בסוםרפארם, תצטרך לשלם אגרה נוסספ של כמה שקלים (30 נדמה לי) בכרטיס אשראי. כרטיס אשראי חייב להיות על שם בעל הרכב.

פורסם

הבעיה היא כאשר גם הודעת התשלום הראשונה לא מגיעה.

כבר סיפרתי כאן, ואחזור: שילמתי אגרה באינטרנט לפני שקיבלתי הודעת תשלום. אחרי שחלפו 3 שבועות מהתשלום, ועדיין לא קיבלתי שום טופס, התקשרתי למשרד הרישוי, היו מוכנים לשלוח לי העתק רשיון תמורתתשלום (ולציים כי בעבר, במצב דומה, נשלח העתק ללא תשלום). בסופו של דבר אשתי ירדה למשרד הרישוי, עמדה בתור עוד כמה אשים במצב דומה, וקיבלה כםל רשיון ללא תשלום.

למחרת הגיעו בדואר לא פחות מ-3 מכתבים - הודעת תשלום ושתי הודעות "שולם"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקרא את ההוראות לפני התשלום באתר, כתוב בבירור שזה מעודכן במערכת וניתן לגשת לכל מכון טסטים לביצוע הטסט ולאחר ביצוע הטסט מגיע רשיון מעודכן.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש 2 אופציות :

1. במידה וקיבלת את רישיון הרכב (שאותו היית צריך לשלם) - אתה יכול לגשת עם הטופס הנ"ל ולעשות את הטסט.

מופיע להם במחשב ששילמת.

2. אם לא קיבלת את רישיון הרכב בכלל :

א. אתה יכול לגשת למשרד הרישוי, להוציא עותק/ כפל רישיון ללא תשלום.

ב. להוציא עותק / כפל רישיון דרך המכשיר האוטומטי (רישיומט). יש תשלום. כמדומני של 10 ש"ח.

• תוכן חדש...