Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפיקנטו 2013.

המחיר שהם דורשים על רפידות בלם לא הגיוני, אני רוצה לרכוש ולהחליף לבד בבית אבל להמשיך את שאר טיפולי המנוע בחברה.

נגמרה לי 3 שנים אחריות על הרכב אבל אני מעוניין להמשיך אצלהם, מאחר ויש עוד 4 שנים נוספות על הגיר והמנוע ועל מנת שזה יתממש צריך להמשיך לטפל בחברה.

השאלה שלי היא אם לא יעשו עלי פרובוקציות על הבלמים, והאם הם יכולים לדרוש ממני אישור שעשיתי את הבלמים במוסך מורשה כלשהו?

תודה.

פורסם

הם הרי כל טיפול מפרקים גלגלים לבדיקה, יראו רפידות חדשות, יראו שהרכב עבר 75 אלף ק"מ ובהיסטוריית טיפולים לא רשום שהחלפתי רפידות.

כל זה לא יגרום להם להבין שעשיתי מחוץ למוסך?

תודה על התשובה.

פורסם

אף אחד לא יכול להוכיח שהחלפת רפידות אם אתה שם רפידות מקוריות. אפילו את הרפידות אתה יכול לקנות מהם...כאילו לשלוח מישהו שיביא מהם ותתקין אתה. או לברר איזה רפידות הם שמים באמת ולהזמין לפי זה.

פורסם

בפעם האחרונה אישתי לקחה את הרכב לטיפול.

אני אברר עם אישתי...מצלצל...היא לא זמינה עכשיו בטלפון...

נראה לך שלמנהל העבודה יש זמן להתקשקש איתך.

איזה כייף לי :)

פורסם

נראה לך שהם בכלל זוכרים מה הם עשו ברכב שלך לפני כן ?

אלא אם זה מוסך של בנימין ובניו שמכיר אותך אישית ויודע בדיוק על מה אתה נוהג ואיך.

הם מכניסים רכב, יש צ'ק ליסט , עוברים עליו ומה שצריך להחליף אומרים,

אם יש רפידות אחרות , גם אם לא מקוריות , הם יראו שיש בשר , וזהו ...

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
שלום,

מדובר בפיקנטו 2013.

המחיר שהם דורשים על רפידות בלם לא הגיוני, אני רוצה לרכוש ולהחליף לבד בבית אבל להמשיך את שאר טיפולי המנוע בחברה.

נגמרה לי 3 שנים אחריות על הרכב אבל אני מעוניין להמשיך אצלהם, מאחר ויש עוד 4 שנים נוספות על הגיר והמנוע ועל מנת שזה יתממש צריך להמשיך לטפל בחברה.

השאלה שלי היא אם לא יעשו עלי פרובוקציות על הבלמים, והאם הם יכולים לדרוש ממני אישור שעשיתי את הבלמים במוסך מורשה כלשהו?

תודה.

אני חוזר להודעה מקורית שלך, שם לב לפסיקה עם הקוו תחתון, אני לא חושב שזה נכון בכלל, משפטית על פי חוק ההגבלים העסקיים.

פורסם

אין לך אחריות על חלקי המתלה וההיגוי ובלימה לכן בכל מקרה אם תלך ציריה או הקאליפר(לא עלינו) בכל מקרה תצטרך לשלם עליהם.

רוצה להיות על הצד הבטוח תחליף במוסך מורשה תחבורה ככה גם תוכל להזמין מה שאתה רוצה.

• תוכן חדש...