Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

ידוע שהמנועים האלו אוהבים שמן ובממוצע צריך למלא כל 2500-3000 אלף ק"מ כמה טיפות יפות של שמן... גם כשהמנוע נותן בראש וגם שהוא עייף, מחלה של טויוטה.

העניין הוא שאצלי התחיל קצת בלאגן בגלל שהשמן יורד במדיד הרבה יותר מהר וברור ויורד לי לחצי די מהר... כאילו כל כמה ק"מ יורד קצת שמן ועכשיו הוא על החצי בערך למרות שלא עברתי יותר מדי ק"מ מהמלוי האחרון.

ראיתי לפני הטסט שהקרטר קצת מזיע והאיזור שם , האם זה קשור?

השמן נקי וטהור.

שוב פעם, אני לא מתלונן על האכילת שמן כי ידוע שהמנועים האלו אוכלים, הבעיה שעכשיו השמן יורד הרבה יותר מהר...

תודה לעוזרים!

עריכה: אם פתחתי כבר שרשור על זה ב עבר מתנצל - שכחתי.

פורסם

שים קרטון מתחת לאוטו בחניה. תתרשם מה עוצמת הנזילה. אם יש.

כמובן בלילה ולבדוק בבוקר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין כלום מתחת אף פעם, אני שם לב לזה.

החשש שלי הוא מחוסר זהירות לפני כמה חודשים שמילאתי אולי טיפה יותר מדי שמן בגלל חוסר ריכוז או משהו והנחתי למנוע "לשרוף אותו". מאוד מקווה שאין קשר... וזה גם לא היה קריטי, קצת מעל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה בודק שמן על משטח ישר וכשהמנוע כבוי וקר או כמו המפגרים שבודקים בתחנת דלק שניה אחרי שכיבו את האוטו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרכב שלך עם 300 אלף על השעון עם עבר לא ברור אז הוא אוכל שמן.

תבדוק כל כמה ק"מ במדוייק אתה מוסיף וכמה, אולי שווה לעבור לשמן סמיך יותר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אתה בודק שמן על משטח ישר וכשהמנוע כבוי וקר או כמו המפגרים שבודקים בתחנת דלק שניה אחרי שכיבו את האוטו?

אני נושם את התחום ואת המכונאות בבסיסו, אני לא עד כדי כך מפגר.

והרכב לא עם 300, הוא עם 281 אלף.

העבר שלו מאוד ברור מבחינת מנוע סובארו.

כל טויוטה בשנתון הזה ובק"מ הזה תאכל שמן, אבל כל 2000-3000 ק"מ.

גם אצלי זה היה ככה, משום מה יורד מהר בזמן האחרון.

אני משתדל לא להאיץ יותר מ3000 סל"ד.

פורסם

הגחון של הרכב מאוד נמוך. אני "ילד" במבנה הגוף ובכל זאת להיכנס מתחת לרכב כזה ללא הרמה בטיחותית זה בלתי אפשרי כמעט לראות משהו.

ובכל אופן ממה שיצא לי לראות בחניות מהעבודה ובחניות ליד הבית אין משהו נראה לעין. בחיפוש בתא המנוע גם אין, חוץ מזה שהיא הייתה על הליפט וראינו "הזעה" בקרטר. זה מאוד מפריע לי כי השמן כבר בחצי עכשיו וזה מעצבן, יש לי שלושה גלונים של שמן בתא מטען ביחד עם כמה ליטרים בודדים ואם הם ייגמרו לי צריך לקנות שוב וגם ככה הטיפול בקרוב צריך להיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזעה לא קשורה לאיבוד שמן גדול. יש עשן מהאוטו כשלוחצים או עוזבים במכה את הגז?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הזעה לא קשורה לאיבוד שמן גדול. יש עשן מהאוטו כשלוחצים או עוזבים במכה את הגז?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עברה טסט כמו גדולה ווהכל תקין בזיהום אוויר\חרטות אחרות.

פורסם

תוציא את הפלאג ותראה את המצב שלו. אם הוא שחור זה אומר שהרבה שמן נשרף בבוכנה. תחפש בגוגל איך נראה פלאג בצילינדר שאוכל שמן

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

1)היא באמת יצירת מופת. לא סתם הרבה יותר מעשור במשפחה.

2)לא אחליף מודל שנתון במודל קרוב למרות שחשבתי על זה פעם.

3)תהיה בטוח שיפנית תוחלף ביפנית בלבד.

4)צ'יפס.

תודה :)

• תוכן חדש...