Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משהו רציני, בסה"כ כמה קילו קוקאין בוליבאני משובח + נתחלק ברווחים.

חבר שלי ואני ביצענו הזמנה של 5 מיכלי ספריי צבע ייעודי לריפודים ברכב, משהו שלמרבה הפליאה לא קיים בארץ הקודש (ואם מישהו מכיר דבר כזה אשמח לשמוע).

הגיע ל Mustop אמרו שלא ניתן לשלוח את זה אווירי כי זה חומ"ס ואין להם אפשרות לשילוח ימי.

ביקשנו שישלחו ל buy2usa.

הגיע ל buy2usa והם אמרו שלא ניתן לשלוח את זה אווירי וגם ימי אי אפשר כי השתנתה המדיניות וניתן לבצע שילוח ימי רק של חבילות במשקל 15 קילו (!) ומעלה :roll:

המוכר באמאזון לא מוכן לקבל את הסחורה בחזרה, לא בדיוק ברור לי למה.

כרגע המצב הוא שהחבילה תקועה ב buy2usa ואין מה לעשות איתה חוץ מלזרוק אותה לפח :evil:

האם יש כאן איזה צדיק שעושה בקרוב שילוח ימי מארה"ב לארץ שניתן לצרף אליו את החבילה הזו? כמובן שנתחלק בעלות המשלוח והמיסים (אם יהיו, הערך הכולל של 5 מיכלי הספריי הוא פחות מ 50$).

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה לא יכול להביא את זה בשילוח ימי, זה דורש תקן, ותקן עולה 3400 שקל כולל מע"מ, וגם יתקעו את המכולה עד שתסדיר את העניינים עם מכון התקנים, אני לא מאמין שיש מי שיסכימו להעלות את זה על מכולה שלו

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם
אתה לא יכול להביא את זה בשילוח ימי, זה דורש תקן, ותקן עולה 3400 שקל כולל מע"מ,

תקן למה? לפאקינג 5 מיכלי ספריי שעלו 6$ כל אחד?? איך בכלל הם יודעים למה יש תקן, למה אין ולמה זה מעניין אותם בכלל בחבילה פיצקית שברור שאין לה שום ייעוד מסחרי?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סבבה, אתה צריך לבקש בקשה למכון התקנים, לחכות לתשובה, בערך שבוע, ואז אם הפקיד יחשוב שלא צריך תקן, אז יוותרו לך, בנתיים תשלם אחסנה על המכולה 100 שקל ליום, מי אתה חושב שיסכים לעשות לך דבר כזה, בבקשה, תנסה

פורסם

אם לא תסתדר עם המשלוח, בדוק בארץ ספריי לצביעת עור העלות כ 40-50 ש"ח.

צבע לעור MAGIX צבע לעור CALOR , מתאים לצביעת סלוני עור, מעילים, תיקים ועוד..

מצורפים שני מקומות

א - http://soclean.ilbiz.co.il/index.php?m=s.pr&ud=626 - באר שבע.

L932205150252587527-626.jpg

ב - http://www.mrquick.co.il/product/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A2%D7%95%D7%A8/

נמצאים בקניונים ברחבי הארץ - מיסטר קוויק » » תרסיס לצביעת מוצרי עור

qq011-290x290.jpg

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תקן למה? לפאקינג 5 מיכלי ספריי שעלו 6$ כל אחד?? איך בכלל הם יודעים למה יש תקן, למה אין ולמה זה מעניין אותם בכלל בחבילה פיצקית שברור שאין לה שום ייעוד מסחרי?

סביר הגבלות על המשלוח בMSDS של המוצר. מיכלי ספריי אסור לשלוח גם בדואר ימי.

פורסם

מקפיץ לאיתמר את האשכול + מתעלק:

מחפש מישהו שנמצא כרגע באנגליה או נוסע לשם בקרוב, ויכול להעמיס סט קלאץ' במזוודה בחזרה לארץ. כמובן בתמורה לטובות הנאה.

Stay Dirty

פורסם

אני הייתי שמח לרכוש סקייטבורד חשמלי הבעיה שאם אשלח את זה לארץ זה יעצר בטוח.

אם מביאים את זה עם נוסע כמטען לא יעצרו את זה בשדה תעופה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
סביר הגבלות על המשלוח בMSDS של המוצר. מיכלי ספריי אסור לשלוח גם בדואר ימי.

אז איך מייבאים לפה תרסיסי צבע? הרי זה נשלח איכשהו.

אני הייתי שמח לרכוש סקייטבורד חשמלי הבעיה שאם אשלח את זה לארץ זה יעצר בטוח.

אם מביאים את זה עם נוסע כמטען לא יעצרו את זה בשדה תעופה?

אולי כן ואולי לא

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז איך מייבאים לפה תרסיסי צבע? הרי זה נשלח איכשהו.

כמו כל דבר שנמכר כאן,מי שמוכר קונה או מייבא בעצמו,דואג (או שכבר יש לפני שבדק) לתקן,משלם מיסים ומליונתלפים דברים אחרים,וככה יכול לייבא.

אחרי שיש לך את כל זה כנראה מתירים לשילוח ימי (אווירי בטוח שלא,אותו סיפור עם נוזלים,בשמים וכו')

לנו האזרחים הפשוטים,הרי זו מצווה לעשות חיים קשים ולהעביר שבעה מדורי גיהינום :cry:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

keyser לצערי שדיברתי עם חברת boosted board הם אמרו לי שמניסיון

הם לא שולחים לישראל בגלל שזה תמיד נעצר במכס ולא עובר.

לכן פוחד להשקיע סכום לא מבוטל ואז זה יעצר במכס ויחזור חזרה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש לי בשבילך פיתרון לקלאץ,

תשלח ל http://www.mailboxde.com , משלוח לארץ בדואר גרמני יעלה לך 25 יורו בערך.

מקפיץ לאיתמר את האשכול + מתעלק:

מחפש מישהו שנמצא כרגע באנגליה או נוסע לשם בקרוב, ויכול להעמיס סט קלאץ' במזוודה בחזרה לארץ. כמובן בתמורה לטובות הנאה.

• תוכן חדש...