Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל העסקאות המפוקפקות האלה שנותנים חצאי אמיתות כאלה, ומידע מעורפל כזה אמורים להיות אור אדום לכל מי שחושב בכלל לכיוון. בגלל זה שאלתי את מה ששאלתי. לגמרי נראה ניסיון לעשות קופה על חשבון אזרחים תמימים. אשכרה בואו תקנו זכות למשהו שאולי יהיה קיים, על קרקע שאולי תהיה שלכם, בפרויקט שאולי יעלה כמו שאנו מציגים.

פורסם

ההורים שלי קנו דירה בקבוצת רכישה בסגנון הזה, הבניה כרגע לא הושלמה מזה 8 שנים, והמחיר ההתחלתי שעמד על 750k כרגע הגיע למיליון פלוס.

פורסם

בגירה, אם חברים כאלה עדיף להיות לבד.

תציא לו ברטר על אוכל לחמוסים לבקנים תראה אם הוא זורם

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בכנות, הוא לא אמר את זה מפורשות אבל נראה לי שזה היה בעיקר להראות לבוס שהוא מתאם פגישות ויושב עם אנשים:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל עם ישראל הוא sucker for money. כל יוזמה עסקית מפוקפקת ככל שלא תהיה, תהיה מלאה עד הסוף ב-״חכמים״ שימשיכו לשכנע אותך שזה ״לא פירמידה״

אכן. קשה לכתוב על זה בלי להישמע אנטישמי, אבל יש פה בעיה.

דווקא אלה שמחפשים כל הזמן ״לא להיות פראריירים״... הם הפראיירים.

המחשבה על ההזדמנות לרווח קל מחרישה כל צליל של היגיון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בכלל לא בטוח שזו מלכודת.

אנשים חסכו הרבה כסף עם קבוצות רכישה, אבל צריך להכנס לעסקאות כאלו עם לייווי משפטי מתאים (יענו, עו"ד שיודע לבחון עסקאות מהסוג הזה), שיידע לבחון את הסיכונים.

לקבוצת רכישה יש שתי בעיות יסודיות:

1. הקבוצה היא היזם על כל המשתמע מכך מבחינת ערבויות, בטחונות, עלות סופית ובכלל איך ומתי ייראה הפרוייקט.

2. כשהיזם הוא קבוצת אנשים ללא מכנה משותף ולפעמים עם אינטרסים סותרים הסיכוי לבעיות מאוד גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קבוצת רכישה זה אחלה דבר, אבל הבעיה שלא משתמשים בכלי הזה כראוי. בשביל שקבוצת רכישה מוצלחת צריך שיהיה מנהיג שיאגד את כולם ויוביל. צריך מישהו שיתעסק עם זה. היות ורוב האנשים שהם רוכשים בקבוצת רכישה הם אנשים שעובדים מ-8 עד 17, אין להם זמן להתעסק בזה. אז מי לוקח זאת לידיו? כל מיני ענבל אור'ים למיניהם. אבל המטרה שלהם זה לקבל כסף וכמה שיותר מהר. אף אחד לא ירד שם לרמת הפיפס של פה לחסוך קצת ופה משתלם . המטרה היא לדפוק קופה ולעבור לפרויקט הבא.

אז מה קורה בעצם? יש קבוצה של אנשים שמתאגדת, כמו שציין נהג לעלה - ללא מכנה משותף מלבד אחד- הרצון לקנות דירה. האנשים הללו לרוב בעלי הבנה של 0 בבנייה וכל הקשור לכך, כולם ככולם כמו שציינתי, עסוקים 99 אחוז מהזמן. מכאן הכישלונות של קבוצות הרכישה.

אם אני אאסוף קבוצה של אנשים שרוצים לטוס לחלל, ישקיעו כספים אבל יתרוצצו במעגלים עם ידיים באוויר, לא תיבנה חללית.

פורסם

גם אם יש אחד מהם שיש לו זמן פנוי, הישראליות הממוצעת לא תסבול את זה שהוא אחד מהם אבל מקבל שכר מכובד על עבודתו. כשאני שימשתי ועד הבית במרכז מסחרי ולאחר שנה הודעתי שאו שאני מקבל 2000 שח שכר לחודש או שמתפטר, העדיפו שאני אתפטר (תודה לאל) והיום משלמים למישהוא שעושה את אותה עבודה 5000 לחודש.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז מכאן מגיע המשפט שלי בשרשור אחר - שכל מי שנקלע לתרמית כזו או אחרת ונדפק ממנה, מגיע לו. אחרי זה באים אליי בטענות של "תגלה חמלה" וכו'. אבל במציאות שלנו, שמצד אחד כולם עשירים עם אייפונים הכי מתקדמים, רק בגדי מותגים ומכוניות במאות אלפי ש"ח אבל מצד שני מסכנים וחסרי ישע ונקלעים ליוזמות מפוקפקות שניצלו "אנשים תמימים כמוהם". ומצד שלישי מסתכלים עליך, כמו שציינת, בצרות עין ומעדיפים לשלם יותר, רק שמישהו "לא יעשה עליהם קופה". בסוף עושים עליהם קופה, מסובבים אותם על האצבע ועוד שלל "פתגמים" כאלו. ולכן - שיאכלו את הדייסה שבישלו לעצמם.

פורסם

אבל עם ישראל הוא sucker for money. כל יוזמה עסקית מפוקפקת ככל שלא תהיה, תהיה מלאה עד הסוף ב-״חכמים״ שימשיכו לשכנע אותך שזה ״לא פירמידה״ ולא ״כמו המקרה הזה שהיה״. מפליא שבכלל הלכת לשם להתעניין.

+1

מניסיון של עבודה בשירות לקוחות ימ"ש.

ישראלי יוציא ממך את הנשמה, אבל תן לו פיצוי או הנחה של שקל וחצי, והוא ישמח ויחשוב שדפק את המערכת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מכיר מקרה בו נרכשה דירה בנווה גן בפ"ת ב- 1.05 בקבוצת רכישה. נדרש להוסיף רק 70,000 ש"ח, כלומר סה"כ קבוצת רכישה "מוצלחת".אבל, זה היה לפני 7 שנים, המתין לסיום הבנייה קרוב ל-4 שנים.לא בטוח שחסך אפילו 50,000 ש"ח.
בכלל לא בטוח. ב- 2009 קניתי דירה בנווה גן ומחיר של 1.1-1.2 מיליון ש"ח היה המחיר המקובל בשכונה הזאת לדירת 4 חדרים...והוא חיכה 4 שנים לדירה ואני בזמן שדרך קבלן זמן ההמתנה קצר יותר בערך בשנה וחצי.

ס

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...