Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה נוזל בלם מקורי יש לטויוטה קורולה 2009 ?

וזה מחיר טוב לרפידות ברקס מקורי ?:

רפידות קדימה - 395 ש"ח

רפידות אחוריות - 295 ש"ח

ויש איזה מקום שאפשר לקנות 4 דיסקים מקוריים לקורולה ?

באזור חיפה \ קריות

תודה!

פורסם

נוזל בלמים DOT3, אין דבר כזה מקורי בנוזל בלמים.

המחיר של הרפידות יחסית גבוה (טוב, זה טויוטה). ליונדאי שלי רכשתי רפידות מיצרן OEM בחצי המחיר.

אפשר להשיג חליפיות איכותיות במחיר יותר נמוך, בדוק אצל אבי חלקי חילוף שמומלץ כאן בפורום.

למיטב זכרוני מהיאריס, החברה שמייצרת דיסקים מקוריים נראה לי זו ATE או Textar. אגב, אתה לא חייב מקורי, יכול להיות גם תחליפי כגון brembo,breco,remsa. לא ממליץ לקנות סיני.

פורסם

כבר התקנתי בעבר תחלופי שלא מפסיק לעשות רעשים, אני מעדיף להוציא עוד כמה שקלים גם לראש שקט וגם שלא יהיו רעשים מהברקסים, איזה חברה מומלץ לשמן ברקס ?

פורסם (נערך)
איזה נוזל בלם מקורי יש לטויוטה קורולה 2009 ?

תודה!

אכן גם לטויוטה יש נוזל בלמים מקורי קרי נוזל הנמכר במיכל עם לוגו של טויוטה ועומד במפרטים/דרישות של הייצרן וגם למפרטים של DOT 3.

אתה יכול לרכוש נוזל בלמים DOT3 או DOT 4 תוצרת ATE או LIQUI MOLY כמעט בכול חנות לחלקי חילוף לרכב.

נוזל בלמים מקורי עולה בערך כ-52 שקלים לפני מע"מ עבור מיכל של 0.5 ליטר.

http://www.asco.com.fj/icms_docs/84091_Genuine_Brake_Fluids.pdf

00475-1BF03-Brake-Fluid-1c.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
כבר התקנתי בעבר תחלופי שלא מפסיק לעשות רעשים, אני מעדיף להוציא עוד כמה שקלים גם לראש שקט וגם שלא יהיו רעשים מהברקסים, איזה חברה מומלץ לשמן ברקס ?

יש להבדיל בין תחליפי טוב לתחליפי זול. בנוסף גם איכות העבודה קובעת, גם חלקי בלימה מקוריים יכולים לחרוק אם לא עושים את העבודה כמו שצריך.

אם אתה לוקח מקורי ודא שזה לא מסדרת ה optifit של טויוטה, זה אומנם ליין מוצרים מקורי אבל מנסיוני הרפידה פחות מוצלחת וניתן למצוא רפידות חליפיות זולות וטובות יותר.

לעניין נוזל הבלמים גם כאן אין סיבה לקחת מקורי. חצי ליטר נוזל DOT4 של חברה גדולה כמו EUROL או ליקווי מולי עולים 20-30 שקלים לחצי ליטר. אותה כמות של נוזל "מקורי" תעלה כפול ואף משולש, אם בכלל תמצא בארץ.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

חד משמעית כן.

תבצע הזמנה מאבי חלפים ברחובות למרות שאתה מהצפון,

לרפידות FERODO, REMSA, או TRW. גם מקדימה וגם מאחורה.

אין שום סיבה שברקסים ירעישו כשמשתמשים בחלפים איכותיים, וכשמנקים ומגרזים היטב כל נקודה.

מחזק את איתמר לגבי דוט 4 של יורול.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...