Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי מכתב התראה מעו"ד (סנדרוביץ) לגבי מס' דוחות חניה באותה עיר. פניתי במכתב לעו"ד וביקשתי תדפיס מכתבי התראה דואר רשום.

לקח להם יותר מ-3 חודשים לספק לי את החומרים.

ואז גיליתי , שבכל הדוחות עברה יותר משנה , מרגע ביצוע העבירה עד לשליחת מכתב הראשון.

עד כמה שידוע לי , הרשות המקומית חייבת לשלוח הודעה בתוך שנה מתאריך מתן דוח חניה, אחרת הדוח מתיישן וניתן להגיש בקשת ביטול.

האם נכון ?

פורסם (נערך)

במידה והרכב שלך (לא רכב של מישהו אחר / רכב חברה/ ליסינג וכו') - אז אתה צודק. אחרת - יש תקופת התיישנות של שנתיים.

הבעיה - העיריות בד"כ לא ממהרות להכיר בטענה של התיישנות ובמקרה כזה עליך לפנות לבימ"ש להגיש בקשה להכרה בהתיישנות.

https://sites.google.com/site/hityasnutknasot/

ציטוט מתוך חסד"פ (סעיף החוק הרלוונטי):

225א. (א) עברה שנה מיום ביצוע עבירת קנס, לא יוגש עליה כתב אישום ולא יומצאו בענינה הזמנה לפי סעיף 222 או הודעת תשלום קנס לפי סעיף 228(ב); ואולם, בעבירת קנס שהיא עבירת תעבורה כמשמעותה בפקודת התעבורה, ובעל הרכב הוכיח כי לא חלה עליו אחריות לעבירה לפי סעיף 27ב לפקודה האמורה, ניתן להגיש כתב אישום או להמציא הזמנה למשפט או הודעת תשלום קנס, למי שנהג ברכב אם לא עברו שנתיים מיום ביצוע העבירה.

מידע נוסף והרחבה בנושא, בקישור :

http://www.hanaya.co.il/guide/

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

תודה , נראה שלכל דוח מכתב התראה נשלחו שנה אחרי תאריך העבירה...

עוד שאלות:

1. אני מבין שצריך לפנות לבית משפט רגיל (באמצעות עו"ד) ולא לתביעות קטנות ? אולי לנסות לשלוח מכתב לעיריה לבד ללא עו"ד ?
  2. אתמול שמו לי בתיבה מכתב אזהרה - ביקור מעקל, כיצד אני יכול להתגונן במקרה והמעקל יבוא שוב ?
  3. מה משמעות של ת.קובע? (צילום מצורף)

IMG_6901.jpg

פורסם

לפי המכתב שברשותך ,בכל העבירות המכתבים נשלחו טרם עברו 12 חודשים מרגע ביצוע העבירה. כמו כן, סביר להניח שמדובר על תאריכים של משלוח מכתב רשום אחרי שנשלחו עלייך תזכורת או שתיים, וכמובן הדוח עצמו שהיה אמור להיות מודבק לשמשת הרכב. האם קיבלת ממשרד עו"ד מספרי אסמכתאות לשליחת המכתבים? כי זה שיקבע בסופו של דבר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לדעתי תאריך הקובע הוא המועד בו יצא אליך הדו"ח בדואר רשום.

בכולם מדובר בתאריך שהוא קטן משנה, לכן לשיטת העיריה , היא פועלת כדין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

1130.jpgIMG_6903.jpg

ביקשתי מהם לשלוח לי פירוט מכתבים + תאריכים וזה מה שנשלח. בדוגמא המסומנת העבירה בוצע ב-03.09.2010 אך לפי תדפיס מכתבי התראה , תאריך המכתב הראשון הוא 05.10.2011 (יותר משנה).

לא ברור לי מה זה ת. הקובע כי הוא לא כלול בתדפיס מכתבי התראה .....

עריכה אחרונה על ידי feel
פורסם

אתה מתבלבל

הדביקו לך דו"ח על החלון. זרקת אותו או באה רוח והעיפה אותו.

העיריה רואה שלא שילמת את הדו"ח מוציאה לך דו"ח בדואר רשום. הוא צריך להיות בתקופה של עד שנה מיום ביצוע העבירה.

העיריה רואה שלא שילמת מעבירה לטיפול עו"ד הוא מוציא לך מכתב התראה.

לכן התאריך של אוקטובר הוא לא חשוב כרגע,הוא התאריך של ההתראה, חשוב התאריך בו נשלחה אליך הדו"ח בדואר רשום שהוא פחות משנה.

אתה יכול להקשות כמובן ולבקש לראות את מספר הדואר הרשום שנשלח אליך.

האם כתובתך מעודכנת? האם אתה נוהג להוציא מכתבים רשומים?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ראשית, רוצה לציין שלא אני נהגתי ברכב שלי, מדובר באדם שכבר אין לי קשר עליו....

משרד עו"ד לבקשתי שלחו מספר דואר רשום כלשהו , אך ללא תאריך. בחיפוש באתר דואר ישראל, כאשר אני מזין את המספר, האתר של הדואר מחזיר תגובה שהמספר לא נמצא.

באותם שנים גם שיניתי את הכתובת והפקתי ממשרד הפנים תמצית רישום מגורים... רוצה לציין שמכתבי חלק ממכתבי התראה נשלחו לכתובת הישנה (לאחר שינוי במשרד הפנים)

כיצד להמשיך ? האם מומלץ לפנות לעו"ד שיטפל בכל הנושא במקצועות? לפי חיפוש רשת שלי - סנדרוביץ הינו מפעיל של דוחות שמטפל כמעט בכל העיריות , קצת קשר להתמודד איתו בתור לא עו"ד....

פורסם

מכתבי ההתראה פחות מעניינים

מעניין דבר הדואר הרשום שנשלח, ולאן נשלח.

כן אחרי מספר שנים כבר לא תמיד יופיע במעקב של הדואר המספר.

אם האישור הוא ללא תאריך , הוא יסייע לך להראות שזה לא בתאריך שנכתב אצלם.

האם קיבלת 4 אישורים של הדואר הרשום אחד לכל דו"ח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מבחינת העיריה - היא חייבת לשלוח לך את הדוח בדואר רשום לכתובת המגורים הרשמית (כפי שרשום במשרד הפנים).

עברת דירה והמכתב הגיע לכתובת הישנה ? לפי החוק - זבש"ך. בשביל זה עושים בדואר "עקוב אחרי". כרגע אינני זוכר במדויק מה החוק אומר - כמדומני שבמשך תקופה של 3 או 6 חודש (לאחר עדכון כתובת במשרד הפנים) ניתן לשלוח מכתבים רשומים לכתובת הישנה, וזה יהיה קביל ותקין מבחינת החוק.

לגבי האדם שנהג ברכב - לא מעניין אף אחד מי נהג ברכב ו/או אם אתה בקשר איתו. אתה בתור הבעלים - אחראי לכל העבירות שמבוצעות ברכב (אלא אם תביא מישהו אחר שייקח עליו את האחריות).

אם מבחינת תאריכים אתה לא מוצא בעיות (ועל פניו - אין בעיה של התיישנות) - אזי לדעתי כדאי לנסות לגמור את הסיפור כמה שיותר מהר לפני שהסכום יתפח.

פורסם

כמה כסף אתה נדרש לשלם כרגע?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבאת 4 דוחות איך גדלו ל 13 דוחות?

מה המצב בשאר 9 הדוחות מבחינת תאריכים?

כנראה שאתה סרבן דוחות?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בגדול אותו מצב, יש חלק ממספרי דואר רשום ללא תאריכים

אני מודע שזה הרכב וכל מי שנוסע בו באחריותי, אך לא אני נהגתי ברכב .... סיפור קצת מורכב ולא רלוונטי לכאן

• תוכן חדש...