Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח כמו כן לדעת מה עלות משוערת של החלפים , ושל העבודה .

במוסך (יבואן רשמי) בנתניה , רצו 1000 שח עבור הכל.

תודה

נירצן

פורסם (נערך)

מחזק את דבריו של Nakamichi.

ברשותי i10 מודל 2011, אני רוכש חלפים ב99% מהמקרים מיונדאי שופ.

לגבי צלחות ורפידות, תמיד התקנתי של hi-q , מעולם לא הרגשתי הבדל מהמקורי או רעשים בזמן בלימה.

עלויות :

צלחות קדמיות, 84 ליחידה, 168 לזוג, (ללא מע"מ).

רפידות בל קדמי - 67 ש"ח (ללא מע"מ).

עבודה בסביבות ה200+\-

אין לי מושג אם ברכב שלי ושלך החלפים זהים(2014 זה הדגם החדש, לא?) אבל אני משער שהמחירים לא יהיו שונים בצורה דרמטית, אם בכלל. (יתכן והחלפים גם זהים , מי יודע).

המחירים שהמוסכים המורשים של יונדאי דורשים על חלפים מנותקים מהמציאות לחלוטין. אני כבר ממזמן הפסקתי לטפל אצלם או לרכוש חלפים. ניתן להשיג חלפים מקוריים "בשוק" בחצי מחיר ולעיתים אף בפחות מכך.

אגב, את כל החלפים אני ממשיך לקנות מקוריים מלבד ברקסים.

עריכה אחרונה על ידי Superdror
פורסם

מצטרף להמלצה על יונדאי שופ ועל הצלחות והרפידות של hi-q (היצרן היא חברת sangsin הדרום קוריאנית שמייצרת חלפי OEM ליונדאי). הם נמצאים אצלי ברכב ובולמים מצוין. הבלמים של יונדאי הם מתוצרת sangsin ואין טעם לרכוש חלקים ממורשה אם אפשר לקבל את החלקים הללו דרך יונדאי שופ במחיר הרבה יותר טוב.

• תוכן חדש...