Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני 30 עם ילד בן שנה ותואר ראשון ביד לי ולאשתי החלטנו לעזוב את הקן החביב של ההורים.

החלום שלי תמיד היה לגור במושב והייתי צריך לשכנע לא מעט את האישה. אז פתאום נפלה מציאה ותוך יום סגרתי חוזה. (מודה הייתי בטוח שיהיה יותר מתיש) למזלי נפלתי על אנשים טובים וכל התהליך עבר חלק.

ועכשיו לענייננו, הבית הוא קרקע ומשופץ ככה שבפנים אין צורך בעבודה חוץ מעיצוב. בחוץ יש פוטנציאל טוב לגינה (שאישתי לא רואה אבל היא בעלת אופי פולני

uploadfromtaptalk1471468686573.jpg

פורסם

אפליקציה ארורהההה.

מה שששאלתי והאפליקציה מחקה בטוב ליבה..

1- אני רוצה לעשות גינת תבלינים ומבקש המלצות גם למוצרים וגם לתחזוקה במחירים מינימליים. רוצה להקים גם גדר עץ קטנה.

2-רוצה לקנות ארון ולא יודע האם עדיף מיד 2 או חדש .. הפחד שלי הוא מפירוק והתקנה של ארון הזזה גדול. עד כמה זה מסובך לאדם שיודע לפרק ולהרכיב רהיטי איקאה?

3 מישהו קנה מהאתר "קניה טובה" ? Ktl.co.il יש להם מחירי זנות על ספות ולא בא לי לחכות חודשים אחרי מועד ההספקה ( מחלה של ענף הריהוט הישראלי) .

4- ציוד לגינה במחירים זולים, מאיפה? שולחן ארונות שירות וכו..

5- עוד הצעות והמלצות יתקבלו כיו תמיד בברכה.

הץמונה המצורפת היא של "הגינה" לעתיד. (כל הקטע מצד שמאל שם

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

גינת תבלינים זה הדבר הכי קל בעולם, לרוב המוחלט של התבלינים יש אפס דרישות מבחינת אדמה וחלקם אפילו שונא דשן. הכי זריז זה להתחיל עם עציצים מהמשתלה, להפוך/לתחח את האדמה במקום הרצוי, להוסיף קצת תערובת גן בשביל לעזור לשורשים להיתפס, לשתול את העציצים וזהו. אפשר גם באדניות גדולות, בחביות יין חצויות... אינסוף אפשרויות.

על העציצים עצמם יהיה כתוב בד"כ איזה מהתבלינים חובב אור ואיזה מעדיף חצי צל. כווולם מסתדרים עם חצי צל, בזיליקום, פטרוזיליה, אזוב וטימין יאהבו גם שמש קופחת. רשימה מקרית.

מה שאתה לא מבין/יודע - שאל במשתלה.

במשתלות גדולות שמחוץ לעיר יש גם תמיד מבחר של ריהוט גן, אתה מוזמן להשוות למחירי המבצעים השונים בהום סנטר.

לא יודע איפה אתה ממוקם, אבל מבחינת ציוד לגינה ובמיוחד לאדמה/קומפוסט/טוף המחירים ב"כלבו לגן" שבמושב נחלים טובים עד טובים מאוד. בשביל עציצים וצמחים עדיף משתלות אחרות.

זה על קצה המזלג מהסמארטפון...

נ.ב. הקישור לאתר - קצת מבולגן אבל יש שם pdf של מבצעים - kolbogan.co.il

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

חידוד חשוב - עלות החומרים והכלים בגינות היא זניחה, ובתכנון נכון של מועדי שתילה אפילו בטלה בשישים לאורך זמן, בתנאי שוויתרת על דשא. מה שיקר הוא הזמן - תהיה מוכן להקדיש זמן, המון זמן, בעיקר בשלב ההתחלתי של הפיכת ההזנחה למשהו מסודר וראוי. מבחינת פוטנציאל יש לך מקום יפהפה.

תוספות - עוד לא נתקלתי בארון שאי אפשר לפרק ולהרכיב, הכול סטנדרטי היום. יד שנייה זה קצת הימור, תלוי במצב הארון. יש כל מיני ארונות סיבית שנראים סביר, אבל מתפרקים בנגיעה ולא שורדים מעבר. את זמני האספקה אני פותר בעזרת איקאה - יש להם ספות טובות אם אתה לא פיינשמעקער.

את רוב הארונות שהם לא מאיקאה קשה עד בלתי אפשרי להוביל ברכב סטנדרטי - אם אין לך גישה לטנדר/מסחרית זה לא שווה את המאמץ לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מבין בגננות ותבלינים אבל דאיוווםםםם הבית נראה ממש טוב!

תתחדשו ותהנו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא מבין בגננות ותבלינים אבל דאיוווםםםם הבית נראה ממש טוב!

תתחדשו ותהנו

תודה.. אם רק היית רואה את הבית שהם בנו לעצמם על הים באשקלון.

לגבי ספה, אם תרצה אוכל לקשר אותך ליבואן סלוני עור (לקוח שלי) שעשה אחלה מחירים לחברים שלי.

התקציב מאוד מוגבל.. אתה חושב שיש על מה לדבר עד 3k ?

פורסם (נערך)

מוכן לתרום לך מחשב השקיה איכותי. שכחתי את שם החברה, משהו בירד (כלומר ציפור בלעז)

מה שכן, תצטרך לקנות לו סולנואידים, אם אני לא טועה יש 4.

אני מבית שאן, אם אתה עובר פה באזור בדרך לכנרת או משהו אתה מוזמן לאסוף את זה על הדרך.

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

בן אדם מברוק על הבית .

אגב, מתי חנוכת הבית?

ממליץ בחום מכיוון שמדובר בבית פרטי להזמין הדברה לכל הבית כולל ביובים.

אתה חייב אדמה אדומה חמרה נראה שיש כרגע חול או אדמת לס.

תזמין כמה אדני כרכבת לתיחום הגינה , אני הייתי הולך על עצי הדר שדורשים מעט השקיה.

אתה רוצה ליצור גדר חיה ?

פורסם

"קניה טובה" זה אלה שדוחפים לזקנים דברים שהם לא צריכים, אף אחד לא קונה מהם מתוך בחירה.

ציוד לגינה אני בטוח שיש באזור של המקומיים, באזור של מושבים הרי כולם רוצים שטויות בגינה.

ריהוט וכל השאר תבדוק ב yad2 מזוגות שהרגע התגרשו וכאלה. יש הרבה דברים חדשים שאפשר לקנות בזול.

כל דבר אחר אני אשלח אותך לתל אביב כי אני לא סובל כאלה חורים באמצע שום מקום.

אייל

פורסם

שוב תודה לכולם. איילי אני לא מתכוון להשקיע בגדר חיה וכאלה בכל זאת רק שוכר. עצי הדר יש שם כבר כמה אשכולויות ולימונים. רשימה אתה תמיד יכול להעלות :) . צרף לרשימה גם מצלמת ip במחיר טוב עם כמה שיותר תכונות .

לגבי הדברה : חשבתי על זה גם, איזה סוג מומלץ? מה המחירים פחות או יותר?

לגבי יד 2/פשפשוק, אנשים שם חיים בסרט במיוחד בקטע של ריהוט. זה לא שיש מותג שאני יכול לתמחר עלות יד שניה.. כל אחד מוכר ספה במחירים הזויים כאילו הוא דוחף לי פאביה יד ראשונה מזקן רוסי. בפשפשוק בכלל מפרסמים בלי מחיר בלי מידה ועושים טובה שעונים.. השגת מספר וקבעת להגיע? עדיף תמלא לוטו כי רוב הסיכוי שתגיע וזה בדיוק נמכר או שבכלל לא עונים לך.

• תוכן חדש...